UTStarcom Files 2023 Form 20-F

(SeaPRwire) –   HANGZHOU, China, April 29, 2024 — UTStarcom (“UT” atau “Syarikat”) (NASDAQ: UTSI), pembekal infrastruktur telekomunikasi global, hari ini mengemukakan Laporan Tahunan dalam Borang 20-F bagi tahun berakhir 31 Disember 2023 kepada Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat.

Laporan Borang 20-F boleh didapati di laman web SEC EDGAR atau dalam format PDF di . Pihak-pihak berminat juga boleh meminta salinan cetak laporan secara percuma melalui permintaan bertulis.

Tentang UTStarcom Holdings Corp.

UTStarcom komited untuk membantu pengendali rangkaian menawarkan perkhidmatan komunikasi yang paling inovatif, boleh dipercayai dan kos efektif kepada pelanggan mereka. UTStarcom menawarkan peralatan maju prestasi tinggi yang dioptimumkan untuk fungsi rangkaian yang paling pesat berkembang seperti penghantaran mudah alih, pengumpulan metro dan capaian lebar jalur. UTStarcom mempunyai operasi dan pelanggan di seluruh dunia, dengan fokus khusus kepada Jepun dan India. UTStarcom ditubuhkan pada 1991 dan senarai sahamnya di Pasaran Nasdaq pada 2000 (simbol: UTSI). Untuk maklumat lanjut mengenai UTStarcom, sila lawati .

Untuk pertanyaan dan media, sila hubungi:

UTStarcom Holdings Corp.
Tel: +86 571 8192 8888
Puan Shelley Jiang, Hubungan Pelabur
E-mel:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.