Mainz Biomed akan Membentangkan di Persidangan Piper Sandler Healthcare Ke-35

(SeaPRwire) –   BERKELEY, California dan MAINZ, Jerman, 20 November 2023 – Mainz Biomed N.V. (NASDAQ: MYNZ) (“Mainz Biomed” atau “Syarikat”), syarikat diagnostik genetik molekul yang menumpukan kepada pengesanan awal kanser, mengumumkan bahawa Guido Baechler, Ketua Pegawai Eksekutif, dan Bill Caragol, Ketua Pegawai Kewangan, akan membentangkan di Persidangan Tahunan Piper Sandler ke-35 mengenai Penjagaan Kesihatan yang akan berlangsung pada 28-30 November 2023 di New York, NY, Amerika Syarikat.

Persidangan ini akan menyatukan pegawai eksekutif utama industri, pelabur dan profesional Piper Sandler untuk memberikan pelbagai perspektif, menyiasat trend penting dan mengenal pasti pemimpin berkesan dalam pasaran penjagaan kesihatan.

Bentangan Mainz Biomed akan berlangsung pada 29 November pada pukul 8.50 pagi ET, dan Guido Baechler dan Bill Caragol akan tersedia untuk perjumpaan satu lawan satu dengan pelabur sepanjang hari itu.

Sila ikuti kami untuk mengemaskini berita terkini:

Mengenai Mainz Biomed N.V.
Mainz Biomed membangunkan penyelesaian diagnostik genetik molekul siap pasaran untuk keadaan yang membawa maut. Produk utama Syarikat ialah ColoAlert®, ujian diagnostik awal tepat, tidak invasif dan mudah untuk pengesanan kanser kolorektal berdasarkan pengesanan molekul-genetik multipleks sebenar masa berdasarkan Reaksi Gelenjaran Rantai Polimerase (PCR) dalam sampel najis. ColoAlert® kini dipasarkan di seluruh Eropah. Syarikat sedang menjalankan kajian klinikal penting FDA untuk kelulusan peraturan AS. Portfolio calon produk Mainz Biomed juga termasuk PancAlert, ujian skrining awal kanser pankreas pada peringkat awal. Untuk maklumat lanjut, lawati .

Untuk pertanyaan media –
Di Eropah:
MC Services AG
Anne Hennecke/Caroline Bergmann
+49 211 529252 20

Di AS:
Josh Stanbury
+1 416 628 7441

Untuk pertanyaan pelabur, sila hubungi info@mainzbiomed.com

Pernyataan Prospektif
Beberapa kenyataan yang dibuat dalam kenyataan akhbar ini adalah “penyataan prospektif” dalam konteks “perlindungan selamat” di bawah Akta Pembaharuan Litigasi Sekuriti Swasta 1995. Penyataan prospektif mungkin dikenal pasti dengan penggunaan perkataan seperti “menjangka”, “percaya”, “anggaran”, “ramalan” dan “projek” dan ungkapan lain yang serupa yang meramalkan atau menunjukkan peristiwa atau trend masa depan atau yang bukan pernyataan mengenai perkara sejarah. Penyataan prospektif ini mencerminkan analisis semasa maklumat yang ada dan tertakluk kepada pelbagai risiko dan ketidakpastian. Oleh itu, kehati-hatian perlu diambil dalam bergantung kepada penyataan prospektif. Disebabkan risiko dan ketidakpastian yang diketahui dan tidak diketahui, keputusan sebenar mungkin berbeza secara material daripada jangkaan atau ramalan Syarikat. Faktor-faktor berikut, antara lain, boleh menyebabkan keputusan sebenar berbeza secara material daripada yang digambarkan dalam penyataan ini: (i) kegagalan memenuhi sasaran pembangunan dan berkaitan; (ii) perubahan undang-undang dan peraturan yang berkenaan; (iii) kesan wabak COVID-19 terhadap Syarikat dan pasaran semasa atau yang dirancang; dan (iv) risiko dan ketidakpastian lain yang dibincangkan dari semasa ke semasa dalam laporan dan penyataan awam lain kepada Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa (SEC) oleh Syarikat. Maklumat tambahan mengenai faktor-faktor yang mungkin mempengaruhi jangkaan dan ramalan Syarikat boleh didapati dalam penyataan awalnya kepada SEC, termasuk laporan tahunannya pada Form 20-F yang diedarkan pada 7 April 2023. Penyataan SEC Syarikat boleh didapati secara awam di laman web SEC di www.sec.gov. Sebarang penyataan prospektif yang dibuat oleh kami dalam kenyataan akhbar ini hanyalah berdasarkan maklumat yang kini tersedia bagi Mainz Biomed dan hanya berlaku pada tarikh ia dibuat. Mainz Biomed tidak berkewajipan untuk secara awam mengemaskini sebarang penyataan prospektif, sama ada bertulis atau lisan, yang mungkin dibuat dari semasa ke semasa, sama ada akibat maklumat baru, perkembangan masa depan atau sebaliknya, kecuali diperlukan oleh undang-undang.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa (Hong Kong: HKChacha , BuzzHongKong ; Singapore: SingdaoPR , TodayinSG , AsiaFeatured ; Thailand: THNewson , ThailandLatest ; Indonesia: SEATribune , IndonesiaFolk ; Philippines: PHNewLook , EventPH , PHBizNews ; Malaysia: BeritaPagi , SEANewswire ; Vietnam: VNFeatured , SEANewsDesk ; Arab: DubaiLite , ArabicDir , HunaTimes ; Taiwan: TWZip , TaipeiCool ; Germany: NachMedia , dePresseNow )