ASLAN Pharmaceuticals akan menyertai Persidangan Tahunan Piper Sandler Ke-35

(SeaPRwire) –   SAN MATEO, California dan SINGAPURA, 20 November 2023 – ASLAN Pharmaceuticals (Nasdaq: ASLN), syarikat biofarma seutama klinikal yang memberi tumpuan kepada imunologi untuk membangunkan rawatan inovatif bagi mengubah kehidupan pesakit, hari ini mengumumkan Dr Carl Firth, CEO akan menyertai perbincangan api di Persidangan Healthcare Piper Sandler. Persidangan ini akan diadakan dari 28 hingga 30 November 2023, secara langsung di Lotte New York Palace Hotel, di New York.

35TH Persidangan Tahunan Piper Sandler Healthcare Penyertaan Maklumat

Format: Perbincangan api

Penceramah: Carl Firth, CEO, ASLAN Pharmaceuticals

Tarikh: Rabu, 29 November 2023

Masa: 11:30 PG

Rakaman perbincangan api akan disediakan di bahagian Hubungan Pelabur laman web ASLAN.

Pengurusan juga akan tersedia untuk mesyuarat satu lawan satu dengan pelabur semasa persidangan. Sila hubungi wakil Piper Sandler untuk mengatur mesyuarat.

Mengenai ASLAN Pharmaceuticals

ASLAN Pharmaceuticals (Nasdaq: ASLN) adalah syarikat biofarma seutama klinikal yang memberi tumpuan kepada imunologi untuk membangunkan rawatan inovatif bagi mengubah kehidupan pesakit. ASLAN sedang membangunkan eblasakimab, antibodi potensi pertama dalam kelasnya menyasarkan reseptor IL-13 bagi dermatitis atopik sederhana hingga teruk (AD) dengan potensi untuk meningkatkan biologik yang digunakan sekarang untuk merawat penyakit alergi, dan telah melaporkan data terbaik awal dari kajian fasa 2b berjulat dos bagi pesakit AD sederhana hingga teruk. ASLAN juga sedang membangunkan farudodstat, penghalang oral berkuasa enzim dihidroorotat dehidrogenase (DHODH) sebagai rawatan potensi pertama dalam kelas untuk kebotakan areata (AA) dalam ujian konsep fasa 2a, dengan pembacaan perantaraan dijangka pada 1K 2024. ASLAN mempunyai pasukan di San Mateo, California, dan di Singapura. Untuk maklumat tambahan sila lawati laman web atau ikuti ASLAN di .

Media dan IR hubungan

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa (Hong Kong: HKChacha , BuzzHongKong ; Singapore: SingdaoPR , TodayinSG , AsiaFeatured ; Thailand: THNewson , ThailandLatest ; Indonesia: SEATribune , IndonesiaFolk ; Philippines: PHNewLook , EventPH , PHBizNews ; Malaysia: BeritaPagi , SEANewswire ; Vietnam: VNFeatured , SEANewsDesk ; Arab: DubaiLite , ArabicDir , HunaTimes ; Taiwan: TWZip , TaipeiCool ; Germany: NachMedia , dePresseNow ) 

Emma Thompson
Spurwing Communications
Tel: +65 6206 7350
Email:
Ashley R. Robinson
LifeSci Advisors, LLC
Tel: +1 (617) 430-7577
Email: