Bon Natural Life Limited Mengumumkan Pesanan Produk Brokoli $45 Juta dengan Beijing Huahai Keyuan

(SeaPRwire) –   XI’AN, China, Dec. 05, 2023 — Bon Natural Life Limited (Nasdaq: BON) (“BON” atau “Syarikat”) mengumumkan bahawa ia telah menandatangani perjanjian pengedaran jualan dengan Beijing Huahai Keyuan Technology Co. Ltd. (“Huahai”). Perjanjian itu memberi Huahai hak keutamaan untuk menjual produk brokoli BON di pasaran China dengan jumlah nilai produk AS$45 juta.

Produk brokoli terbaru BON, Broclife®, mewakili kemajuan Syarikat dalam menukarkan glucoraphanin kepada sulforafan dalam ekstrak brokoli. Broclife® menggunakan ekstrak biji brokoli sebagai bahan aktif utama dan menawarkan pelbagai manfaat kesihatan dalam bidang daya tahan tubuh, anti-penuaan, anti-radang dan kesihatan pencernaan.

“Kami gembira untuk bekerjasama dengan Huahai dalam perkongsian pengedaran produk ini. Huahai ialah syarikat kesihatan terkemuka di China yang memberi tumpuan kepada pemasaran produk kesihatan asli dengan rekod terbukti dalam memperluaskan pasaran dan membangunkan jenama yang kukuh. Ini mewakili peluang bagi kami untuk memperoleh akses lebih meluas ke pasaran runcit meluas di China,” kata Yongwei Hu, Pengerusi dan Ketua Pegawai Eksekutif BON. “Kerjasama strategik kami dengan Huahai, bersama produk Broclife® yang luar biasa, akan membantu BON dengan cepat menembusi pasaran kesihatan. Ini merupakan pembangunan penting dalam perniagaan penyelesaian kesihatan kami dan akan mempercepat ekspansi global perniagaan bahan mentah brokoli kami. Kami menjangkakan inisiatif ini akan meningkatkan penjualan dan pertumbuhan keuntungan secara mendadak, meningkatkan nilai pelaburan syarikat dan menjana pulangan yang lebih besar kepada pemegang saham kami.”

Tentang Bon Natural Life Limited

Syarikat memberi tumpuan kepada pengeluaran bahan peribadi, seperti sebatian aroma tumbuhan diekstrak untuk syarikat wangian dan wangian, suplemen kesihatan semula jadi seperti minuman serbuk dan produk bahan makanan bioaktif yang kebanyakannya digunakan sebagai bahan tambahan makanan dan suplemen nutrisi oleh pelanggan mereka. Untuk maklumat lanjut, sila lawati laman web Syarikat di .

Kenyataan Selamat

Kenyataan media ini mengandungi pernyataan prospektif seperti yang ditakrifkan oleh Private Securities Litigation Reform Act 1995. Pernyataan prospektif termasuk pernyataan mengenai rancangan, objektif, strategi, acara masa depan atau prestasi, dan andaian di sebaliknya dan pernyataan lain selain pernyataan fakta sejarah. Apabila Syarikat menggunakan perkataan seperti “mungkin”, “akan”, “bertujuan”, “harus”, “percaya”, “menjangka”, “meramalkan”, “menganggarkan” atau ungkapan serupa yang tidak berkaitan semata-mata dengan perkara sejarah, ia membuat pernyataan prospektif. Pernyataan prospektif bukan jaminan prestasi masa depan dan melibatkan risiko dan ketidakpastian yang mungkin menyebabkan keputusan sebenar Syarikat berbeza secara material daripada jangkaan yang dibincangkan dalam pernyataan prospektif. Pernyataan ini tertakluk kepada ketidakpastian dan risiko termasuk, tetapi tidak terhad kepada, yang berikut: matlamat dan strategi Syarikat; perkembangan perniagaan masa depan Syarikat; permintaan dan penerimaan produk dan perkhidmatan; perubahan dalam teknologi; keadaan ekonomi; pertumbuhan pasaran kesihatan semula jadi, kesihatan dan peribadi di China dan pasaran antarabangsa lain yang dirancang oleh Syarikat untuk diservi; reputasi dan jenama; kesan persaingan dan penentuan harga; peraturan kerajaan; fluktuasi am dan keadaan perniagaan umum di China dan pasaran antarabangsa yang dirancang oleh Syarikat untuk diservi dan andaian di sebalik atau berkaitan dengan mana-mana perkara di atas dan risiko lain dinyatakan dalam laporan yang difailkan oleh Syarikat dengan SEC. Untuk sebab-sebab ini, di antara lain, pelabur dinasihatkan untuk tidak menumpukan terlalu banyak keyakinan terhadap mana-mana pernyataan prospektif dalam kenyataan akhbar ini. Faktor-faktor tambahan dibincangkan dalam failan Syarikat dengan SEC, yang boleh ditinjau di . Syarikat tidak menanggung kewajipan untuk secara awam menyemak semula pernyataan prospektif ini untuk menggambarkan peristiwa atau keadaan selepas tarikh ini.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:

Bon Natural Life
Cindy Liu | Hubungan Pelabur
Emel: bonnatural@appchem.cn

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.