FUNMILY MENAMBAH KUASA 3.25HP 18 INCH Laju Treadmill

(SeaPRwire) –   NEW YORK, 05 Dis. 2023 — FUNMILY telah mengumumkan pelancaran terbaru UPGRADED FUNMILY 3.25HP Heavy Duty Treadmill dengan 36 Program Praset. UPGRADED Treadmill Menyediakan ruang yang luas untuk latihan anda dan menjaga keselamatan anda ketika berlari laju.

Treadmill Berat 3.25HP Heavy Duty mempunyai 18” x 51” Lari Belt dan 7-lapis non-slip shock-menyerap tread belt memastikan latihan yang selesa untuk lutut, pinggang, buku lali, dan kaki, membenarkan anda memanjangkan masa latihan anda. Manual incline 3-peringkat mudah untuk menyesuaikan, menyediakan maksimum variasi latihan. Hanya 10 minit pada maksimum incline dan kaki anda akan terbakar!

Dengan kapasiti 300lb, Treadmill FUNMILY sesuai untuk pengguna semua saiz dan tahap kesihatan.

FUNMILY dibina untuk menawarkan reka bentuk treadmill moden berkualiti tinggi, dan Dengan FUNMILY, anda boleh melepaskan tekanan anda dan membuat setiap momen lebih menggairahkan.

Buka Potensi anda dengan FUNMILY sekarang.

Hubungi:
FUNMILY – Funmilybrand@gmail.com

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.