MoneyHero berkumpulan mengumumkan keputusan suku tahun keempat dan tahun penuh 2023

(SeaPRwire) –   SINGAPURA, April 05, 2024 — MoneyHero Limited (Nasdaq:MNY) (“MoneyHero” atau “Syarikat”) mengumumkan bahawa ia akan mengeluarkan keputusan suku keempat dan tahun penuh 2023 pada Isnin, 29 April 2024 sebelum pembukaan pasaran dan akan mengadakan panggilan berkaitan untuk membincangkan keputusan pada pukul 8:00 pagi EST hari yang sama.

Pelabur dan pihak-pihak berkepentingan lain boleh mendengar panggilan dengan mengklik pautan pendaftaran untuk webcast atau persidangan audio:

Webcast:
Conference call:

Webcast ulasan akan tersedia di laman Hubungan Pelabur untuk 12 bulan selepas acara.

Mengenai Kumpulan MoneyHero

(Nasdaq: ), dahulunya dikenali sebagai Kumpulan Hyphen atau CompareAsia, ialah pemimpin pasaran dalam sektor pengumpulan dan perbandingan kewangan peribadi dan insurans dalam talian di Asia Tenggara yang Lebih Besar. Syarikat beroperasi di Singapura, Hong Kong, Taiwan, Filipina dan Malaysia dengan jenama masing-masing untuk pasaran tempatan. MoneyHero kini menguruskan 279 hubungan rakan komersial dan melayani 8.7 juta Pengguna Unik Bulanan1 di seluruh platformnya untuk tempoh 12 bulan berakhir 31 Disember 2023. Penyokong Syarikat termasuk Peter Thiel – pengasas PayPal, Palantir Technologies dan Founders Fund – dan ahli perniagaan Hong Kong, Richard Li, pengasas dan pengerusi Pacific Century Group. Untuk maklumat lanjut mengenai MoneyHero dan bagaimana syarikat fintech inovatif ini menggerakkan ekonomi digital APAC, sila lawati .

Untuk pertanyaan pelabur dan media, sila hubungi:

Hubungan Pelabur:
Media:

______________________________
1
“Pengguna Unik Bulanan” bermaksud pengguna unik dengan sekurang-kurangnya satu sesi dalam bulan tertentu seperti yang ditentukan oleh pengenal peranti unik dari Google Analytics. Sesi dimulakan apabila pengguna membuka aplikasi di latar hadapan atau melihat halaman atau skrin dan tiada sesi sedang aktif (contohnya, sesi pengguna sebelumnya telah berakhir). Sesi berakhir selepas 30 minit ketidakaktifan pengguna. Kami mengukur Pengguna Unik Bulanan semasa tempoh lebih lama daripada sebulan dengan mengambil purata Pengguna Unik Bulanan setiap bulan dalam tempoh tersebut.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.