Aesthetic Medical International akan Menganjurkan Laporan Tahunan FY2023 pada 25 April 2024

(SeaPRwire) –   SHENZHEN, China, April 18, 2024 — Aesthetic Medical International Holdings Group Limited (Nasdaq: AIH) (the “Company” or “AIH”), a leading provider of aesthetic medical services in China, hari ini mengumumkan bahawa ia akan mengeluarkan laporan tahunan untuk tahun kewangan 2023 selepas pasaran AS ditutup pada Khamis, 25 April 2024.

Tentang Aesthetic Medical International Holdings Group Limited
AIH, dikenali sebagai “Peng’ai” di China, ialah pembekal utama perkhidmatan perubatan estetik di China. AIH beroperasi melalui pusat rawatan yang tersebar di bandar-bandar utama di daratan China, dengan fokus utama di kawasan Teluk Guangdong-Hong Kong-Macau dan kawasan Delta Sungai Yangtze. Dengan menggunakan pengalaman klinikal selama lebih 20 tahun, AIH menyediakan penawaran perkhidmatan estetik menyeluruh, termasuk rawatan estetik pembedahan, rawatan estetik bukan pembedahan, perkhidmatan perubatan am dan perkhidmatan estetik lain. Untuk maklumat lanjut mengenai Syarikat, sila lawati .

Hubungan Pelabur
Untuk pertanyaan pelabur dan media, sila hubungi:
Aesthetic Medical International Holdings Group Limited
E-mel:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.