Gorilla Technology Group akan memperkenalkan solusi keamanan di pasar pusat data Thailand yang sedang berkembang

(SeaPRwire) –   Ekspansi ke Thailand Termasuk Suit Penuh Penyelesaian Pusat Data untuk Domain Fizikal dan Siber, Memastikan Konvergensi Keselamatan yang Menyeluruh

LONDON, 28 Mac 2024 — Gorilla Technology Group Inc. (NASDAQ: GRRR) (“Gorilla”), pembekal global dalam Intelligence Keselamatan, Intelligence Rangkaian, Intelligence Perniagaan, dan teknologi IoT hari ini mengumumkan pengembangan lanjutannya di pasaran Thailand, menangani keperluan pusat datanya yang berkembang dengan memperkenalkan suit penuh tawaran yang bertujuan untuk merevolusikan konvergensi keselamatan untuk kemudahan ini. Langkah strategik ini merupakan tonggak penting bagi kedua-dua Gorilla dan landskap teknologi yang berkembang di Thailand.

Pusat data adalah batu asas infrastruktur digital dan penting untuk pelbagai sektor dengan menyimpan maklumat penting. Gorilla, memanfaatkan kejayaannya dalam mencipta AirGap Network pertama di Mesir, merancang untuk meningkatkan keselamatan pusat data Thailand dengan portfolio Konvergensi Keselamatan. Dengan menggunakan teknologi eksklusif dan kerjasama dengan pemimpin industri, syarikat itu berhasrat untuk menetapkan piawaian baru dalam keselamatan untuk landskap pusat data Thailand, dengan itu melindungi kedua-dua aset digital dan infrastruktur fizikal.

Manfaat Strategik untuk Thailand:

  1. Keselamatan Ditingkatkan: Gorilla meningkatkan perlindungan pusat data Thailand, mengurangkan risiko keselamatan siber dan meningkatkan keselamatan digital negara.
  2. Pembangunan Teknologi: Penyelesaian terkemuka Syarikat memacu inovasi dan meningkatkan pusat data Thailand ke daya saing global.
  3. Pertumbuhan Ekonomi: Inisiatif Gorilla merangsang ekonomi Thailand dengan memperluaskan kapasiti pusat data, menarik pelaburan, dan mencipta pekerjaan teknologi.
  4. Peluang Perkongsian: Perkongsian ini menggalakkan perkongsian pengetahuan dan inovasi antara Thailand dan pemimpin teknologi global, meningkatkan ekosistem teknologi tempatan.

“Gorilla Technology gembira untuk memperluaskan lagi di pasaran Thailand dan menyumbang kepada perjalanannya menjadi hab digital di Asia Tenggara,” kata Jay Chandan, Ketua Pegawai Eksekutif dan Pengerusi Gorilla. “Penyelesaian penuh kami direka untuk memenuhi keperluan unik pasaran Thailand, menangani keperluan untuk keselamatan yang kukuh, kedaulatan data dan pembangunan teknologi, secara menyeluruh bertujuan untuk memberdayakan ekonomi digital negara. Kami sangat optimis tentang pertumbuhan pasaran pusat data Thailand – CAGR yang diramalkan 9.8% daripada $764 juta pada 2022 ke $1.33 bilion menjelang 2028 – dan percaya kami berada dalam kedudukan strategik untuk menyokong pembangunan ini. Kami berharap untuk memupuk kerjasama yang kuat dan memacu inovasi yang memberi manfaat kepada ekonomi dan masyarakat Thailand.”

Tentang Gorilla Technology Group Inc.

“Memberdayakan Hari Esok Anda”

Gorilla, beribu pejabat di London, UK, adalah pembekal global dalam Intelligence Keselamatan, Intelligence Rangkaian, Intelligence Perniagaan dan teknologi IoT. Gorilla menawarkan pelbagai penyelesaian, termasuk Bandar Pintar, Rangkaian, Video, Konvergensi Keselamatan dan IoT merentasi sektor tertentu Kerajaan & Perkhidmatan Awam, Pembuatan, Telekom, Runcit, Pengangkutan & Logistik, Kesihatan dan Pendidikan.

Wawasan Syarikat adalah untuk memberdayakan esok bersambung melalui teknologi yang inovatif dan transformasi. Gorilla membayangkan dunia di mana sambungan licin melampaui sempadan, melimpahkan kehidupan, industri, dan masyarakat.

Untuk maklumat lanjut sila layari .

Kenyataan Prospektif

Kenyataan pers ini mengandungi kenyataan prospektif, yang berdasarkan anggaran, anggapan, dan jangkaan. Keputusan sebenar dan prestasi mungkin berbeza secara material dan tidak menggalakkan daripada kenyataan prospektif. Gorilla tidak menanggung sebarang kewajipan untuk mengemaskini sebarang kenyataan prospektif, kecuali yang diperlukan oleh undang-undang.

Hubungan Pelabur:
Cody Fletcher
The Blueshirt Group untuk Gorilla
+1 (434) 251-7165
gorillair@blueshirtgroup.com

Hubungan Media:
James McCusker
Kumpulan Kanan Parish Inc.
+1 (203) 585-4750
canaanparishgroup@gmail.com

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.