Gulf Resources Umumkan Panggilan Persidangan untuk Membahaskan Keputusan Suku Ketiga 2023

(SeaPRwire) –   SHOUGUANG, China, Nov. 20, 2023 — Gulf Resources, Inc. (Nasdaq: GURE) (“Gulf Resources” atau “Syarikat”) pengeluar utama bromin, garam mentah dan produk kimia khusus di China, hari ini mengumumkan bahawa Syarikat akan menganjurkan sesi panggilan konferens pada Isnin, 20 November 2023 jam 07:30 malam Waktu Timur untuk membincangkan Keputusan Suku Ketiga 2023 berakhir 30 September 2023.

Encik Xiaobin Liu, CEO Gulf Resources, akan menjadi tuan rumah panggilan. Pasukan pengurusan Syarikat akan tersedia untuk soalan pelabur selepas ucapan pembukaan.

Untuk menyertai panggilan konferens langsung ini, sila panggil Percuma +1 (888) 506-0062 lima hingga sepuluh minit sebelum masa panggilan konferens yang dijadualkan. Penelefon antarabangsa hendaklah memanggil +1 (973) -528-0011, dan sila rujuk kepada “Gulf Resources” atau Kod Akses Peserta: 158196 ketika memanggil.

Webcasting juga tersedia pada masa itu, cukup klik pautan di bawah:
http://www.gulfresourcesinc.com/news-28.html

Rakaman panggilan konferens akan tersedia dua jam selepas penyelesaian panggilan dan tamat pada Isnin, 27 November 2023. Untuk mengakses rakaman, panggil +1 (877) 481-4010. Penelefon antarabangsa hendaklah memanggil +1 (919) 882-2331. Kod Rakaman ialah 49480.

Tentang Gulf Resources, Inc.

Gulf Resources, Inc. beroperasi melalui empat anak syarikat milik penuh, Shouguang City Haoyuan Chemical Company Limited (“SCHC”), Shouguang Yuxin Chemical Industry Co., Limited (“SYCI”), Daying County Haoyuan Chemical Company Limited (“DCHC”) dan Shouguang Hengde Salt Industry Co. Ltd. (“SHSI”). Syarikat percaya bahawa ia merupakan salah satu pengeluar bromin terbesar di China. Unsur Bromin digunakan untuk menghasilkan pelbagai sebatian yang digunakan dalam industri dan pertanian. Melalui SYCI, Syarikat menghasilkan produk kimia yang digunakan dalam pelbagai aplikasi, termasuk eksplorasi lapangan minyak dan gas serta agen kimia pembuatan kertas, dan bahan untuk antibiotik manusia dan haiwan. Melalui SHSI, Syarikat menghasilkan dan menjual garam mentah. DCHC ditubuhkan untuk terus menjelajah dan membangunkan sumber gas asli dan air asin (termasuk bromin dan garam mentah) di China. Untuk maklumat lanjut, lawati www.gulfresourcesinc.com.

Kenyataan Prospektif

Beberapa kenyataan dalam kenyataan akhbar ini mengandungi maklumat prospektif tentang Gulf Resources dan anak syarikatnya perniagaan dan produk menurut Peraturan 175 di bawah Akta Sekuriti 1933 dan Peraturan 3b-6 di bawah Akta Bursa Sekuriti 1934, dan tertakluk kepada perlindungan yang dicipta oleh peraturan-peraturan itu. Keputusan sebenar mungkin berbeza secara material bergantung kepada beberapa faktor risiko termasuk, tetapi tidak terhad kepada, keadaan ekonomi dan perniagaan umum di PRC, risiko berkaitan dengan wabak COVID-19, pembangunan dan keupayaan pengeluaran produk masa depan, penghantaran kepada pelanggan akhir, penerimaan pasaran produk baharu dan sedia ada, saingan tambahan daripada pesaing baharu dan sedia ada untuk bromin dan bahan kimia lain untuk medan minyak dan kuasa pengeluaran, perubahan dalam teknologi, keupayaan untuk membuat pembelian aset bromin masa depan, dan pelbagai faktor lain di luar kawalannya. Semua kenyataan prospektif secara terang-terangan dinyatakan dalam Keseluruhan oleh Pernyataan Berjaga-jaga ini dan faktor-faktor risiko yang terperinci dalam Laporan Syarikat kepada Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa. Gulf Resources tidak berkewajipan untuk menyemak atau mengemaskini sebarang kenyataan prospektif untuk mencerminkan peristiwa atau keadaan selepas tarikh pengeluaran ini.

Data Hubungan
HUBUNGI: Gulf Resources, Inc.

Laman Web: http://www.gulfresourcesinc.com
Pengarah Hubungan Pelabur
Helen Xu (Haiyan Xu)

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa (Hong Kong: HKChacha , BuzzHongKong ; Singapore: SingdaoPR , TodayinSG , AsiaFeatured ; Thailand: THNewson , ThailandLatest ; Indonesia: SEATribune , IndonesiaFolk ; Philippines: PHNewLook , EventPH , PHBizNews ; Malaysia: BeritaPagi , SEANewswire ; Vietnam: VNFeatured , SEANewsDesk ; Arab: DubaiLite , ArabicDir , HunaTimes ; Taiwan: TWZip , TaipeiCool ; Germany: NachMedia , dePresseNow )