Earlyworks Co., Ltd. Menandatangani Memorandum Pemahaman dengan Pole to Win Vietnam untuk Mengakses Pasaran Pengesahan Kualiti Blockchain

(SeaPRwire) –   Tokyo, Jepun, 20 November 2023 – Earlyworks Co., Ltd. (Nasdaq: ELWS) (“Syarikat” atau “Earlyworks”), sebuah syarikat Jepun yang mengendalikan teknologi blockchain persendirian miliknya, Grid Ledger System (“GLS”), hari ini mengumumkan bahawa ia telah menandatangani memorandum persefahaman (“MoU”) dengan Pole to Win Vietnam (“PTW-V”), sebuah pembekal pengesahan kualiti, untuk memasuki persekutuan perniagaan (“Persekutuan”) yang menggiatkan perluasan perniagaan kedua-dua pihak dengan menggunakan GLS dan teknologi berkaitan blockchain. PTW-V adalah sebuah afiliasi Pole to Win Corporation, sebuah pembekal pengesahan kualiti pengujian debug, pengujian kualiti perisian, perkhidmatan sokongan dalam talian, dan perkhidmatan pengujian untuk produk yang menggunakan teknologi blockchain yang setanding dengan pengesahan sistem pihak ketiga Jepun.

Persekutuan adalah komponen penting strategi keseluruhan Earlyworks untuk memperkenalkan GLS ke pelbagai industri dan memperluaskan spektrum aplikasinya. Menurut MoU, Earlyworks dan PTW-V akan bekerjasama untuk melaksanakan pemeriksaan kod dan menguji tingkah laku produk yang menggunakan teknologi blockchain dan menawarkan pengesahan pihak ketiga sistem untuk kesalahan. Kedua-dua pihak juga merancang untuk mencipta dan menyediakan sijil penilaian pihak ketiga. Earlyworks akan menyediakan pengetahuan dalam domain blockchain, menyokong aktiviti jualan dan berhubung dengan kontraktor pihak ketiga.

Persekutuan dijangka menawarkan penyelesaian pengesahan blockchain berkos rendah kepada industri Web 3.0. Kegagalan sistem dalam teknologi blockchain telah berlaku di seluruh dunia disebabkan oleh kekompleksan sistem, tetapi terdapat sedikit pembekal perkhidmatan pengesahan dengan pengalaman meluas dalam pembangunan dan pengesahan blockchain. Oleh itu, banyak syarikat blockchain melaksanakan pengesahan dalaman sendiri, yang menambah tekanan pada sumber pembangunan dan menimbulkan kos yang agak tinggi, dengan itu menghalang pertumbuhan perniagaan Web 3.0 dan syarikat-syarikat permulaan.

Encik Satoshi Kobayashi, Ketua Eksekutif dan Pengarah Wakil Earlyworks berkomen, “Kami gembira dapat bekerjasama dengan PTW-V, dan kami percaya Persekutuan akan berfungsi sebagai batu asas untuk pengembangan kami dalam pasaran pengesahan kualiti. PTW-V, dengan pengalaman meluas dalam pengesahan sistem dan keupayaan untuk mencipta kes kesan dan melaksanakan pengujian, akan menjadi rakan kongsi berharga dalam memeriksa tingkah laku dan kesalahan aplikasi berasaskan blockchain. Bersama PTW-V, kami bersedia untuk memenuhi permintaan perniagaan Web 3.0 dan syarikat-syarikat permulaan untuk pemeriksaan kod berkos rendah dan pengesahan pihak ketiga. Persekutuan ini juga menggariskan komitmen kami untuk meningkatkan piawaian kualiti produk blockchain dalam industri Web 3.0. Dengan memanfaatkan GLS kami, kami akan terus menyediakan perkhidmatan berkualiti tinggi kepada pelanggan kami, meningkatkan kehadiran kami dalam industri blockchain, dan mencipta nilai kepada pemegang saham kami.”

