Niu Technologies akan Lapor Hasil Kewangan Suku Pertama 2024 pada 20 Mei 2024

(SeaPRwire) –   BEIJING, April 22, 2024 — Niu Technologies (“NIU” atau “Syarikat”) (NASDAQ: NIU), pembekal terkemuka di dunia bagi penyelesaian mobiliti bandar pintar, hari ini mengumumkan bahawa ia akan melaporkan keputusan kewangan suku pertama 2024 sebelum pasaran AS dibuka pada Isnin, 20 Mei 2024.

Maklumat korporat dan helaian kira-kira kewangan akan dimuatnaik pada laman hubungan pelabur NIU di:

Syarikat akan menganjurkan sesi persidangan pendapatan pada Isnin, 20 Mei 2024 jam 8:00 pagi Waktu Timur AS (8:00 malam, Waktu Beijing/Hong Kong) untuk membincangkan keputusan kewangan dan perniagaan.

Untuk menyertai melalui telefon, peserta perlu mendaftar terlebih dahulu melalui pautan yang disediakan di bawah. Selepas pendaftaran, peserta akan menerima nombor talian dan PIN peribadi yang akan digunakan untuk menyertai persidangan panggilan.

Acara: Niu Technologies First Quarter 2024 Financial Results Conference Call
Pautan Pendaftaran:

Webcast langsung dan arkib persidangan panggilan akan tersedia di laman hubungan pelabur di

Tentang NIU

Sebagai pembekal terkemuka di dunia bagi penyelesaian mobiliti bandar pintar, NIU merekabentuk, mengeluarkan dan menjual motosikal elektrik berprestasi tinggi, skuter, basikal, serta skuter kick dan basikal elektrik. NIU mempunyai portfolio produk pelbagai yang menjawab keperluan pelbagai pengguna kami dan menangani pelbagai senario perjalanan bandar. Pada masa ini, NIU menawarkan dua siri model, yang merangkumi pelbagai jenis kenderaan. Ini termasuk (i) siri motosikal, skuter dan basikal elektrik, termasuk siri NQi, MQi, UQi, F dan lain-lain, dan (ii) siri mobiliti mikro, termasuk siri skuter kick KQi dan siri basikal elektrik BQi. NIU telah menggunakan model jualan omnichannel, mengintegrasikan saluran dalam talian dan luar talian, untuk menjual produk dan memberikan perkhidmatan kepada pengguna.
Untuk maklumat lanjut, sila lawati .

Hubungan Pelabur:

Niu Technologies
E-mel:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.