e.GO – Surat Penentuan Kakitangan Tambahan dan Penyingkiran Daripada Senarai

(SeaPRwire) –   AACHEN, Jerman, 29 April 2024 — Next.e.GO N.V. (NASDAQ: EGOX) (“e.GO”) hari ini mengumumkan bahawa pada 26 April 2024, Syarikat menerima surat penentuan kakitangan tambahan (”Surat”) daripada Bahagian Kelayakan Senarai Burse Nasdaq LLC (“Nasdaq”) memberitahu Syarikat bahawa Panel Pendengaran Nasdaq (”Panel”) akan mempertimbangkan perkara ini dalam membuat penentuan mengenai kelangsungan pendaftaran Syarikat di Pasaran Saham Modal Nasdaq.

Syarikat sebelum ini telah dimaklumkan oleh Bahagian Kelayakan Senarai bahawa ia tidak membayar yuran tertentu yang diperlukan oleh Peraturan Senarai 5250(f). Baki yuran tertunggak Syarikat kini berjumlah $65,500. Oleh itu, perkara ini berfungsi sebagai asas tambahan untuk delisting saham Syarikat daripada Pasaran Saham Nasdaq.

Selain itu, Syarikat sebelum ini telah dimaklumkan oleh Bahagian Kelayakan Senarai Pasaran Saham Nasdaq LLC (“Nasdaq”) untuk delist saham Syarikat kerana saham Syarikat mempunyai harga tawaran penutup di bawah $0.10 untuk sepuluh sesi perdagangan berturut-turut, yang memicu notis delisting mengikut Peraturan Senarai Nasdaq 5810(c)(3)(A)(iii) (”Peraturan Saham Rendah”).

Selain notis delisting Peraturan Saham Rendah, Syarikat juga masih gagal memenuhi keperluan bahawa harga tawaran penutup sahamnya kekal pada $1.00 atau lebih tinggi seperti yang diperlukan oleh Peraturan Senarai Nasdaq 5810(c)(3)(A) (”Peraturan Harga Tawaran Minimum”). Syarikat telah menerima tempoh 180 hari kalendar untuk pulih kepada pematuhan dengan Peraturan Harga Tawaran Minimum, yang tempoh pematuhan tamat pada 10 Jun 2024. Sekiranya saham Syarikat gagal pulih kepada pematuhan dengan Peraturan Harga Tawaran Minimum, Nasdaq akan mempunyai asas tambahan untuk delisting saham.

Syarikat telah meminta rayuan Surat. Pendengaran telah dijadualkan pada 16 Mei 2024. Syarikat menarik balik rayuannya hari ini. Oleh itu, Pendengaran tidak akan berlaku dan saham Syarikat akan delist daripada Nasdaq.

Mengenai e.GO

Beribu pejabat di Aachen, Jerman, e.GO merekabentuk dan mengeluarkan kenderaan elektrik untuk persekitaran bandar, dengan fokus kepada kemudahan, kebolehpercayaan dan mampu milik. e.GO telah membangunkan penyelesaian yang mengganggu untuk mengeluarkan kenderaan elektriknya menggunakan teknologi eksklusif dan Kilang Mikro kos rendah, dan kenderaan sudah ada di jalan hari ini. e.GO membantu bandar dan penduduknya meningkatkan cara mereka bergerak dan membuat mobiliti bandar yang bersih dan mudah dicapai menjadi realiti. Lawati https://www.e-go-mobile.com/ untuk maklumat lanjut.

Kenyataan Pandangan Masa Depan

Kenyataan akhbar ini termasuk “kenyataan pandangan masa depan”. Hasil sebenar Syarikat mungkin berbeza daripada jangkaan, anggaran dan ramalannya dan oleh itu, anda tidak harus bergantung kepada kenyataan pandangan masa depan ini sebagai ramalan peristiwa akan datang. Perkataan seperti “menjangka”, “anggar”, “projek”, “anggaran”, “ramal”, “mengambil kira”, “berniat”, “merancang”, “mungkin”, “akan”, “boleh”, “harus”, “percaya”, “ramal”, “berpotensi”, “terus”, “tuju” dan ungkapan serupa bertujuan mengenal pasti kenyataan pandangan masa depan sedemikian. Kenyataan pandangan masa depan ini termasuk, tanpa had, jangkaan, harapan, kepercayaan, strategi Syarikat masa depan untuk masa depan, termasuk yang berkaitan dengan harga saham dan status baik dengan Nasdaq. Kenyataan pandangan masa depan ini melibatkan risiko dan ketidakpastian yang signifikan yang boleh menyebabkan keputusan sebenar berbeza secara material daripada keputusan yang dijangka. Anda harus mempertimbangkan dengan teliti risiko dan ketidakpastian yang dinyatakan dalam dokumen yang difailkan Syarikat dari semasa ke semasa dengan SEC. Penyataan ini mengenal pasti dan menangani faktor penting dan ketidakpastian lain yang boleh menyebabkan peristiwa sebenar dan keputusan berbeza secara material daripada kenyataan pandangan masa depan.

e.GO Hubungan

Untuk Pelabur:
Timo Wamig

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.