Qifu Technology Keluarkan Laporan ESG 2023

(SeaPRwire) –   SHANGHAI, China, April 26, 2024 — Qifu Technology, Inc. (NASDAQ: QFIN; HKEx: 3660) (“Qifu Technology” atau “Syarikat”), platform Credit-Tech terkemuka di China, hari ini menerbitkan laporan ESG tahunan 2023. Laporan itu menunjukkan garis panduan, strategi dan sasaran berkaitan ESG Qifu Technology pada 2023, menekankan usaha Syarikat untuk kelestarian alam sekitar dan tanggungjawab sosial, kemajuan untuk meningkatkan tadbir urus korporat, dan prestasi ESGnya.

Pada masa hadapan, Qifu Technology akan terus komited untuk membolehkan kehidupan yang lebih baik bagi masyarakat dengan memudahkan perkhidmatan kewangan yang selamat, mudah dan inklusif melalui pemberdayaan teknologi kepada institusi kewangan.

Untuk laporan ESG 2023 penuh, sila lawati: .

Tentang Qifu Technology

Qifu Technology ialah platform Credit-Tech terkemuka di China yang menyediakan pakej lengkap perkhidmatan teknologi untuk membantu institusi kewangan dan pengguna serta PKS dalam kitaran pinjaman, daripada pemerolehan peminjam, penilaian kredit awal, penyelarasan dana dan perkhidmatan selepas pembiayaan. Syarikat ini komited untuk menjadikan perkhidmatan kredit lebih mudah diakses dan peribadi kepada pengguna dan PKS melalui perkhidmatan Credit-Tech kepada institusi kewangan.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati: .

Kenyataan Selamat

Mana-mana kenyataan prospektif yang terkandung dalam pengumuman ini dibuat di bawah “perlindungan selamat” peruntukan Akta Reformasi Litigasi Sekuriti Swasta Amerika Syarikat 1995. Kenyataan prospektif boleh dikenal pasti dengan istilah seperti “akan”, “dijangka”, “mengantisipasi”, “masa depan”, “berniat”, “merancang”, “percaya”, “menganggarkan” dan ungkapan serupa. Antara lain, pandangan perniagaan dan petikan pengurusan dalam pengumuman ini, serta rancangan strategik dan operasi Syarikat mengandungi kenyataan prospektif. Qifu Technology juga boleh membuat kenyataan prospektif secara bertulis atau lisan dalam laporan suku tahunan kepada Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat (“SEC”), dalam pengumuman yang dibuat di laman web Bursa Saham Hong Kong ( “Hong Kong Stock Exchange”), dalam laporan tahunan kepada pemegang saham, dalam rilis akhbar dan bahan tertulis lain dan dalam pernyataan lisan yang dibuat oleh pegawainya, pengarah atau kakitangan kepada pihak ketiga. Kenyataan-kenyataan yang bukan fakta sejarah, termasuk pandangan perniagaan, kepercayaan dan jangkaan Syarikat, adalah kenyataan prospektif. Kenyataan prospektif melibatkan risiko dan ketidakpastian inherent. Beberapa faktor boleh menyebabkan keputusan sebenar berbeza secara material daripada mana-mana kenyataan prospektif, faktor-faktor yang termasuk tetapi tidak terhad kepada yang berikut: strategi pertumbuhan Syarikat, kerjasama Syarikat dengan Kumpulan 360, perubahan undang-undang, peraturan dan persekitaran peraturan, pengiktirafan jenama Syarikat, penerimaan pasaran produk dan perkhidmatan Syarikat, trend dan perkembangan dalam industri Credit-tech, dasar-dasar kerajaan berkaitan industri Credit-tech, keadaan ekonomi umum di China dan seluruh dunia, dan anggapan-anggapan yang mendasari atau berkaitan dengan mana-mana yang tersebut di atas. Maklumat lanjut mengenai risiko dan ketidakpastian ini termasuk dalam penyataan Qifu Technology kepada SEC dan pengumuman di laman web Bursa Saham Hong Kong. Semua maklumat yang diberikan dalam rilis akhbar ini adalah pada tarikh rilis akhbar ini, dan Qifu Technology tidak menanggung sebarang kewajiban untuk mengemas kini mana-mana kenyataan prospektif, kecuali yang diperlukan di bawah undang-undang yang berkuat kuasa.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:

Qifu Technology
E-mel:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.