Mengenai Pole to Win Vietnam

PTW-V ialah sebuah afiliasi Pole to Win Corporation yang menyediakan perkhidmatan pengesahan kualiti. PTW-V telah berada dalam perniagaan selama lebih lima tahun dan menyediakan perkhidmatan pengesahan kualiti setanding dengan pengesahan pihak ketiga Jepun (pengujian), menggunakan sumber tenaga manusia berbahasa Jepun. Untuk maklumat lanjut, sila lawati laman web PTW-V: .

Mengenai Earlyworks Co., Ltd.

Earlyworks Co., Ltd. ialah sebuah syarikat Jepun yang mengendalikan teknologi blockchain persendirian miliknya, GLS, untuk memanfaatkan teknologi blockchain dalam pelbagai aplikasi dalam pelbagai industri. GLS ialah sebuah blockchain hibrid yang menggabungkan kelebihan teknikal blockchain dan teknologi pangkalan data. GLS mempunyai kelajuan pemprosesan tinggi sehingga 0.016 saat per transaksi, ketahanan terhadap pencurian, keselamatan, tiada masa tidak berfungsi pelayan, dan aplikasi yang pelbagai. Kemungkinan aplikasi GLS disahkan dalam pelbagai domain termasuk hartanah, iklan, telekomunikasi, metaverse, dan perkhidmatan kewangan. Misi Syarikat adalah untuk terus mengemaskini GLS dan membuatnya sebuah infrastruktur dalam masyarakat data Web3/metaverse yang akan datang. Untuk maklumat lanjut, sila lawati laman web Syarikat: .

Kenyataan Prospektif

Beberapa kenyataan dalam pengumuman ini adalah kenyataan prospektif. Kenyataan prospektif ini melibatkan risiko dan ketidakpastian diketahui dan tidak diketahui serta berdasarkan jangkaan dan projeksi Syarikat mengenai peristiwa masa depan yang Syarikat percaya boleh mempengaruhi keadaan kewangannya, keputusan operasinya, strategi perniagaannya dan keperluan kewangannya. Pelabur boleh mencari banyak (tetapi bukan semua) kenyataan ini dengan menggunakan perkataan seperti “anggaran”, “percaya”, “harap”, “jangka”, “ramal”, “projek”, “berniat”, “akan”, “hendak”, “boleh”, atau ungkapan serupa. Syarikat tidak berkewajiban untuk mengemaskini atau menyemak kenyataan prospektif untuk memenuhi peristiwa atau keadaan semasa atau masa depan, atau perubahan dalam jangkaannya, kecuali diperlukan oleh undang-undang. Walaupun Syarikat percaya bahawa jangkaan yang dinyatakan dalam kenyataan prospektif ini adalah munasabah, ia tidak menjamin bahawa jangkaan tersebut akan menjadi benar, dan Syarikat memberi amaran kepada pelabur bahawa keputusan sebenar mungkin berbeza secara material daripada yang dijangkakan dan menggalakkan pelabur untuk memeriksa faktor-faktor lain yang mungkin mempengaruhi keputusan masa depannya.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:

Earlyworks Co., Ltd.

Jabatan Hubungan Pelabur
E-mel:

Ascent Investor Relations LLC

Tina Xiao
Telefon: +1-646-932-7242
E-mel:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa (Hong Kong: HKChacha , BuzzHongKong ; Singapore: SingdaoPR , TodayinSG , AsiaFeatured ; Thailand: THNewson , ThailandLatest ; Indonesia: SEATribune , IndonesiaFolk ; Philippines: PHNewLook , EventPH , PHBizNews ; Malaysia: BeritaPagi , SEANewswire ; Vietnam: VNFeatured , SEANewsDesk ; Arab: DubaiLite , ArabicDir , HunaTimes ; Taiwan: TWZip , TaipeiCool ; Germany: NachMedia , dePresseNow )