DayDayCook akan Hadir di Planet MicroCap Showcase: Vegas 2024

(SeaPRwire) –   NEW YORK, April 23, 2024 — DDC Enterprise, Ltd., (NYSEAM: DDC) (“DayDayCook”, “DDC”, atau “Syarikat”) pengendali utama jenama makanan berpanduan kandungan, hari ini mengumumkan bahawa Kyle Guse, Ketua Pegawai Undang-Undang & Ketua Hubungan Pelabur, akan membentangkan gambaran korporat di Planet MicroCap Showcase: VEGAS 2024. Persidangan itu akan diadakan pada 30 April – 2 Mei 2024 di Paris Hotel & Casino di Las Vegas, NV.

Tarikh Pembentangan: 1 Mei 2024
Masa: 12:00 tengah hari Masa Pasifik
Pautan Webcast:

Encik Guse akan tersedia untuk mesyuarat peribadi sepanjang persidangan. Pelabur boleh menghadiri persidangan dan meminta mesyuarat dengan Encik Guse dengan mendaftar di pautan di bawah:

Bagi pelabur yang tidak dapat menghadiri persidangan, semua penyampaian syarikat akan tersedia secara terus di platform acara persidangan di tab “Jadual” di pautan di bawah:

Tentang DayDayCook – Pemimpin Inovasi Makanan

Diasaskan pada 2012, DayDayCook ialah jenama pengguna utama berpanduan kandungan menawarkan produk siap panas, siap masak dan siap makan yang mudah, praktikal. Syarikat memberi tumpuan kepada penyelesaian makanan yang inovatif dan sihat dengan rangkaian jualan pelbagai saluran yang berkembang pesat di China dan Amerika Syarikat, dan melalui kehadiran dalam talian global yang kuat. Portfolio jenama syarikat termasuk DayDayCook sendiri serta Nona Lim, Yai’s Thai, Mengwei dan Yujiaweng. Syarikat membina pengiktirafan jenama melalui kandungan kulinari dan gaya hidup di merata media sosial dan platform e-dagang utama.

Kenyataan Prospektif

Beberapa kenyataan dalam pengumuman ini adalah prospektif, termasuk, contohnya, kenyataan tentang menyiapkan pengambilalihan, hasil dijangka, pertumbuhan dan perkembangan. Kenyataan prospektif ini melibatkan risiko dan ketidakpastian yang diketahui dan tidak diketahui dan berasaskan jangkaan semasa Syarikat tentang peristiwa masa depan yang Syarikat percaya boleh mempengaruhi keadaan kewangannya, keputusan operasinya, strategi perniagaannya dan keperluan kewangannya. Kenyataan prospektif ini juga berasaskan anggapan tentang dasar perniagaan masa depan dan iklim Syarikat akan beroperasi pada masa depan.

Hubungan:

Pelabur:
CORE IR
Matt Blazei

Media:
CORE PR

Kati Waldenburg

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.