Jiayin Group Inc. Menyampaikan Laporan Tahunan dalam Borang 20-F untuk Tahun Kewangan 2023

(SeaPRwire) –   SHANGHAI, China, April 29, 2024 — Jiayin Group Inc. (“Jiayin” atau “Syarikat”) (NASDAQ: JFIN), platform fintech terkemuka di China, hari ini mengumumkan bahawa ia telah memfailkan laporan tahunan dalam Borang 20-F (“Laporan Tahunan”) bagi tahun kewangan berakhir 31 Disember 2023 dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat ( “SEC”) pada 29 April 2024, Waktu Timur Amerika Syarikat. Laporan Tahunan boleh diakses di laman hubungan pelabur Syarikat di dan di laman web SEC di .

Syarikat akan menyediakan salinan cetakan laporan tahunan yang mengandungi penyata kewangan konsolidasi yang diaudit, percuma, kepada pemegang saham dan pemegang ADSnya atas permintaan. Permintaan hendaklah diarahkan kepada Jabatan Hubungan Pelabur Syarikat di ir@jiayinfintech.cn.

Mengenai Kumpulan Jiayin Inc.
Kumpulan Jiayin Inc. adalah platform fintech terkemuka di China yang komited untuk memudahkan sambungan yang berkesan, telus, selamat dan cepat antara peminjam individu yang kurang terlayan dan institusi kewangan. Asal-usul perniagaan Syarikat boleh ditelusuri kembali ke tahun 2011. Syarikat mengendalikan platform yang sangat selamat dan terbuka dengan sistem pengurusan risiko yang komprehensif dan model penilaian risiko yang berkesan yang menggunakan analisis data besar dan algoritma canggih untuk menilai profil risiko pemberi pinjaman potensi dengan tepat. Untuk maklumat lanjut, sila lawati https://ir.jiayintech.cn/.

Untuk pertanyaan daripada pelabur dan media, sila hubungi:
Jiayin Group
Encik Shawn Zhang
E-mel:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.