Forum Rantaian Awam Baru “Mencari Alpha Masa Depan” Coinstore Berjaya Diadakan

(SeaPRwire) –   Singapura, 22 April 2024 — Platform aset kripto terkemuka global, Coinstore, telah menganjurkan forum rantai awam baru yang dipanggil “Mencari Alpha Masa Depan – Adakah Solana akan memimpin lonjakan seterusnya?” di Dubai pada 19 April. Forum ini telah dihoskan bersama oleh Jsquare, syarikat pelaburan terarah penyelidikan dan teknologi. Bersekutu dengan institusi terkenal termasuk CGV Capital, Rocktree Capital, ABCDE Capital, Inception, Nano Labs, Mindfulness Capital, dan Waterdrip Capital untuk membincangkan perkembangan dan peluang rantai awam serta menyumbang kepada pembangunan industri.

Ditubuhkan pada 2020, dalam tempoh tiga tahun, Coinstore telah melayani lebih 700 pasukan projek dan menjangkau lebih 7 juta pengguna. Setelah terus berkembang dan meluaskan, Coinstore telah menubuhkan kehadiran yang kuat di pasaran emerging, dengan Indonesia, India, dan Nigeria menjadi terasnya.

Sebelum forum ini, Coinstore mempunyai pengalaman kaya dalam menganjurkan acara, dan telah aktif menerbitkan acara Cryptalk dan CS Connect. Setakat ini, Coinstore telah menganjurkan lebih 30 Cryptalk, hampir 40 CS Connect dan 22 Expo konferensi. Acara-acara ini membina jambatan antara dalam dan luar industri. Ia menarik penyertaan aktif di seluruh dunia dan menerima sambutan yang hangat.

Pertembungan minda-minda terkemuka industri

Manfred, pengarah kanan Coinstore, mengumumkan penubuhan CS Lab untuk memacu penciptaan projek-projek lebih inovatif, memperkaya kualiti ekosistem dan penglibatan pengguna. Coinstore akan mengukuhkan perkongsian global dan terlibat secara mendalam dalam inkubasi projek. Sementara itu, Coinstore akan melancarkan produk IEO2.0 dan program duta laluan untuk meningkatkan pengaruh jenama dan daya saing.

Matthias Ang, Naib Presiden SSV Network berkongsi perkembangan SSV. SSV ialah projek utama protokol pengesahan nod berpecah verifikasi. Konsep inti SSV ialah memecahkan kunci peribadi pengesah kepada beberapa operator, yang setara dengan logik multi-tandatangan. Selepas perbincangan dan pembangunan berterusan, SSV diperluaskan dan ditingkat upaya ke DVT, jadi SSV ialah pendahulu DVT.

Rohan JT, CMO dari Roam memperkenalkan Roam ialah rangkaian roaming wifi terdesentralisasi, yang menggunakan insentif kripto untuk menyelaraskan pembinaan dan operasi satu rangkaian WiFi di seluruh dunia. Dengan menggunakan Roam, orang boleh menyambung secara licin dan automatik antara rangkaian wifi, menikmati keselamatan taraf perusahaan, mengemudi di kalangan aliansi roaming WiFi terbesar di dunia dengan 3+ juta nod dan disokong oleh syarikat telekomunikasi global utama.

Diikuti oleh Kousei, CEO Start Lands, memperkenalkan bahawa Start Lands komited untuk menjelajahi peluang Web3 untuk memberikan masyarakat Jepun, rakan kongsi, dan penyokong laluan ke masa depan cerah untuk Web3. Realverse ialah konsep lain yang dicipta, yang merupakan gabungan realisme dan metaverse. Realverse menjemput pemain untuk membeli barang dunia sebenar dan bersambung dalam metaverse dengan peluang tak terbatas.

