Spryker Membuka Platform dan Memperkenalkan Era Baru Inovasi Berpandu Ekosistem

Spring_Release_24_mobile_website_header copy

 • Dengan Oryx Frontend Framework kini menjadi sumber terbuka, Spryker membolehkan inovasi terbuka yang bernilai didorong oleh keperluan perniagaan pembangun, rakan kongsi, dan pelanggan
 • Syarikat-syarikat global boleh menjangkakan penjimatan kos, skala dan pertumbuhan perniagaan yang meningkat
 • Kemaskini kepada keupayaan Pasaran Perniagaan Enterprise Spyker mengoptimumkan pengalaman peniaga
 • Pusat Operasi Keselamatan Berurusan yang baru menguatkan pertahanan terhadap ancaman siber

(SeaPRwire) –   BERLIN dan NEW YORK, 29 April 2024 — , platform komposisi perdagangan yang menyeluruh untuk kes penggunaan yang canggih dalam Perdagangan B2B, Pasaran Perniagaan Enterprise, dan Perdagangan IoT, telah mengumumkan pelepasan produk musim baharnya hari ini. Kemas kini ini termasuklah menjadikan sumber terbuka Oryx Frontend Framework, membuka platform Spryker, keupayaan Pasaran Perniagaan Enterprise yang dipertingkat, keselamatan yang dipertingkat dengan tawaran Pusat Operasi Keselamatan Berurusan yang baru (MSOC), dan penambahan yang ketara kepada Platform Komposisi Aplikasi Spryker. Kemas kini ini akan memesatkan inovasi platform dan membolehkan pelanggan enterprise global mencipta dan menangkap nilai lebih pantas, menjelmakan operasi mereka, meningkatkan pengalaman pelanggan, dan memacu kecekapan penting untuk perniagaan mereka.

Sebagai sebahagian komitmen Spryker terhadap inovasi dan memesatkan realisasi nilai untuk pelanggannya, Oryx Frontend Framework akan segera menjadi sumber terbuka. Mengjadikan sumber terbuka merupakan laluan terbukti untuk memesatkan kemajuan teknologi, memupuk kreativiti, menyampaikan peningkatan berterusan, dan memastikan inovasi relevan dengan cabaran dunia nyata yang dihadapi perniagaan.

Sumbangan global kepada Platform Spryker juga kini dibenarkan. Dengan menjemput sumbangan dibina oleh pelanggan, rakan kongsi, pembangun, dan ekosistem perdagangan digital yang lebih luas, Spryker memesatkan inovasi kepada platformnya untuk manfaat pelanggannya. Bagi syarikat-syarikat global, ini bermakna menangkap lebih banyak pasaran dengan menggunakan keupayaan tapak hadapan baharu terlebih dahulu berbanding pesaing, pengembangan antarabangsa yang lebih pantas dengan melaksanakan sistem pembayaran di wilayah baharu dengan hanya beberapa klik, atau memacu kecekapan aliran kerja yang lebih besar melalui penyempurnaan ciri.

“Dengan membuka Platform Spryker kepada sumbangan, kami meluaskan peluang untuk kerjasama dan inovasi yang lebih besar. Ekosistem global teknologi dan rakan penyelesaian kami, pelanggan, dan pembangun kini mempunyai kaedah dan insentif yang sesuai untuk benar-benar melangkaui dengan teknologi komposisi terkemuka Spryker,” kata Boris Lokschin, Pengasas Bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif di Spryker. “Kami berharap untuk memudahkan penambahbaikan yang dihasilkan pengguna dan pakar yang akan membantu syarikat-syarikat global mengoptimumkan perniagaan, menjelmakan kecekapan, dan melonggarkan potensi dan pasaran baharu.”

Spryker memperkenalkan tiga saluran sumbangan. Dua saluran pertama, Sumbangan Platform dan Sumbangan Makmal Inovasi, akan mengira ke arah program baharu yang mengiktiraf dan memberi ganjaran kepada penyumbang untuk usaha inovatif mereka, yang boleh merangkumi eksperimen dan prototaip hingga penambahbaikan platform dan dokumentasi. Penyumbang akan menerima pengiktirafan dan pengakuan pantas untuk sumbangan mereka. Pembangun boleh mengetahui lebih lanjut tentang program ini dan cara menyumbang kepada platform Spryker.

Saluran sumbangan ketiga, Sumbangan Komersial, memberi peluang kepada rakan kongsi Spryker untuk membangunkan dan menawarkan keupayaan komersial tambahan kepada pelanggan. Sumbangan ini akan memesatkan nilai masa kepada pelanggan, memperluaskan keupayaan asas Spryker, dan melonggarkan sumber pendapatan baharu. Contoh terkini sumbangan ini termasuklah, yang meluaskan platform Spryker dengan ciri dan integrasi yang meliputi wilayah tertentu dan keperluan khusus industri atau perniagaan model. Pelanggan Spryker boleh memanfaatkan Pencetus Daya untuk memulakan pelaksanaan Spryker dengan pantas, membina dan mengekalkan penyelesaian perdagangan yang fleksibel dan kaya ciri dengan mudah.

