MomMed Perkenalkan Acara Black Friday Cyber Monday: Meraikan Keibubapaan dengan Penjimatan!

(SeaPRwire) –   NEW YORK, Nov. 20, 2023 — Ketika musim perayaan menghampiri, MomMed, sebuah jenama utama untuk bayi dan keibubapaan, gembira mengumumkan acara Black Friday Cyber Monday yang sangat dinanti-nantikan. Acara menarik ini termasuk hadiah kolaboratif yang menarik dan diskaun produk yang besar. Penawaran tidak terlepas pada kegemaran jenama, produk asas untuk ibu dan bayi, serta pakej hadiah kejutan menanti.

MomMed Unveils Black Friday Cyber Monday Event- Celebrating Motherhood with Savings!

Berdedikasi untuk menyediakan produk berkualiti tinggi yang menangani soalan prakonsepsi, menyusukan, dan cabaran penjagaan, MomMed memanfaatkan peluang Black Friday untuk melancarkan inisiatif Hadiah bersama pengaruh TikTok dan Instagram. Tema utamanya adalah untuk menyatakan rasa terima kasih, terutamanya kepada ibu, melalui hadiah bermakna dan bernilai.

Selain Hadiah, MomMed akan melancarkan acara diskaun terbesar setahun semasa Black Friday dan Cyber Monday. Dari 20 November hingga 1 Disember, diskaun besar pada produk laris dan pakej Hadiah edisi terhad akan menyatakan rasa terima kasih kepada penyokong konsisten dan mengesahkan komitmen MomMed untuk menawarkan produk berkualiti tinggi pada harga bersaing.

Terokai:

Gunakan kod “HAPPYMOM” untuk DISKAUN 30%:

– MomMed S10 Pro Breast Pump
– MomMed Baby Bottle Warmer

100 Set Pakej Hadiah Edaran Terhad:

– Cipta set anda dengan pemeras payudara boleh pakai + pemanas botol bayi + beg penyimpanan/flanges susu ibu. Tawaran ini memberikan pakej segala untuk ibu baru dan pilihan hadiah yang hebat.

Produk utama MomMed, S21 Wearable Breast Pump, adalah penyelesaian kompak, senyap dan boleh dipakai dengan mod yang boleh laras, memakai selesa, bunyi rendah dan mudah alih–ideal untuk ibu pekerja.

Pemeras payudara boleh pakai baru S10 Pro menawarkan kapasiti tinggi, hayat bateri panjang dan keluaran cekap, sesuai untuk ibu dengan keperluan pemerasan yang lebih tinggi. Pemanas Botol menawarkan pemanasan lembut melalui air, penyahair secara automatik dan pengekalan suhu selama 24 jam, mempermudah proses menyusu.

Untuk maklumat lanjut mengenai acara Black Friday Cyber Monday MomMed, lawati . Untuk menyertai Hadiah kolaboratif, ikuti MomMed di atau .

Mengenai MomMed:

MomMed adalah jenama yang prihatin terhadap keperluan bayi dan keibubapaan, diiktiraf untuk jalur ujian, pemeras payudara boleh pakai dan timbangan bayi. Sama ada anda ibu baharu atau berpengalaman, kami memahami perjalanan keibubapaan dan menawarkan bantuan yang layak semasa fasa luar biasa ini.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa (Hong Kong: HKChacha , BuzzHongKong ; Singapore: SingdaoPR , TodayinSG , AsiaFeatured ; Thailand: THNewson , ThailandLatest ; Indonesia: SEATribune , IndonesiaFolk ; Philippines: PHNewLook , EventPH , PHBizNews ; Malaysia: BeritaPagi , SEANewswire ; Vietnam: VNFeatured , SEANewsDesk ; Arab: DubaiLite , ArabicDir , HunaTimes ; Taiwan: TWZip , TaipeiCool ; Germany: NachMedia , dePresseNow ) 

HUBUNGI: PR Hubungi: mommedofficial@gmail.com