KANZHUN LIMITED Keluarkan Laporan Alam Sekitar, Sosial dan Tadbir Urus 2023

(SeaPRwire) –   BEIJING, April 29, 2024 — KANZHUN LIMITED (“BOSS Zhipin” atau “Syarikat”) (Nasdaq: BZ; HKEX: 2076), platform perekrutan talian terkemuka di China, hari ini menerbitkan laporan Tahunan Alam Sekitar, Sosial dan Tadbir Urus (“ESG”) (“laporan”) bagi tahun 2023, memaparkan komitmen jangka panjang Syarikat terhadap ESG dan kemajuannya dalam pelbagai matlamat ESG.

Laporan itu menekankan pencapaian ketara dan usaha berterusan Syarikat untuk memperbaiki amalan ESGnya dalam bidang utama termasuk tadbir urus korporat, pengoptimuman produk dan perkhidmatan, pembangunan pekerja, amalan pembangunan hijau, rantai bekalan mampan, dan komuniti, menggarisbawahi dedikasi kukuh Syarikat terhadap kelestarian dan tanggungjawab sosial.

Untuk melihat laporan penuh, sila layari bahagian Kelestarian laman web hubungan pelabur Syarikat di .

Mengenai KANZHUN LIMITED

KANZHUN LIMITED mengendalikan platform perekrutan talian terkemuka BOSS Zhipin di China. Syarikat ini menyambungkan pemohon kerja dan pengguna perniagaan secara cekap dan licin melalui aplikasi mudah alih yang sangat interaktif, produk transformasi yang menggalakkan komunikasi dua hala, memberi tumpuan kepada cadangan pintar, dan mencipta senario baharu dalam proses perekrutan talian. Berkat asas pengguna besar dan pelbagai, BOSS Zhipin telah membangunkan kesan rangkaian kuat untuk meningkatkan kecekapan perekrutan dan memacu pertumbuhan pesat.

Untuk pertanyaan pelabur dan media, sila hubungi:

KANZHUN LIMITED
Hubungan Pelabur
E-mel:

PIACENTE FINANCIAL COMMUNICATIONS
E-mel:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.