Neo-Concept International Group Holdings Limited Mengumumkan Penutupan Tawaran Saham Awal

(SeaPRwire) –   Hong Kong, 25 April 2024 — Neo-Concept International Group Holdings Limited (Nasdaq: NCI) (“Syarikat” atau “Neo-Concept”), pembekal penyelesaian pakaian segi tunggal yang menawarkan pakej perkhidmatan penuh dalam rantai bekalan pakaian, hari ini mengumumkan penutupan penawaran awam permulaan (“Penawaran”) bagi 2,320,000 saham biasa pada harga $4.00 setiap saham.

Jumlah kasar terkumpul daripada Penawaran ialah $9.3 juta, sebelum menolak potongan pengendali dan perbelanjaan berkaitan. Saham biasa mula diperdagangkan di Pasaran Modal Nasdaq pada 23 April 2024 dengan tanda dagangan “NCI”.

Penawaran ini dijalankan atas dasar komitmen tetap. Revere Securities LLC dan R.F. Lafferty & Co., Inc. bertindak sebagai Pengendali Buku Utama Bersama, dengan Dominari Securities LLC bertindak sebagai Pengendali Sekutu, untuk Penawaran (“Pengendali”). Loeb & Loeb LLP bertindak sebagai peguam kepada Syarikat dan Hunter Taubman Fischer & Li LLC bertindak sebagai peguam kepada Pengendali.

Satu permohonan pendaftaran Borang F-1 berkaitan Penawaran telah difailkan dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat (“SEC”) (Nombor Fail: 333-275242) dan telah diluluskan oleh SEC pada 1 April 2024. Penawaran hanya dibuat melalui prospektus. Satu prospektus akhir berkaitan Penawaran telah difailkan dengan SEC pada 24 April 2024 dan boleh diperolehi daripada Revere Securities LLC, 560 Lexington Avenue, 16th Floor, New York, NY 10022, melalui telefon di +212-688-2350 atau melalui e-mel di . Selain itu, salinan prospektus akhir berkaitan Penawaran juga boleh diperolehi melalui laman web SEC di .

Kenyataan media ini tidak boleh dianggap sebagai tawaran untuk menjual, atau permintaan untuk membeli sebarang sekuriti Syarikat, dan juga tidak ada tawaran, permintaan atau jualan sebarang sekuriti Syarikat di mana-mana negeri atau bidang kuasa undang-undang di mana tawaran, permintaan atau jualan tersebut akan menyalahi undang-undang sebelum pendaftaran atau kelulusan di bawah undang-undang sekuriti negeri atau bidang kuasa undang-undang tersebut.

Mengenai Neo-Concept International Group Holdings Limited

Neo-Concept International Group Holdings Limited merupakan pembekal penyelesaian pakaian segi tunggal. Ia menawarkan pakej perkhidmatan penuh dalam rantai bekalan pakaian, termasuk analisis trend pasaran, reka bentuk dan pembangunan produk, bekalan bahan mentah, pengeluaran dan kawalan kualiti, dan pengurusan logistik untuk pelanggan yang berpangkalan di pasaran Eropah dan Amerika Utara.

Ia komited untuk mengurangkan impak alam sekitarnya melalui kitar semula, proses bersih, bekalan berjejak dan amalan mesra alam yang lain. Ia juga menggalakkan penyelesaian mampan untuk memenuhi keperluan pelanggan sepanjang pengeluaran pakaian. Untuk maklumat lanjut, lawati laman web Syarikat di .

Kenyataan Prospektif

Beberapa kenyataan dalam kenyataan media ini adalah kenyataan prospektif. Kenyataan prospektif ini mengandungi risiko dan ketidakpastian yang diketahui dan tidak diketahui dan berasaskan jangkaan masa depan Syarikat tentang peristiwa yang dipercayai mungkin mempengaruhi keadaan kewangan, keputusan operasi, strategi perniagaan dan keperluan kewangan. Pelabur boleh mengenal pasti kenyataan prospektif ini melalui perkataan atau ungkapan seperti “mungkin”, “akan”, “dijangka”, “menganggarkan”, “berniat”, “merancang”, “percaya”, “mungkin”, “berpotensi”, “terus”. Syarikat tidak menanggung sebarang kewajipan untuk mengemaskini atau menyemak semula secara awam mana-mana kenyataan prospektif untuk mencerminkan peristiwa atau keadaan semasa atau perubahan dalam jangkaan, kecuali mungkin diperlukan oleh undang-undang. Walaupun Syarikat percaya bahawa jangkaan yang dinyatakan dalam kenyataan prospektif ini adalah munasabah, ia tidak menjamin bahawa jangkaan tersebut akan menjadi benar, dan Syarikat memberi amaran kepada pelabur bahawa keputusan sebenar mungkin berbeza secara material daripada yang dijangka dan menggalakkan pelabur untuk melihat faktor lain yang mungkin mempengaruhi keputusan masa depan Syarikat yang tersedia dalam pernyataan pendaftaran dan penyataan lain Syarikat kepada SEC, yang boleh diperiksa di .

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:

Neo-Concept International Group Holdings Limited

Telefon: +852 2798 8639

E-mel:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.