Golden Sun Health Technology Group Limited Melancarkan Penyusunan Saham 1-untuk-10

(SeaPRwire) –   Shanghai, China, 17 April 2024 — Golden Sun Health Technology Group Limited, yang dahulu dikenali sebagai Golden Sun Education Group Limited (“Syarikat” atau “Golden Sun”) (Nasdaq: GSUN), sebuah pembekal perkhidmatan tutorial di China, hari ini mengumumkan bahawa pemegang saham Syarikat telah meluluskan cadangan penggabungan saham 1:10 Syarikat bagi saham biasa Syarikat (“Penggabungan Saham”) dalam mesyuarat agung luar biasa pemegang saham (“Mesyuarat”) yang diadakan pada 11 April 2024, di Tingkat 8, Bangunan Pentadbiran, Jalan Tiyuhui Timur 390, Daerah Hongkou, Shanghai, China.

Bermula pembukaan urus niaga pada 19 April 2024, saham biasa kelas A Syarikat akan mula diperdagangkan berdasarkan asas Penggabungan Saham di Pasaran Saham Nasdaq di bawah simbol yang sama “GSUN”, tetapi di bawah nombor CUSIP baru G4013A115. Objektif utama Penggabungan Saham adalah untuk membolehkan Syarikat memenuhi semula Peraturan Senarai Nasdaq 5550(a)(2) yang berkaitan dengan harga tawaran minimum bagi setiap saham biasa Kelas A Syarikat.

Akibat daripada Penggabungan Saham, sepuluh saham biasa yang dikeluarkan dan beredar dengan nilai nominal AS$0.0005 setiap satu akan digabungkan menjadi satu saham biasa yang dikeluarkan dan beredar dengan nilai nominal AS$0.005 setiap satu. Tiada saham pecahan akan dikeluarkan; sebaliknya, sebarang saham pecahan yang mungkin timbul daripada Penggabungan Saham akan dibulatkan kepada nombor penuh yang terdekat. Penggabungan Saham ini memberi kesan kepada semua pemegang saham secara seragam dan tidak akan mengubah sebarang peratusan kepentingan pemegang saham dalam saham biasa Syarikat yang terbit, kecuali penyesuaian yang mungkin timbul daripada pembundaran saham pecahan.

Tentang Golden Sun Health Technology Group Limited

Ditubuhkan pada tahun 1997 dan beribu pejabat di Shanghai, China, Golden Sun Health Technology Group Limited, yang dahulu dikenali sebagai Golden Sun Education Group Limited, ialah sebuah pembekal perkhidmatan tutorial di China dengan pengalaman lebih daripada dua puluh tahun menyediakan perkhidmatan pendidikan yang memberi tumpuan kepada pembangunan kekuatan dan potensi setiap pelajarnya, serta mempromosikan kemahiran dan minat belajar sepanjang hayat. Golden Sun mempunyai tiga pusat tutorial, satu syarikat pendidikan yang bekerjasama dengan sekolah tinggi untuk menawarkan kelas bahasa, dan satu syarikat logistik yang menyediakan perkhidmatan logistik dan perundingan. Pusat-pusat tutorial Golden Sun memberi tumpuan kepada pelbagai kumpulan pelajar sasaran dengan menawarkan pelbagai program tutorial.

Kenyataan Masa Depan

Beberapa kenyataan dalam pengumuman ini adalah kenyataan masa depan. Kenyataan masa depan ini melibatkan risiko dan ketidakpastian yang diketahui dan tidak diketahui serta berdasarkan jangkaan Syarikat tentang peristiwa masa depan yang Syarikat percaya boleh mempengaruhi keadaan kewangan, keputusan operasi, strategi perniagaan dan keperluan kewangan Syarikat. Pelabur boleh mengenal pasti kenyataan masa depan ini melalui perkataan atau ungkapan seperti “anggaran”, “menilai”, “percaya”, “harap”, “menjangka”, “mengira”, “berhasrat”, “merancang”, “akan”, “mungkin” atau ungkapan serupa. Syarikat tidak menanggung sebarang kewajipan untuk mengemaskini atau menyemak semula sebarang kenyataan masa depan untuk mencerminkan peristiwa atau keadaan semasa atau masa depan, atau perubahan dalam jangkaan, kecuali diperlukan oleh undang-undang. Walaupun Syarikat percaya bahawa jangkaan yang dinyatakan dalam kenyataan masa depan ini adalah munasabah, ia tidak dapat menjamin bahawa jangkaan tersebut akan menjadi benar, dan Syarikat menasihatkan pelabur bahawa keputusan sebenar mungkin berbeza secara material daripada yang dijangka dan menggalakkan pelabur untuk memeriksa faktor lain yang mungkin mempengaruhi keputusan masa depan Syarikat dalam laporan tahunan dan penyataan lain Syarikat kepada Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:

Golden Sun Health Technology Group Limited
Jabatan Hubungan Pelabur
E-mel:

Ascent Investor Relations LLC
Tina Xiao
Presiden
Telefon: +1 646-932-7242
E-mel:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.