Neo-Concept International Group Holdings Limited Mengumumkan Penetapan Harga untuk Penawaran Awam Permulaan dan Senarai di Nasdaq

(SeaPRwire) –   NEW YORK, 23 April 2024 – Neo-Concept International Group Holdings Limited (Nasdaq: NCI) (“Syarikat”) penyedia perkhidmatan penyelesaian pakaian secara menyeluruh hari ini mengumumkan penetapan penawaran awam permulaan (IPO) sebanyak 2,320,000 saham biasa (“Saham Biasa”) pada 22 April 2024 dengan harga $4.00 setiap Saham Biasa. Saham Biasa dijangka akan mula diperdagangkan di Pasaran Saham Modal Nasdaq pada 23 April 2024 dengan simbol “NCI”.

IPO dijangka akan diselesaikan pada 25 April 2024, tertakluk kepada pemenuhan syarat-syarat penutupan biasa. Syarikat bercadang menggunakan hasil bersih IPO untuk membangunkan produk baru dengan bahan dan proses mampan, meluaskan lagi pangkalan pelanggannya, untuk potensi pengambilalihan syarikat dan/atau pembentukan usaha sama, dan untuk membiayai modal kerja operasi sedia ada serta tujuan korporat amnya.

Tambahan pula, Syarikat telah memberi hak kepada pengendali IPO selama 45 hari untuk membeli sehingga 348,000 Saham Biasa tambahan Syarikat pada harga IPO, setelah dikurangkan potongan dan komisen pengendali.

Revere Securities LLC dan R.F. Lafferty & Co., Inc. bertindak sebagai Pengurus Buku Utama Bersama, dengan Dominari Securities LLC bertindak sebagai Pengurus Buku Sampingan, untuk IPO ( “Pengendali”).

Loeb & Loeb LLP bertindak sebagai peguam undang-undang AS kepada Syarikat dan Hunter Taubman Fischer & Li LLC bertindak sebagai peguam undang-undang kepada Pengendali untuk IPO.

IPO ini dilaksanakan mengikut Pendaftaran Syarikat di Borang F-1 (Fail No. 333-275242) yang sebelum ini telah difailkan dengan, dan kemudiannya diisytiharkan berkuat kuasa oleh Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat (SEC) pada 1 April 2024. IPO ini hanya ditawarkan melalui prospektus. Sebelum anda melabur, anda perlu membaca prospektus dan dokumen lain yang telah difailkan atau akan difailkan oleh Syarikat dengan SEC untuk maklumat lanjut mengenai Syarikat dan IPO. Anda boleh mendapatkan dokumen-dokumen ini secara percuma dengan melawat EDGAR di laman web SEC di . Atau salinan elektronik prospektus berkaitan IPO boleh didapati daripada Revere Securities LLC, 560 Lexington Avenue, 16th Floor, New York, NY 10022, melalui telefon di +212-688-2350 atau melalui emel di .

Kenyataan media ini telah disediakan untuk tujuan maklumat sahaja dan tidak akan membentuk tawaran jualan atau rayuan untuk membeli sebarang sekuriti, dan tiada jualan sekuriti ini boleh dibuat di mana-mana negeri atau bidang kuasa undang-undang di mana tawaran, rayuan atau jualan itu akan menyalahi undang-undang sebelum pendaftaran atau kelayakan di bawah undang-undang sekuriti mana-mana negeri atau bidang kuasa undang-undang tersebut.

KENYATAAN PROSPEKTIF

Terdapat beberapa kenyataan dalam kenyataan media ini yang merupakan “kenyataan prospektif” berdasarkan undang-undang perlindungan litigasi sekuriti persendirian 1995. Kenyataan prospektif ini mencerminkan jangkaan semasa Syarikat atau kepercayaan mengenai peristiwa akan datang. Sebarang kenyataan prospektif ini tertakluk kepada pelbagai risiko dan ketidakpastian termasuk kekuatan ekonomi, perubahan pasaran untuk sekuriti, ketidakstabilan politik atau kewangan dan faktor-faktor lain yang dinyatakan dalam Pendaftaran Syarikat di Borang F-1 (Fail No. 333-275242), sebagaimana yang diubahsuai, dan dalam semua penyemakan SEC yang dilakukan oleh Syarikat selepas penyemakan tersebut. Syarikat tidak berhasrat untuk mengemaskini atau menyemak semula kenyataannya secara awam, sama ada akibat maklumat baru, peristiwa akan datang atau sebaliknya.

Mengenai Neo-Concept International Group Holdings Limited

Neo-Concept International Group Holdings Limited adalah penyedia perkhidmatan penyelesaian pakaian secara menyeluruh. Ia menawarkan rangkaian perkhidmatan penuh dalam rantaian bekalan pakaian termasuk analisis trend pasaran, reka bentuk dan pembangunan produk, sumber bahan mentah, pengeluaran dan kawalan kualiti, dan pengurusan logistik yang melayani pelanggan yang berpangkalan di pasaran Eropah dan Amerika Utara.

Ia komited untuk mengurangkan impak alam sekitarnya melalui kitar semula, proses bersih, sumber yang dapat dikesan dan amalan mesra alam yang lain. Ia juga menekankan penyelesaian mampan untuk memenuhi keperluan pelanggan sepanjang pengeluaran pakaian.

Hubungan

Hubungan Pelabur Neo-Concept International Group Holdings Limited:

10/F, Seaview Centre
No.139-141 Hoi Bun Road
Kwun Tong, Kowloon, Hong Kong
(+852) 2798-8639
Emel:

Permintaan Pengendali:

Revere Securities LLC
Jabatan Kumpulan
560 Lexington Ave, 16th Floor,
New York, NY10022
(+212) 688-2350

R.F. Lafferty & Co., Inc.
40 Wall Street, 29th Floor
New York, NY 10005
(212) 293-9090

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.