Membentuk Pemimpin Masa Depan: Ohmyhome dan RCN Menganjurkan Konvokesyen Permulaan bagi Profesional Hartanah

  • RCN Convocation 2024 merupakan kesaksian terhadap komitmen RCN dan Ohmyhome dalam membangunkan kecemerlangan dalam industri hartanah dan memberi inspirasi kepada generasi hadapan ejen hartanah.

(SeaPRwire) –   SINGAPURA, 30 Jan. 2024 — Ohmyhome Ltd. (NASDAQ: OMH, “Ohmyhome”), platform teknologi hartanah serba lengkap yang menyediakan penyelesaian dan perkhidmatan hartanah dari hujung ke hujung untuk membeli, menjual, menyewa dan memperbaharui rumah, serta perkhidmatan pengurusan hartanah untuk kondominium di Singapura, bekerjasama dengan Real Centre Network (RCN), Pembekal Kursus RES terkemuka di Singapura selama lebih satu dekad, untuk menganjurkan Konvokesyen RCN Pertama 2024 pada 20 Januari 2024. Acara tonggak ini disokong dan disokong oleh banyak organisasi terkemuka termasuk Ohmyhome, Far East Organisation, OrangeTee & Tie, ERA Realty Network, SRI dan PropertyLimBrothers. Bersama-sama mereka menyambut pencapaian lebih 100 ejen hartanah baru yang berjaya dalam peperiksaan wajib industri yang ditetapkan oleh Majlis Agensi Hartanah Singapura (CEA).

Konvokesyen ini berfungsi sebagai pusat industri, menyatukan Rhonda Wong, Ketua Pegawai Eksekutif dan Pengasas Ohmyhome, dan tokoh utama dari agensi teratas Singapura, termasuk Eugene Lim, KEO ERA Real Estate Singapore; Thomas Tan, Ketua Pegawai Eksekutif SRI; Justin Quek, Ketua Pegawai Eksekutif OrangeTee & Tie; dan Melvin Lim, Ketua Pegawai Eksekutif dan Pengasas PropertyLimBrothers. Pertemuan pemimpin jarang ini memberi peserta peluang unik untuk mendapatkan nasihat praktikal dan peribadi tentang menavigasi landskap hartanah dan mencapai kejayaan dalam jualan hartanah.

Rhonda menyatakan kegembiraannya tentang kerjasama itu, dengan menyatakan: “Melalui acara ini dan banyak lagi di masa hadapan, kami berharap dapat membangunkan generasi baru profesional hartanah dengan piawaian perkhidmatan cemerlang, watak dan semangat yang luar biasa.”

Begitu juga, Ken Lim, Pengasas dan Pengerusi RCN, mengekalkan semangat ini, dengan menekankan komitmen RCN untuk mengubah calon profesional hartanah yang berpotensi menjadi pemimpin industri yang boleh dipercayai dan berwibawa. Beliau menyatakan: “Matlamat kami bukan sahaja memenuhi piawaian pendidikan tetapi melebihinya, memastikan graduan kami tidak hanya bermaklumat tetapi diilhamkan untuk memberi kesan yang bermakna dalam industri hartanah.”

RCN Convocation 2024 melampaui memperingati pencapaian akademik; ia berdiri sebagai kesaksian komitmen tidak goyah kedua-dua RCN dan Ohmyhome dalam membangunkan kecemerlangan dalam industri hartanah. Perbincangan panel yang mengasyikkan, dipandu oleh pemimpin industri, menekankan visi bersama untuk memberi inspirasi dan menyokong generasi hadapan ejen hartanah. Usaha bersama ini memastikan graduan diberi maklumat mengenai kekuatan agensi mereka, memberdayakan mereka untuk membuat pilihan yang bermaklumat ketika mereka mengambil langkah pertama ke dalam kerjaya RES mereka.

Seiring dengan perkembangan Ohmyhome, kerjasama dengan RCN menguatkan komitmen kami untuk menyumbang kepada pertumbuhan dan kejayaan industri hartanah di Singapura.

