LexinFintech Holdings Ltd. akan Laporan Kewangan Suara Pertama Suku 2024 pada 23 Mei 2024

(SeaPRwire) –   SHENZHEN, China, Mei 17, 2024 — LexinFintech Holdings Ltd. (“Lexin” atau “Syarikat”) (NASDAQ: LX), pemacu utama teknologi kredit yang membantu perkhidmatan kewangan pengguna di China, hari ini mengumumkan bahawa ia akan melaporkan keputusan kewangan suku tahun pertama yang tidak diaudit bagi tempoh berakhir 31 Mac 2024, selepas pasaran AS ditutup pada Khamis, 23 Mei 2024.

Pengurusan Syarikat akan menganjurkan sesi soal jawab berkenaan keputusan kewangan pada pukul 10:00 malam waktu Timur AS pada 23 Mei 2024 (10:00 pagi, waktu Beijing/Hong Kong pada 24 Mei 2024).

Peserta yang ingin menyertai sesi soal jawab perlu mendaftar dalam talian di:

Setelah pendaftaran selesai, setiap peserta akan menerima nombor talian dan kod capaian unik untuk sesi soal jawab.

Peserta yang menyertai sesi soal jawab perlu menghubungi talian sekurang-kurangnya 10 minit sebelum masa bermula yang telah ditetapkan.

Siaran langsung dan arkib web bagi sesi soal jawab juga akan tersedia di laman web hubungan pelabur Syarikat di .

Mengenai LexinFintech Holdings Ltd.

Kami merupakan pemacu utama teknologi kredit yang membantu perkhidmatan kewangan pengguna. Matlamat kami adalah menggunakan kepakaran teknologi dan pengurusan risiko untuk menjadikan pembiayaan lebih mudah diakses bagi generasi muda pengguna. Kami berusaha mencapai matlamat ini dengan menghubungkan pengguna dengan institusi kewangan, di mana kami memudahkan melalui model unik yang merangkumi saluran dalam dan luar talian, platform penggunaan kelengkapan beransur, keupayaan pengurusan risiko kredit berpandukan data besar dan kecerdasan buatan, serta sistem pengurusan pintar pengguna dan pinjaman. Kami juga memberdayakan institusi kewangan dengan menyediakan penyelesaian teknologi milik sendiri canggih untuk memenuhi keperluan penukaran digital mereka.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati

Untuk pertanyaan dan permintaan media, sila hubungi:

LexinFintech Holdings Ltd.

Pertanyaan IR:
Mandy Dong
Tel: +86 (755) 3637-8888 ext. 6258
E-mail:

Pertanyaan Media:
Limin Chen
Tel: +86 (755) 3637-8888 ext. 6993
E-mail:

SUMBER LexinFintech Holdings Ltd.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.