“Sebagai pembekal utama penyelesaian digital, Telekom MMS gembira menyertai program Pencetus Daya Spryker. Sebagai salah satu rakan pengasas, kami bangga memperkenalkan pencetus daya inovatif yang disediakan untuk aplikasi NFT dan AI,” kata Felix Voigt, Ketua E-Commerce di Telekom MMS. “Pencetus daya ini memberdayakan perniagaan untuk bergerak dari konsep ke realiti dalam masa beberapa minggu. Dengan bekerjasama rapat dengan Spryker, kami menjelmakan dan memesatkan penggunaan teknologi supaya pelanggan bersama kami boleh memberi tumpuan untuk melicinkan jualan dan membiakkan pertumbuhan eksponen.”

Kemas kini baharu kepada keupayaan membolehkan keunggulan dalam penjagaan peniaga dan termasuk:

 • Bantuan Agen di Portal Peniaga
  • Dengan Bantuan Agen di Portal Peniaga, perniagaan boleh memberi pengalaman sokongan yang disesuaikan kepada peniaga. Keupayaan ini membolehkan pengendali pasaran secara licin memasuki kasut peniaga dan memberi bantuan menyeluruh dalam .
 • Pengurusan Hubungan Peniaga yang Dipertingkat
  • Kontrak dan Permohonan Kontrak Peniaga B2B yang Dipertingkat membolehkan peniaga dan pembeli untuk bersambung dan memodelkan hubungan atas talian mereka berdasarkan kontrak dan hak yang sedia ada, menjadikan lebih mudah untuk berurusan atas talian dengan keyakinan. Dengan keupayaan ini, peniaga dan pengendali pasaran boleh menubuhkan produk, harga, dan ambang pesanan khusus pembeli.

“Untuk pasaran perniagaan B2B, perkongsian sering berdasarkan hubungan antara pembeli dan peniaga. Ciri-ciri Pasaran Perniagaan Enterprise baharu kami membuat lebih mudah untuk memudahkan dan menyokong hubungan penting itu,” kata Elena Leonova, Naib Presiden Produk di Spryker. “Dengan mengotomatkan permintaan hubungan peniaga dan menjelmakan proses untuk pembeli bersambung dengan peniaga, syarikat-syarikat boleh meningkatkan kecekapan operasi serentak mencipta pengalaman pengguna yang lebih lancar. Syarikat-syarikat juga boleh berasa yakin bahawa kemas kini kepada Portal Peniaga memberi peniaga dengan sokongan, panduan, dan penyelesaian isu yang menyeluruh untuk memastikan keunggulan dalam penjagaan peniaga.”

Platform telah diperluaskan dengan kemas kini kepada kedua-dua aplikasi dan .

 • Integrasi Stripe membolehkan pasaran lebih pantas di wilayah baharu dengan lebih 100 kaedah pembayaran luar, yang membebaskan sumber pembangun untuk keutamaan perniagaan lain dan menjelmakan proses kewangan dalaman.
 • Kemas kini integrasi Vertex membolehkan pelanggan meneruskan urus niaga dalam kejadian isu teknikal, membolehkan penggunaan dan pengalaman pelanggan yang lebih lancar.

Menawarkan perlindungan platform yang berpatutan dan menyeluruh, Pusat Operasi Keselamatan Berurusan (MSOC) membolehkan pemantauan berterusan, pengesanan, dan tindak balas terhadap ancaman keselamatan siber dalam persekitaran dan aplikasi Spryker. Perkhidmatan khusus ini menggabungkan Kecerdasan Buatan (AI), teknologi keselamatan maju, dan pakar keselamatan berkemahiran untuk menyampaikan bantuan meluas dengan keselamatan awan dan kedamaian fikiran.

Kemas kini lanjut kepada produk Spryker juga telah disediakan berkenaan carian, pengalaman pembangun, pakej terjemahan, penambahbaikan API, dan lebih lagi. Pelajari lebih lanjut .

Tentang Spryker
Spryker ialah platform perdagangan komposisi global yang menyeluruh untuk syarikat-syarikat dengan model perniagaan yang canggih untuk membolehkan pertumbuhan, inovasi, dan pembezaan. Direka khusus untuk perniagaan transaksi yang canggih, model tanpa kepala, berfokus API Spryker menawarkan pendekatan terbaik yang memberi perniagaan fleksibiliti untuk menyesuaikan diri, skala, dan dengan pantas memasuki pasaran serentak memesatkan nilai masa kepada pelanggan sepanjang perjalanan transformasi digital mereka. Sebagai pemimpin global untuk Pasaran Perniagaan Enterprise, Perdagangan IoT, dan Perdagangan Bersepadu, Spryker telah memberdayakan lebih 150 pelanggan enterprise global di seluruh dunia dan dipercayai oleh jenama seperti ALDI, Siemens, ZF Friedrichshafen, dan Ricoh. Spryker ialah syarikat teknologi persendirian beribu pejabat di Berlin dan New York yang disokong oleh pelabur kelas dunia seperti TCV, One Peak, Project A, Cherry Ventures, dan Maverick Capital. Pelajari lebih lanjut di dan ikuti Spryker di dan .

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain. 

HUBUNGAN: Butiran hubungan:
press@spryker.com