Mengenai Ohmyhome

Ohmyhome adalah platform teknologi hartanah serba lengkap di Singapura yang menyediakan penyelesaian hartanah dari hujung ke hujung untuk membeli, menjual, menyewa dan memperbaharui rumah, serta perkhidmatan pengurusan hartanah untuk kondominium di Singapura. Sejak pelancarannya pada 2016, Ohmyhome telah mengendalikan lebih 14,500 hartanah, dan mempunyai lebih 5,800 unit di bawah pengurusan pada 30 Jun 2023. Ia juga platform transaksi hartanah yang dinilai tertinggi, dengan lebih 8,000 ulasan tulen dan purata penarafan 4.9 daripada 5 bintang.

Ohmyhome komited untuk membawa kelajuan, kemudahan dan kebolehpercayaan kepada perkhidmatan berkaitan hartanah dan menjadi penyelesaian hartanah yang paling dipercayai dan menyeluruh untuk semua orang.

Untuk maklumat lanjut, lawati:

Mengenai Real Centre Network (RCN)

Ditubuhkan pada Januari 2010 dengan visi untuk memajukan peluang pembangunan profesional berterusan bagi ejen hartanah, Real Centre Network (RCN) telah menjadi titik tolak dalam membentuk piawaian industri. Di bawah kepimpinan pengasas Ken Lim, RCN dilantik oleh Majlis Agensi Hartanah (CEA) pada November 2010 sebagai Pembekal Kursus yang Diluluskan untuk Kursus Ejen Hartanah (RES), Kursus Ejen Hartanah (REA) dan Kursus Pembangunan Profesional Berterusan (CPD). Dengan pengajar bersertifikat Lanjutan dalam Latihan dan Penilaian (ACTA) yang berdedikasi di barisan hadapan, kursus RCN banggakan kecemerlangan dengan memberikan pelajar latihan dan bimbingan yang menyeluruh.

Kenyataan Selamat

Kenyataan prospektif dalam kenyataan akhbar ini mengandungi kenyataan prospektif. Selain itu, dari masa ke semasa, kami atau wakil kami mungkin membuat kenyataan prospektif secara lisan atau bertulis. Kami berasaskan kenyataan prospektif ini pada jangkaan dan ramalan kami tentang peristiwa akan datang, yang kami terbitkan daripada maklumat yang sedang tersedia bagi kami. Kenyataan prospektif seperti itu berkaitan dengan peristiwa akan datang atau prestasi kami, termasuk: prestasi kewangan dan ramalan kami; pertumbuhan pendapatan dan keuntungan kami; dan prospek dan peluang perniagaan kami. Anda boleh mengenal pasti kenyataan prospektif dengan yang bukan sejarah sifatnya, terutamanya yang menggunakan istilah “mungkin,” “harus,” “dijangka,” “membayangkan,” “menganggarkan,” “percaya,” “dirancang,” “meramalkan,” “berpotensi,” atau “harap” atau negatif istilah ini atau yang serupa. Dalam menilai kenyataan prospektif ini, anda harus mempertimbangkan pelbagai faktor, termasuk: keupayaan kami untuk mengubah arah Syarikat; keupayaan kami untuk mengikuti teknologi baru dan memenuhi keperluan pasaran yang berubah; dan persekitaran persaingan perniagaan kami. Dan faktor-faktor lain mungkin menyebabkan keputusan sebenar kami berbeza secara material daripada mana-mana kenyataan prospektif.

Kenyataan prospektif hanyalah ramalan. Peristiwa prospektif yang dibincangkan dalam kenyataan akhbar ini dan kenyataan lain dari masa ke semasa oleh kami atau wakil kami mungkin tidak berlaku, dan kejadian sebenar dan keputusan mungkin berbeza secara material dan tertakluk kepada risiko, ketidakpastian dan anggapan tentang kami. Kami tidak berkewajipan untuk secara awam mengemas kini atau mengubahsuai sebarang kenyataan prospektif, sama ada disebabkan ketidakpastian dan anggapan, peristiwa prospektif yang dibincangkan dalam kenyataan akhbar ini dan kenyataan lain dari masa ke semasa oleh kami atau wakil kami mungkin tidak berlaku.

Untuk maklumat lanjut
Hubungan Pelabur:
Skyline Corporate Communications Group, LLC
Scott Powell, Presiden
One Rockefeller Plaza, 11th Floor
New York, NY 10020 USA
Pejabat: (646) 893-5835 x2
E-mel:

Lawati Laman Web Hubungan Pelabur:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.