Gorilla Technology Lanner melancarkan peranti percantuman keselamatan cutting-edge untuk mengubah lanskap keselamatan siber

(SeaPRwire) –   — Memperkenalkan Masa Depan Keselamatan Siber: Perangkat Konvergensi Keselamatan oleh Gorilla

LONDON, 15 April 2024 — (NASDAQ: GRRR) (“Gorilla” atau “Syarikat”), pembekal global dalam Intelligence Keselamatan, Intelligence Rangkaian, Intelligence Perniagaan, dan teknologi IoT hari ini memperkenalkan barisan perangkat Konvergensi Keselamatan yang baru, dibangunkan bersama Lanner. Perangkat perkakas ini memimpin pasaran dalam inovasi dan kecekapan dan menjelmakan komitmen Gorilla untuk melindungi sempadan digital dengan keberkesanan dan kecekapan kos yang tiada tandingan.

Di teras inisiatif ini adalah perangkat pertama Gorilla, platform terpadu berasaskan AI yang dijangka menakrifkan semula keselamatan siber di tepi. Dengan menggunakan teknologi terkini, enjin pengesanan milik Gorilla, NetProbe akan melindungi daripada landskap ancaman siber yang sentiasa berubah. Dengan menangani sambungan IP jahat dan memperkukuh pertahanan terhadap serangan DDOS, NetProbe membolehkan organisasi melindungi rangkaian mereka secara proaktif tanpa keperluan campur tangan manual.

Dr. Rajesh Natarajan, Ketua Pegawai Teknologi di Gorilla Technology, berkata, “Kami bangga memperkenalkan Perangkat Konvergensi Keselamatan ini, yang membuka era revolusi dalam keselamatan siber. Dalam barisan produk ini, kehebatan kecerdasan buatan melebur dengan sempurna dengan perkakas terkini, menetapkan piawaian baru untuk perlindungan. Dengan NetProbe mengawal haluan, kami melengkapi syarikat-syarikat dengan cara untuk mengenal pasti dan menangani ancaman siber serta kelebihan strategik untuk mengatasi mereka.”

Ciri-ciri utama Perangkat Konvergensi Keselamatan yang merubah paradigma ini termasuk:

  • Pengesanan dan Perlindungan Serangan Berpanduan AI: Dengan memanfaatkan keupayaan kecerdasan buatan, perangkat ini sentiasa memantau dan menganalisis lalu lintas rangkaian untuk mengenal pasti dan menangani ancaman berpotensi secara masa nyata.
  • Pengesanan DDoS/DoS Berpanduan Pembelajaran Mesin: Dengan menggunakan algoritma pembelajaran mesin terkini, perangkat ini dapat mengenal pasti dan menangani serangan penafian perkhidmatan teragih, memastikan operasi rangkaian tidak terganggu.
  • Nota Amaran Penyesuaian: Disesuaikan untuk memenuhi keperluan unik setiap organisasi, perangkat ini menyampaikan nota amaran penyesuaian, membolehkan tindak balas cepat dan bermaklumat terhadap ancaman baharu.
  • Analisis Kaya: Dilengkapi dengan keupayaan analisis menyeluruh, perangkat ini memberikan wawasan tindakan terhadap aktiviti rangkaian, membolehkan pentadbir membuat keputusan berasaskan data untuk mengoptimumkan postur keselamatan.

“Teknologi terus berkembang, begitu juga pendekatan kami terhadap keselamatan siber. Dengan Perangkat Konvergensi Keselamatan kami, kami tidak hanya bertindak balas terhadap ancaman, kami meramal dan menangani mereka sebelum boleh menyebabkan kerosakan. Ini bukan hanya masa depan keselamatan siber – ini masa kini,” tambah Dr. Natarajan.

“Gorilla Technology berada dalam kedudukan strategik untuk menguasai bahagian pasaran keselamatan siber yang sedang berkemban pesat. Seperti dilaporkan oleh ‘Research and Market’ dan ‘Mordor Intelligence’, saiz pasaran Asia Pasifik dijangka meningkat daripada USD $35.23 bilion pada 2023 kepada USD $84.57 bilion menjelang 2028, CAGR 19.14%, dan pasaran MENA diramalkan akan berkembang daripada USD $2.91 bilion pada 2024 kepada USD $5.3 bilion pada 2029, CAGR 12.4%. Gorilla bertujuan untuk menawan sekurang-kurangnya 2% pasaran, sasaran ambisius yang boleh meningkatkan pendapatan dan menguatkan prestasi kewangan secara mendadak dalam tahun-tahun akan datang,” kata Jay Chandan, Pengerusi dan Ketua Pegawai Eksekutif Gorilla.

Tentang Gorilla Technology Group Inc.
Gorilla, beribu pejabat di London, UK, adalah pembekal global dalam intelligence keselamatan, intelligence rangkaian, intelligence perniagaan dan teknologi IoT. Gorilla membangunkan pelbagai penyelesaian termasuk Bandar Pintar, Runcit Pintar, Keselamatan Enterprise dan Media Pintar. Selain itu, Gorilla menyediakan Platform Konvergensi Keselamatan lengkap untuk institusi kerajaan, syarikat telekomunikasi dan perniagaan swasta dengan pengawasan rangkaian dan keselamatan siber.

Gorilla memberi tumpuan untuk menawarkan teknologi terkemuka, perkhidmatan pakar dan penghantaran tepat, dan memastikan penyelesaian pintar dan kuat berasaskan AI tepi yang membolehkan pelanggan meningkatkan prestasi operasi dan kecekapan. Dengan pembangunan teknologi inti berterusan, Gorilla akan menyampaikan penyelesaian AI tepi kepada pembekal perkhidmatan terurus, pengedar, pengintegrasi sistem dan pembuat perkakas. Untuk maklumat lanjut, sila lawati laman web kami: .

Kenyataan Pandangan Masa Depan
Kenyataan media ini mengandungi pandangan masa depan, anggaran, dan jangkaan. Keputusan sebenar dan prestasi mungkin berbeza secara material dan merugikan daripada yang dinyatakan atau disangka dalam pandangan masa depan. Gorilla tidak menanggung sebarang kewajipan untuk mengemaskini sebarang pandangan masa depan, kecuali yang diperlukan oleh undang-undang.

Hubungan Pelabur:
Cody Fletcher
The Blueshirt Group untuk Gorilla
+1 (434) 251-7165

Hubungan Media:
James McCusker
Canaan Parish Group Inc.
+1 (203) 585-4750

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.