Dalam perbincangan panel pertama, JT Law, Rakan IVC, Omer Ozden (Pengerusi) – Rocktree Capital, James Wo, Pengasas Bersama DFG membincangkan bagaimana VC menemui unicorn alpha berikutnya. James percaya kelulusan ETF membantu banyak orang yang tidak mempunyai akaun CEX untuk memasuki dunia kripto. Selain itu, semakin banyak aplikasi yang dimuat naik menarik lebih ramai orang. Kitaran bull ini akan lebih lama daripada kitaran sebelumnya.

Semasa forum itu, Jack Kong, Pengasas Nano Labs menunjukkan optimisme yang melampau mengenai pembangunan industri kripto. Beliau menganggap sektor pematuhan, ekosistem BTC, RWA, Depin, Meme, AI akan menjadi tren utama dalam bull market ini. Berkaitan pemangkin untuk bull market ini, Jack percaya selain faktor di atas, ETF membawa dana patuh berbilion, pengurangan kadar faedah dan generasi pengguna seterusnya akan menjadi pemacu.

Dalam perbincangan panel kedua, Dora Jiang, Ketua BD dari Conflux dan Kevin Shao, Pengasas Bitrise Capital menyatakan pandangan mereka tentang pembangunan infrastruktur. Dora bersetuju bahawa Depin akan membawa impak paling penting ke atas infrastruktur. Dengan membenarkan individu dan perniagaan kecil menyertai dalam penggunaan dan operasi rangkaian infrastruktur, DePIN membolehkan akses yang lebih adil kepada perkhidmatan dan sumber penting.

Coinstore akan memberikan sokongan jangka panjang kepada pembangunan industri

Untuk jangka masa yang lama, Coinstore telah memberi tumpuan kepada menyokong pelbagai rantai awam dan ekosistem mereka. Coinstore memperkenalkan Solana(), BSC (), XRP(), Cardano (), dan Avalanche (AVAX/USDT) pada awalnya. Di antara mereka, SOL memberikan pulangan pelaburan ATH (All-Time High) yang menakjubkan 10.68 kali ganda, ADA memberikan pulangan pelaburan ATH yang menakjubkan 1.71 kali ganda, AVAX memberikan pulangan pelaburan ATH yang menakjubkan 1.32 kali ganda.

Lebih daripada itu, Coistore komited kepada pembangunan teratur dalam jangka panjang. “Pematuhan dan pengawalseliaan” ialah asas perniagaan Coinstore. Coinstore memperoleh lesen MSB di AS dan lesen Dagangan Aset Digital Pro di Dubai. Sementara itu, Coinstore telah membina operasi dengan pihak berkuasa pengawalseliaan tempatan di pasaran sasaran utama untuk membantu mereka memahami teknologi blockchain dan kripto, dan membangunkan rangka kerja pengawalseliaan yang relevan.

Forum rantai awam ini akan menjadi forum rujukan. Coinstore akan menganjurkan lebih forum dan acara pada masa hadapan untuk mempromosikan perlanggaran teknologi, modal, dan idea baru, serta membawa inovasi kepada industri kripto.

Mengenai
Kebolehgunaan. Keselamatan. Keadilan.
Sebagai platform global terkemuka untuk teknologi blockchain dan mata wang kripto, berusaha membina ekosistem yang memberi semua orang akses kepada aset digital dan teknologi blockchain. Dengan lebih 7 juta pengguna di seluruh dunia, bertujuan untuk menjadi platform perdagangan mata wang kripto dan pembekal perkhidmatan digital pilihan di seluruh dunia.

Penafian: Maklumat yang disediakan dalam kenyataan akhbar ini bukanlah tawaran pelaburan, dan juga tidak bertujuan sebagai nasihat pelaburan, nasihat kewangan atau nasihat perdagangan. Sangat disyorkan anda melakukan due diligence, termasuk mendapatkan nasihat profesional penasihat kewangan, sebelum melabur atau perdagangan mata wang kripto dan sekuriti.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain. 

HUBUNGI: Kaden
Kaden di coinstore.com