Qifu Technology Fail Laporan Tahunan 2023 pada Borang 20-F

(SeaPRwire) –   SHANGHAI, China, 26 April 2024 — Qifu Technology, Inc. (NASDAQ: QFIN; HKEx: 3660) (“Qifu Technology” atau “Syarikat”), platform utama Credit-Tech di China, hari ini mengumumkan bahawa ia telah memfailkan laporan tahunan dalam Borang 20-F bagi tahun kewangan berakhir 31 Disember 2023 dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat pada 26 April 2024. Laporan tahunan boleh diakses di laman hubungan pelabur Syarikat di serta laman web SEC di . Syarikat akan menyediakan salinan cetak laporan tahunan yang mengandungi penyata kewangan disatukan yang diaudit, secara percuma, kepada pemegang saham dan pemegang ADS sekiranya diminta.

Syarikat juga telah menerbitkan laporan tahunan (“Laporan Tahunan Hong Kong”) hari ini mengikut Peraturan Pelistingan Sekuriti pada Bursa Saham Hong Kong (“HKEx”). Laporan Tahunan Hong Kong mengandungi maklumat yang sama secara prinsip dengan Borang 20-F dan boleh diakses di laman hubungan pelabur Syarikat di serta laman web HKEx di.

Tentang Qifu Technology

Qifu Technology ialah platform utama Credit-Tech di China yang menyediakan pakej lengkap perkhidmatan teknologi untuk membantu institusi kewangan dan pengguna serta PKS dalam kitaran pinjaman, daripada pengumpulan peminjam, penilaian kredit awal, penyelarasan dana dan perkhidmatan selepas pembiayaan.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati: .

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:

Qifu Technology
E-mel:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.