Galaxis Memperkenalkan Suite Berkuasa AI untuk Merevolusikan Penciptaan Komuniti bagi Pencipta

(SeaPRwire) –   Galaxis Introduces AI-Powered Suite to Revolutionize Community Creation for Creators

Zurich, Switzerland, Mei 17, 2024 — , sebuah platform terkemuka untuk pencipta di ruang Web3, terkenal dengan kerjasama dengan tokoh terkenal seperti Mike Tyson, Steve Aoki, dan NBA, telah mengumumkan pelancaran suite Community Creator berdaya AI yang akan datang, direka untuk mempercepatkan dan meningkatkan proses penciptaan komuniti di platform Membership Card mereka. Inisiatif ini direka untuk meningkatkan proses penciptaan komuniti bagi pencipta dengan memanfaatkan teknologi AI terkini.


Suite Berdaya AI: Merevolusikan Penciptaan Komuniti

Suite yang diperkenalkan oleh Galaxis dalam tempoh akan datang merevolusikan proses penciptaan komuniti. Ini termasuk Galaxis Assistant, alat yang membantu pencipta semasa proses pemikiran dan penjanaan, menawarkan pandangan dan cadangan untuk meningkatkan projek dan menjadikan kreativiti lebih mudah diakses dan cekap.

Pembantu ini juga menyokong pencipta dalam merekabentuk sistem keahlian mereka, membantu menentukan manfaat kad, kuantiti, dan lebih lagi untuk proses operasi licin. Selain itu, suite ini menggabungkan alat penjanaan imej maju berdaya GPT-4o dan model lain, membolehkan pencipta menghasilkan imej dan seni berkualiti tinggi untuk kad keahlian mereka, dengan itu mendemokrasikan proses kreatif.

“Kami gembira memperkenalkan suite berdaya AI kami, yang menggariskan komitmen kami untuk menyokong dan memberdayakan pencipta,” kata Andras, CEO Galaxis.

“Dengan mengintegrasikan alat AI maju, kami tidak sahaja mempercepatkan proses penciptaan komuniti tetapi juga memberi pencipta keupayaan untuk menghasilkan kerja luar biasa. Matlamat kami adalah untuk memastikan setiap pencipta boleh berjaya di ruang Web3.”

Sila ikuti saluran rasmi Galaxis untuk maklumat terkini mengenai suite berdaya AI dan bagaimana ia boleh meningkatkan proses kreatif anda.

Bagaimana Ia Berfungsi

Suite berdaya AI menawarkan pendekatan simpul tetapi berkuasa ke arah penciptaan komuniti:

  • Ia bermula dengan antaramuka percakapan di mana pencipta menjelaskan komuniti yang dicadangkan.
  • Suite itu menjana aset seperti logo dan bahan reka bentuk lain berdasarkan input.
  • Secara automatik, halaman komuniti diisi dengan kandungan berkaitan.
  • Logik di sebalik kad keahlian, seperti manfaat, dijana dan ditetapkan.
  • Pencipta boleh terus berinteraksi dengan pembantu untuk mengubah semua pembolehubah, memastikan semuanya selari dengan visi mereka.
  • Setelah puas, pencipta hanya perlu menerbitkan halaman dan koleksi keahlian mereka, membuatnya boleh diakses oleh komuniti mereka.

Galaxis komited untuk meningkatkan pengalaman pencipta, memberikan panduan tersendiri untuk memenuhi keperluan unik setiap pencipta, semuanya diintegrasikan ke dalam platform. Ia memastikan setiap pencipta boleh memaksimakan potensi dan mencapai matlamat mereka. Platform itu sentiasa mendahului tren industri, dengan terus membangunkan dan mengintegrasikan alat AI maju, semuanya boleh diakses dan dikawal melalui bahasa semula jadi, menjadikannya sangat mudah diakses.

Tentang Galaxis

adalah platform perintis yang didedikasikan untuk menyokong pencipta di ruang Web3. Dikenali untuk alat inovatif dan kerjasama dengan tokoh terkenal seperti Mike Tyson, Steve Aoki, dan NBA, Galaxis menawarkan suite sumber yang komprehensif direka untuk memberdayakan pencipta dan menggalakkan penglibatan komuniti. Dengan rekod kejayaan besar, termasuk lebih 64,000 ETH diperdagangkan di pasaran sekunder dan lebih $9 juta USD dikumpul melalui Enjin Galaxis, platform itu terus memimpin pergerakan pencipta.

|

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain. 

CONTACT: Andras K.
Info-at-galaxis.xyz