Xunlei Fail Mengfailkan Laporan Tahunan Pada Borang 20-F Untuk Tahun Kewangan 2023

(SeaPRwire) –   SHENZHEN, China, April 24, 2024 — Xunlei Limited (“Xunlei” atau “Syarikat”) (NASDAQ: XNET), syarikat teknologi terkemuka yang menyediakan perkhidmatan awan teragih di China, hari ini mengumumkan bahawa ia telah memfailkan laporan tahunan dalam Borang 20-F untuk tahun kewangan berakhir 31 Disember 2023 dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa ( “SEC”) pada 23 April 2024. Laporan tahunan boleh diakses di laman hubungan pelabur Syarikat di atau laman web SEC di .

Tentang Xunlei

Ditubuhkan pada 2003, Xunlei Limited (NASDAQ: XNET) ialah syarikat teknologi terkemuka yang menyediakan perkhidmatan awan teragih di China. Xunlei menyediakan pelbagai produk dan perkhidmatan merentasi peningkatan awan, penggunaan awan bersama dan hiburan digital untuk menyediakan pengalaman internet yang cekap, pintar dan selamat.

Hubungi:
Hubungan Pelabur
Xunlei Limited
E-mel:
Tel: +86 755 6111 1571
Laman web:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.