GPTBots.AI Memperkenalkan “Platform Bot AI On-premise” Pertama di Asia

(SeaPRwire) –   SHENZHEN, China, April 16, 2024 — GPTBots.AI, platform pembangunan bot AI Aurora Mobile Limited (NASDAQ: JG), memperkenalkan Platform Pembangunan Bot AI Pertama di Asia, “on-premise AI bot platform”, yang membolehkan perniagaan dengan mudah membina dan melatih bot AI tersendiri. Dikenali sebagai “on-premise AI bot development platform” pertama di Asia, GPTBots.AI mengurangkan risiko pendedahan data dengan menggunakan platform AI pihak ketiga. Dengan sekadar memuat naik data proprietari mereka kepada asas pengetahuan dan menyambungkan kepada model bahasa besar (LLM) pilihan mereka, syarikat dapat melatih bot secara lancar melalui perbualan interaktif.

Pada era yang didominasi oleh Large Language Models (LLMs) dan AI Generated Content (AIGC), mereka adalah daya pendorong untuk mentransformasikan industri pintar dan membentuk semula landskap perniagaan di seluruh dunia. Namun, kebimbangan mengenai keselamatan data dan privasi terus menghalang penggunaan meluas inovasi AI di kalangan syarikat.

Menanggapi panggilan yang meningkat untuk melindungi data dan perkhidmatan peribadi, GPTBots.AI dengan bangganya memperkenalkan “on-premise AI bot platform” yang dinanti-nantikan ini, menandakan langkah penting ke arah pengintegrasian penyelesaian AI dalam persekitaran dalaman syarikat yang selamat. Platform perintis ini memberi syarikat kuasa, tadbir urus dan fleksibiliti yang tidak pernah didahului dalam penyesuaian, pelatih dan pengintegrasian bot AI dengan pelbagai aplikasi, akhirnya meningkatkan kecekapan operasi dan penglibatan pengguna.

GPTBots.AI menyokong pelbagai jenis LLM sumber terbuka, LLM multi-modal, pengecaman, pangkalan data vektor, ASR dan perkhidmatan TTS, menangani pelbagai skenario perniagaan dengan telus. Dengan menggunakan teknologi pembangkitan vektor terkini, penyelesaian kami menawarkan keupayaan pengingatan dan penyusunan semula maklumat multi laluan, memudahkan akses pantas ke maklumat penting dan meningkatkan kecekapan carian.

Terinspirasi daripada kekuatan Aurora Mobile, syarikat induk tersenarai Nasdaq berpangkalan di Shenzhen dengan lebih satu dasawarsa keunggulan tanpa tandingan dalam meningkatkan piawaian perkhidmatan pelanggan, GPTBots.AI membantu syarikat menggunakan “on-premise AI bot platform” terkini kami kerana komitmen kami kepada keselamatan data dan kecemerlangan perkhidmatan tidak pernah goyah. Kami yakin dengan keyakinan bahawa platform perintis ini akan memainkan peranan penting dalam memesatkan penggunaan AI syarikat, inovasi perniagaan, dan peningkatan kualiti perkhidmatan dan keselamatan data untuk memperkukuh dan mengekalkan kelebihan saingan mereka.

Mengenai GPTBots.AI
GPTBots.AI ialah bot AI LLM berfungsi am yang menyokong input data peribadi dan penyesuaian berterusan, yang boleh menggantikan ‘bot bercakap berdasarkan peraturan’, meningkatkan pengalaman pengguna, dan mengurangkan kos. GPTBots.AI bertujuan memberikan pengguna platform perniagaan bersepadu yang boleh dengan mudah mengintegrasikan robot ke dalam aplikasi dan aliran kerja sedia ada melalui plug-in. GPTBots.AI juga membenarkan pengguna mempunyai akses yang lebih baik dan menggunakan AIGC dengan lebih cekap dan berkesan untuk meningkatkan produktiviti korporat dan kualiti output keseluruhan.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati .

Mengenai Aurora Mobile Limited

Aurora Mobile (NASDAQ: JG) ditubuhkan pada tahun 2011 merupakan pembekal utama teknologi perkhidmatan pelanggan dan pemasaran di China. Sejak penubuhannya, Aurora Mobile memberi tumpuan kepada penyediaan perkhidmatan mesej yang stabil dan cekap kepada syarikat dan berkembang menjadi penyedia perkhidmatan mesej mudah alih terkemuka dengan kelebihan pertama. Dengan permintaan pengguna yang semakin meningkat, Aurora Mobile telah membangunkan penyelesaian terkini seperti Cloud Messaging dan Cloud Marketing untuk membantu syarikat mencapai jangkauan pelanggan serantau dan interaksi, serta penyelesaian teknologi pemasaran berasaskan kecerdasan buatan dan data besar untuk membantu transformasi digital syarikat.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati .

Kenyataan Selamat

Kenyataan ini mengandungi kenyataan prospektif. Kenyataan ini dibuat di bawah “perlindungan selamat” di bawah Akta Pembaikan Liabiliti Sivil Amerika Syarikat 1995. Kenyataan prospektif ini boleh dikenal pasti dengan istilah seperti “akan”, “dijangka”, “meramalkan”, “masa depan”, “berhasrat”, “merancang”, “percaya”, “yakin” dan kenyataan serupa. Antara lain, Pandangan Perniagaan dan petikan pengurusan dalam kenyataan ini, serta rancangan strategik dan operasi Aurora Mobile, mengandungi kenyataan prospektif. Aurora Mobile juga mungkin membuat kenyataan prospektif secara bertulis atau lisan dalam laporan kepada Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat, laporan tahunan kepada pemegang saham, rilis akhbar dan bahan bertulis lain dan dalam pernyataan lisan oleh pegawai, pengarah atau pekerjanya kepada pihak ketiga. Kenyataan yang bukan merupakan fakta sejarah, termasuk tetapi tidak terhad kepada kenyataan mengenai kepercayaan dan jangkaan Aurora Mobile, adalah kenyataan prospektif. Kenyataan prospektif melibatkan risiko dan ketidakpastian tertentu.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:

Aurora Mobile Limited
E-mel: ir@jiguang.cn

Christensen

Di China
Puan Xiaoyan Su
Telefon: +86-10-5900-1548
E-mel: Xiaoyan.Su@christensencomms.com

Di AS
Puan Linda Bergkamp
Telefon: +1-480-614-3004
E-mel: linda.bergkamp@christensencomms.com

Permohonan media:
Encik Tommy Lui
Telefon Bimbit: +852-9613 7773
E-mel: tommylui@gptbots.ai

Encik Jerry Yin
Telefon Bimbit: +852-9163 8897
E-mel: jerryian@gptbots.ai

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.