CDT Environmental Technology Investment Holdings Limited Menerima Tiga Pengesahan Model Utiliti Baru daripada Pentadbiran Harta Intelek Negara China (CNIPA)

(SeaPRwire) –   Hak Kekayaan Intelek baru yang diluluskan menyokong platform pengurusan sisa syarikat yang menampilkan teknologi pengasingan sisa pintar berasaskan AI baharu

SHENZHEN, China, 2 Mei 2024 — CDT Environmental Technology Investment Holdings Limited (NASDAQ: CDTG) (“CDT”), pembekal utama sistem dan perkhidmatan rawatan sisa di seluruh China, mengumumkan pemberian tiga paten dari Pentadbiran Harta Intelek Kebangsaan China (CNIPA), setiap satu menyokong metodologi dan penawaran teknologi pengurusan sisa syarikat.

Paten #202322542684.5, bertajuk, “Peranti Pengeringan Lumpur”, adalah peranti yang dicipta oleh syarikat untuk menangani kelemahan teknologi sedia ada. Paten utiliti model ini dirancang untuk menangani penggunaan tenaga yang tinggi, ketidakefisyenan yang rendah, dan kehadiran pencemaran sekunder semasa proses pengeringan sisa.

Paten #202322542851.6, bertajuk, “Peranti Rawatan Air Sisa untuk Penyingkiran Nitrogen dan Fosforus”, meliputi peranti yang direka oleh syarikat untuk menyingkirkan nitrogen dan fosforus dari air sisa bagi mengurangkan pencemaran alam sekitar. Peranti ini bertujuan untuk menyelesaikan masalah semasa di mana mineral-mineral ini tidak boleh dicampur secara menyeluruh dengan air, menyebabkan pemborosan bahan kimia. Peranti CDT dianggap lebih cekap dalam menjimatkan mereka.

Paten #202322542588.0, bertajuk, “Peranti Fermentasi Sisa Anaerobik Berkesan Tinggi”, dibangunkan selepas teknologi pengasingan sisa pintar berasaskan AI syarikat. Ia direka untuk memperoleh lumuran organik dan cecair penapisan bertekanan tinggi melalui penguraian mekanikal (mampatan tekanan tinggi), yang kemudiannya akan melalui rawatan berstandar.

“Paten-paten ini menggariskan komitmen kami untuk terus berada di garis hadapan industri kami, menunjukkan kreativiti, kecekapan dan tekad untuk menangani isu-isu biasa yang berkaitan dengan pengurusan air sisa untuk pelanggan kami,” ujar Yunwu Li, Ketua Pegawai Eksekutif CDT. “Dari peranti penapisan mudah hingga lampiran yang lebih canggih yang disambung dengan teknologi pintar kami, CDT terus menyediakan platform berasaskan kepimpinan dan inovasi, sentiasa berusaha untuk memberikan manfaat dan ciri-ciri berharga kepada pelanggan kami.”

Mengenai CDT Environmental Technology Investment Holdings Limited

CDT, beribu pejabat di Shenzhen, China, adalah pemain kebangsaan terkemuka di sektor rawatan sisa China yang mereka bentuk, membangunkan, mengeluarkan, menjual, memasang, mengendalikan dan menyelenggara sistem rawatan sisa dan menyediakan perkhidmatan rawatan sisa di China, dan komited kepada pembangunan mampan melalui penyelesaian inovatif. Diasaskan oleh perintis dalam rawatan sisa, CDT bertujuan untuk maju teknologi generasi seterusnya yang secara langsung menangani cabaran alam sekitar dan menggalakkan penyelesaian mampan. CDT adalah jenama yang diiktiraf di China dan komited kepada inovasi dan kepuasan pelanggan.

Misi CDT adalah untuk membantu pelanggan mencapai matlamat infrastruktur kritikal mereka seraya membolehkan perubahan positif dalam perlindungan alam sekitar teknologi. Ia bekerjasama dengan pemimpin industri, pakar alam sekitar, dan pemangku kepentingan untuk membangunkan dan melaksanakan penyelesaian rawatan sisa maju. Baru-baru ini disenaraikan di Pasaran Saham Modal Nasdaq, CDT adalah pemain utama dalam pasaran rawatan sisa, mampu menyediakan penyelesaian menyeluruh untuk memenuhi keperluan pelanggan pelbagai, dan telah menyiapkan lebih daripada 150 loji di seluruh China.

Untuk maklumat lanjut, lawati laman web CDT di https://www.cdthb.cn.

Kenyataan Pandangan Masa Depan

Kenyataan media ini mengandungi pandangan masa depan yang berasaskan kepada kepercayaan dan anggapan pengurusan CDT dan maklumat yang sedia ada kepada pengurusan tersebut. Pandangan masa depan ini tertakluk kepada banyak risiko dan ketidakpastian, banyak daripadanya di luar kawalan CDT. Perkataan seperti “akan”, “masa depan”, “menjangkakan”, “percaya”, dan “bertujuan”, atau ungkapan serupa, bertujuan untuk mengenal pasti pandangan masa depan. Semua kenyataan, selain kenyataan fakta sejarah, yang terkandung dalam kenyataan media ini, termasuk kenyataan mengenai peristiwa masa depan, prestasi kewangan masa depan, strategi perniagaan dan rancangan, dan objektif CDT untuk operasi masa depan, adalah pandangan masa depan. Walaupun CDT tidak membuat pandangan masa depan kecuali yakin mempunyai asas yang munasabah untuk berbuat demikian, CDT tidak boleh menjamin ketepatan mereka. Ramalan ini hanyalah ramalan dan tertakluk kepada banyak risiko dan ketidakpastian yang diketahui dan tidak diketahui, yang mungkin menyebabkan keputusan, tahap aktiviti, prestasi sebenar atau pencapaian CDT dan pasaran-pasarannya berbeza secara material daripada apa-apa keputusan, tahap aktiviti, prestasi atau pencapaian masa depan yang dinyatakan atau disiratkan oleh pandangan masa depan ini. Anda tidak harus meletakkan keyakinan berlebihan pada mana-mana pandangan masa depan. CDT tidak berkewajipan untuk mengemaskini atau memperbetulkan pandangan masa depan secara awam, sama ada disebabkan maklumat baru, peristiwa masa depan atau sebaliknya, kecuali mungkin diperlukan oleh undang-undang yang berkuat kuasa.

Hubungan Pelabur dan Media

Amerika Syarikat

Core IR
Peter Seltzberg, SVP Hubungan Pelabur dan Penasihat Korporat

212-655-0924

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.