Promosi Hari Jubli Ke-4 Lensmart: Tawaran Hebat

(SeaPRwire) –   Selama empat tahun, pelanggan telah menyaksikan koleksi alat kacamata dan aksesori Lensmart yang beragam. Ada gaya klasik mata kucing, bulat, pilot, dan bentuk dan warna kerangka yang berbeza.

Chicago, 22 April 2024 — Lensmart telah menjual lebih daripada satu juta kacamata dalam empat tahun dan akan terus memperkenalkan lebih banyak gaya dan reka bentuk kerangka pada tahun-tahun akan datang. Ketua Pegawai Pemasaran Lensmart, Jonny Smith berkata: “Ketika kami menyambut ulang tahun keempat kami, pengguna boleh menikmati pelbagai penawaran eksklusif melalui laman web kami.” Baca melalui untuk mengetahui lebih lanjut.

Hadiah untuk Ulang Tahun Ke-4

Lensmart memberikan mata wang kepada pelanggan berdaftar apabila mereka memeriksa akaun mereka. Pelanggan boleh memeriksa setiap hari selama enam hari untuk menerima mata wang, dan pada hari ketujuh, mereka akan mendapati kotak kejutan menanti mereka. Ia adalah kotak misteri yang dimuatkan dengan penawaran hebat yang boleh anda nikmati dan gunakan untuk membeli kerangka kacamata dan aksesori di Lensmart. Berikut adalah mata wang yang akan anda terima setiap kali anda log masuk ke akaun anda.

  • Hari 1 – 1 mata wang
  • Hari 2 – 2 mata wang
  • Hari 3 – 4 mata wang
  • Hari 4 – 6 mata wang
  • Hari 5 – 8 mata wang
  • Hari 6 – 10 mata wang
  • Hari 7 – Kotak kejutan


Bingkai Kacamata Turun Hingga $0.1

Bukanlah selalu mungkin membeli kacamata kurang daripada sedolar, jadi mengambil kesempatan atas tawaran ini bernilai wang anda dan masa anda. Lihat beberapa bingkai kacamata panas di bawah untuk Ulang Tahun Ke-4 Lensmart.

Bingkai ini berani, gaya dan elegan. Untuk tempoh terhad, anda boleh mendapatkan kacamata ini seharga $0.10. Tempat hidungnya boleh disesuaikan untuk memastikan pas yang selesa dan mencegah bingkai daripada jatuh, terutamanya semasa menjalankan aktiviti fizikal. Juga, rimnya agak besar untuk menjamin perlindungan mata terbaik anda daripada matahari dan kemungkinan debu. Anda hanya boleh membeli reka bentuk ini dengan bingkai atau menyesuaikan kanta berdasarkan preskripsi mata anda.

Bingkai segi empat adalah ideal untuk wajah bulat dan telur. Ia membentuk dan menaikkan pipi penuh untuk mencipta keseimbangan dalam ciri-ciri wajah anda. Bingkai Khloe juga mempunyai rim sempadan berani untuk mengekalkan kanta tebal dengan kukuh. Seperti yang anda ketahui, kanta boleh diubah suai. Semasa anda melakukan itu, anda juga boleh memilih warna bingkai yang paling sesuai dengan gaya anda. Variasi koko kamel syampu memberikan daya tarikan yang menawan dan minimalis.

Bingkai mata kucing unik ini kelas dan menawan. Variasi hitam dan kura-kura dari kacamata ini memancarkan watak, manakala merah jambu dan jernih memberikan sentuhan minimalis kepada gaya anda. Semua empat variasi warna memastikan anda dapat dengan mudah menyesuaikan bingkai dengan semua pakaian anda. Juga, mereka semua berfungsi, jadi anda boleh menyesuaikan kanta untuk melindungi mata anda.

Program Mall Mata Wang Lensmart

Selain tawaran hebat dari Ulang Tahun Ke-4 Lensmart, ia juga menawarkan tawaran menarik kepada pelanggan setia melalui . Apabila anda membeli-belah, memberi ulasan, berkongsi laman web, dan mengesyorkan produk, anda boleh memperoleh mata wang, yang boleh digunakan untuk mendapatkan diskaun dan kupon. Diskaun ini akan digunakan untuk semua bingkai kacamata dan aksesori yang tersedia di bawah program ini. Akibatnya, anda hanya perlu membayar kurang daripada harga asal produk. Semakin banyak aktiviti anda di laman web, peluang untuk mengumpul lebih banyak mata wang akan lebih tinggi.

Program Afiliasi Lensmart

Lensmart juga bekerjasama dengan individu dan jenama yang ingin berkongsi produknya dan memperoleh komisen yang baik. Tentu saja, anda perlu daftar untuk layak sebagai afiliasi. Akan ada pautan atau kod yang boleh anda kongsi dengan kawan, keluarga, pengikut atau pengunjung di laman anda, dan untuk setiap pesanan yang disahkan, anda boleh menerima komisen. Selain berkongsi pautan atau kod, anda juga boleh memasukkan pautan halaman Lensmart dalam posting media sosial anda. Semakin luas jangkauan posting anda, semakin tinggi komisen yang mungkin anda terima. Anda boleh mendaftar sebagai pelanggan, pengaruh atau jenama.

Tentang Lensmart

Lensmart menekankan perhatian terhadap butir untuk setiap bingkai kacamata yang dijual di laman webnya. Selain itu, kualiti pembuatan yang cemerlang, ia juga memastikan pengalaman kacamata setiap pelanggan. Dengan ini, Lensmart membenarkan mereka untuk menyesuaikan bingkai mereka dengan menyediakan beberapa variasi warna untuk setiap reka bentuk bingkai dan penyesuaian kanta untuk mereka yang perlu menukar preskripsi mata mereka. Setiap bentuk wajah dan ton kulit diperuntukkan, jadi anda akan mendapati bingkai yang sesuai dengan pilihan dan gaya anda. Mengapa tidak melawat Lensmart untuk mendapatkan kejutan terkini sekarang?

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain. 

HUBUNGI: Diego Wu, diegowugd@lensmartonline.com