Boyu akan Menunjukkan Barisan Pengeluaran Lantai SPC Canggih di NPE2024

(SeaPRwire) –   WUXI, China, 5 Mei 2024 — Wuxi Boyu Plastic Machinery Co., Ltd., sebuah pengeluar terkemuka bagi barisan pengeluaran lantai pengekstrusian, gembira mengumumkan penyertaannya dalam NPE2024: The Plastics Show yang akan datang. Acara yang akan diadakan dari 6 hingga 10 Mei 2024 di Orlando, Florida akan menampilkan Boyu di Booth No. S38031, di mana syarikat itu akan mempamerkan inovatifnya.

Wuxi Boyu Plastic Machinery

Boyu akan mempamerkan tiga produk utamanya di NPE2024:

1. : Barisan pengeluaran lantai maju ini menggabungkan ekstruder kon berkembar berkualiti tinggi yang disahkan oleh CE/UL. Dengan sistem kawalan elektronik pintar, keupayaan penjimatan tenaga, dan produktiviti tinggi, barisan pengeluaran lantai ini sesuai untuk mengeluarkan lantai SPC berkualiti tinggi.

2. : Dengan prestasi stabil dan output tinggi, barisan pengeluaran lantai ini dilengkapi dengan gegek maju, sistem kawalan elektronik pintar, dan kadar kegagalan rendah. Ciri-ciri penjimatan tenaganya menjadikannya pilihan cekap untuk pengeluaran lantai SPC.

3. : Barisan pengeluaran lantai ini memastikan penyebaran bahan sekata, kesan pencampuran dan pelepasan plastik yang cemerlang, masa tinggal bahan yang singkat, dan kecekapan penghantaran tinggi. Ia merupakan pilihan terbaik untuk mengeluarkan lantai SPC berkualiti tinggi.

Barisan pengeluaran lantai SPC maju ini menggabungkan teknologi inovatif dan ciri-ciri mesra alam, mencerminkan komitmen Boyu terhadap kelestarian dan kepuasan pelanggan. Dengan lebih 100 paten teknikal dan fokus kuat pada P&R, Boyu terus merevolusikan industri lantai.

“Kami gembira untuk menyertai NPE2024 dan mempamerkan barisan pengeluaran lantai SPC terkini kami kepada penonton global,” kata Ketua Eksekutif Boyu, Encik Lu. “Pasukan pakar kami bersemangat untuk berinteraksi dengan pakar industri, berkongsi pandangan, dan memupuk kerjasama yang memacu masa depan industri plastik.”

Lawati Boyu di Booth No. S38031 semasa NPE2024 untuk meninjau solusi lantai SPC merentasinya. Untuk maklumat lanjut, sila lawati:

Mengenai Wuxi Boyu Plastic Machinery Co., Ltd. :
Ditubuhkan pada 1998, Wuxi Boyu Plastic Machinery Co., Ltd. merupakan perintis bagi barisan pengeluaran ekstrusi lantai. Dengan penekanan kuat pada inovasi, kecekapan tenaga, dan keutamaan pelanggan, Boyu telah menubuhkan dirinya sebagai rakan yang dipercayai bagi perniagaan di seluruh dunia.

Maklumat media:
Nama Syarikat: Wuxi Boyu Plastic Machinery Co., Ltd.
Laman Web:
Tel: (+86) 13861875916
E-mel:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.