JD.com Mengfailkan Laporan Tahunan dalam Borang 20-F

(SeaPRwire) –   BEIJING, April 18, 2024 — JD.com, Inc. (“JD.com” atau “Syarikat”) (NASDAQ: JD dan HKEX: 9618 (counter HKD) dan 89618 (counter RMB)), pembekal teknologi dan perkhidmatan berasaskan rantaian bekalan terkemuka, hari ini mengumumkan bahawa ia telah memfailkan laporan tahunan dalam Borang 20-F untuk tahun kewangan berakhir 31 Disember 2023 dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat pada 18 April 2024 Masa Timur Amerika Syarikat. Laporan tahunan boleh diakses di laman web hubungan pelabur Syarikat di http://ir.jd.com.

Syarikat akan menyediakan salinan laporan tahunan yang mengandungi penyata kewangan konsolidasi diaudit, percuma, kepada pemegang saham dan pemegang ADS sekiranya diminta. Permintaan hendaklah dialamatkan kepada Hubungan Pelabur, JD.com, Inc., Aras 20, Bangunan A, No. 18 Kechuang 11 Street, Zon Pembangunan Ekonomi dan Teknologi Yizhuang, Daerah Daxing, Beijing 101111, Republik Rakyat China.

Mengenai JD.com, Inc.

JD.com adalah pembekal teknologi dan perkhidmatan berasaskan rantaian bekalan terkemuka. Syarikat ini menyediakan infrastruktur runcit canggih untuk membolehkan pengguna membeli apa sahaja yang mereka mahukan, bila-bila masa dan di mana sahaja mereka mahukannya. Syarikat ini telah membuka teknologi dan infrastruktur kepada rakan kongsi, jenama dan sektor lain, sebagai sebahagian daripada tawaran Peruncitan sebagai Perkhidmatan untuk membantu memacu produktiviti dan inovasi merentasi pelbagai industri.

Untuk pertanyaan pelabur dan media, sila hubungi:

Hubungan Pelabur
Sean Zhang
+86 (10) 8912-6804

Hubungan Media
+86 (10) 8911-6155

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.