SYLA Technologies akan menyertai acara NASDAQ JAPAN IR EVENT

(SeaPRwire) –   TOKIO, 16 Mei 2024 — SYLA Technologies Co., Ltd. (Nasdaq: SYT) (“SYLA” atau “Syarikat”), pengendali platform pembiayaan kolektif hartanah terbesar ahli-ahli di Jepun, Rimawari-kun, akan menyertai acara NASDAQ JAPAN IR yang dihoskan oleh MEDIROM Healthcare Technologies Inc. (Nasdaq: MRM) (“MEDIROM”). Acara ini akan diadakan pada 20 Jun 2024 dari jam 3:00 petang – 9:00 malam ET di ibu pejabat Nasdaq di Times Square, Bandar Raya New York.

NASDAQ IR EVENT LOGO

Dengan senarai sahamnya di bursa Nasdaq pada 31 Mac 2023, SYLA membantu memacu minat dan permintaan di kalangan syarikat Jepun yang mencari senarai di Nasdaq, dengan lapan syarikat Jepun kini disenaraikan di bursa itu. Dalam kerjasama dengan MEDIROM, acara NASDAQ JAPAN IR telah dianjurkan untuk memperkenalkan dan menggalakkan syarikat Jepun mempertimbangkan senarai Nasdaq sambil memperkukuh daya tarikan perniagaan Jepun kepada pelabur AS. SYLA bertujuan memanfaatkan pengalamannya dan memberikan pandangan tentang proses senarai, seraya mempercepat kehadiran globalnya dengan mempamerkan keupayaan kukuh Syarikat sebagai one-stop real estate dan pertumbuhan ekonomi yang berkaitan dengan pasaran hartanah dan pembiayaan kolektif Jepun.

Butiran acara NASDAQ JAPAN IR
Tarikh: 20 Jun 2024
Masa: 3:00 petang – 9:00 malam ET
Lokasi: Nasdaq MarketSite
Alamat: 4 Times Square, Nasdaq, W 42nd St, Bandar Raya New York, NY 10036
Penganjur: MEDIROM Healthcare Technologies Inc.
Sasaran: Pelabur dan Media
Borang permohonan:
Tarikh tutup permohonan: Jumaat, 7 Jun 2024 ET
Kehadiran: Percuma (pendaftaran terlebih dahulu diperlukan)

Jadual acara (ET)
3:00 petang – 6:00 petang: Sesi maklumat di setiap booth syarikat
6:00 petang – 9:00 malam: Majlis selepas acara

Syarikat-syarikat yang menyertai
MEDIROM Healthcare Technologies Inc. (Senaraikan Nasdaq)
SYLA Technologies Co., Ltd. (Senaraikan Nasdaq)
Earlyworks Co., Ltd. (Senaraikan Nasdaq)
LEAD-REAL ESTATE CO., LTD. (Senaraikan Nasdaq)
SBC Medical Group Inc. (Tidak Senaraikan)

Tentang SYLA Technologies Co., Ltd.
Berpangkalan di Tokyo, Jepun, SYLA Technologies Co., Ltd. (Nasdaq: SYT) (“SYLA” atau “Syarikat”) memiliki dan mengendalikan platform pembiayaan kolektif hartanah ahli terbesar di Jepun, Rimawari-kun, yang menyasarkan individu, pelabur korporat dan institusi, serta individu berpendapatan tinggi. Misi SYLA adalah untuk mendemokrasikan pelaburan hartanah di seluruh dunia melalui teknologi dan pengurusan aset melalui platform Rimawari-kun. SYLA terlibat dalam perniagaan kondominium pelaburan keseluruhan, termasuk perancangan, pembangunan, pembinaan, jualan, pengurusan sewaan, pengurusan bangunan, kerja-kerja pembaikan, dan jualan harta.

Maklumat Hubungan

Hubungan Pelabur SYLA Technologies:
Gateway Group, Inc.
John Yi dan Steven Shinmachi
SYLA@gateway-grp.com
(949) 574-3860

Hubungan Syarikat SYLA Technologies
Takeshi Fuchiwaki
Pengarah, Ketua Pertumbuhan
irpr@syla.jp

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.