Salah Satu Pencipta Kandungan Terkemuka di China Memilih Global Mofy untuk Rancangan TV Mendatang

(SeaPRwire) –   BEIJING, April 24, 2024 — Global Mofy Metaverse Limited (“Syarikat” atau “Global Mofy Metaverse”) (Nasdaq: GMM), pembekal penyelesaian teknologi yang terlibat dalam pengeluaran kandungan maya dan pembangunan aset digital untuk industri hiburan digital yang lebih luas, hari ini mengumumkan bahawa ia telah menandatangani perjanjian baru untuk menyediakan perkhidmatan teknologi maya kepada salah satu pencipta kandungan terkemuka di China. Di bawah perjanjian itu, platform pembangunan aset digital Global Mofy yang berpaten dan ekosistem perisian, Mofy Lab, akan digunakan untuk memudahkan pengeluaran adegan-adegan rumit yang memerlukan pembinaan adegan maya yang banyak untuk program televisyen akan datang.

Mofy Lab menampilkan sistem pelabelan dan penyusunan aset digital yang kukuh dan terperinci, membolehkan penyebaran aset digital yang lebih lancar, licin melalui AI. Ini memberi Global Mofy dan pelanggannya kelebihan saingan yang ketara dan mengurangkan masa ke pasaran dalam industri hiburan dan pelbagai lagi kegunaan. Pentingnya, Mofy Lab membantu mengurangkan kos pembangunan melalui peningkatan kecekapan dan pengurangan sumber sambil mengekalkan kualiti yang unggul.

Encik Haogang Yang, CEO Global Mofy Metaverse, berkata: “Ini mewakili kemenangan penting lagi bagi kami, memberi peluang kepada industri lebih luas untuk menyaksikan kelebihan menggunakan Mofy Lab, sementara pengguna mendapat manfaat daripada pengalaman hiburan yang dipertingkatkan dan lebih immersif. Kami terus mengukuhkan kedudukan sebagai pembangun, pemilik dan pelesen aset digital terkemuka dengan menyediakan sumber untuk mencipta alat dan komponen digital yang penting untuk landskap berfokus kepada AI, maya dan Metaverse. Misi kami adalah memberdayakan pencipta untuk membawa imaginasi liar mereka ke alam maya. Dengan peluang dan peluang tak terhingga di hadapan, kami berada di garis hadapan membentuk masa depan penciptaan kandungan digital, dan berfokus untuk melonggarkan nilai yang lebih besar bagi semua pemegang saham.”

Mengenai Global Mofy Metaverse Limited
Global Mofy Metaverse Limited (Nasdaq: GMM) adalah pembekal penyelesaian teknologi yang terlibat dalam pengeluaran kandungan maya, dan pembangunan aset digital untuk industri hiburan digital. Dengan menggunakan platform teknologi “Mofy Lab” yang berpatennya, yang terdiri daripada teknologi interaktif 3D dan kecerdasan buatan (“AI”), Syarikat mencipta versi maya berdefinisi tinggi bagi pelbagai objek dunia fizikal dalam 3D daripada watak, objek hingga adegan dan lebih banyak lagi. Aset digital boleh digunakan dalam pelbagai aplikasi termasuk filem, siri TV, AR / VR, animasi, pengiklanan, permainan video dan lebih banyak lagi. Global Mofy Metaverse adalah salah satu bank aset digital terkemuka di China, yang terdiri daripada lebih daripada 30,000 aset digital 3D berketepatan tinggi. Untuk maklumat lanjut, sila lawati atau .

Kenyataan Pandangan Ke Depan
Kenyataan berita ini mengandungi pandangan ke depan. Kenyataan pandangan ke depan termasuk kenyataan mengenai rancangan, objektif, sasaran, strategi, peristiwa masa depan atau prestasi, dan andaian sokongan lain selain kenyataan fakta sejarah. Apabila Syarikat menggunakan perkataan seperti “mungkin”, “akan”, “bertujuan”, “yakin”, “menjangka”, “meramalkan”, “menilai” atau ungkapan serupa yang tidak hanya berkaitan dengan perkara sejarah, ia membuat kenyataan pandangan ke depan. Kenyataan pandangan ke depan ini termasuk, tanpa had, kenyataan Syarikat mengenai jangkaan dagangan saham Biasa di Pasaran Modal Nasdaq dan penutupan Tawaran. Kenyataan pandangan ke depan bukanlah jaminan prestasi masa depan dan melibatkan risiko dan ketidakpastian yang mungkin menyebabkan keputusan sebenar Syarikat berbeza secara material daripada jangkaan yang dibincangkan dalam kenyataan pandangan ke depan. Kenyataan ini tertakluk kepada ketidakpastian dan risiko termasuk, tetapi tidak terhad kepada, ketidakpastian berkaitan pasaran dan penyelesaian awam pada syarat-syarat yang dijangka atau sama sekali, dan faktor-faktor lain yang dibincangkan dalam bahagian “Faktor Risiko” penyata pendaftaran yang diedarkan kepada SEC. Oleh itu, di kalangan sebab-sebab lain, pelabur dinasihatkan untuk tidak mengambil kira sepenuhnya terhadap mana-mana kenyataan pandangan ke depan dalam kenyataan berita ini.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain. 

Global Mofy Metaverse Ltd.
Jabatan Hubungan Pelabur
Global IR Partners
David Pasquale