APAC Pembekal Teleperubatan Terkemuka MNDR Anticipates Pertumbuhan Pendapatan dalam H12024 berbanding H12023

(SeaPRwire) –   SINGAPURA, 22 April 2024 — Mobile-health Network Solutions (Nasdaq: ) (“Mobile-Health” atau “Syarikat”) pembekal teleperubatan terkemuka rantau Asia Pasifik (“APAC”), hari ini memberikan panduan kewangan untuk prestasi yang dijangka bagi enam bulan berakhir 31 Disember 2023 (“H12024“).

Syarikat terus mengalami permintaan yang luar biasa untuk perkhidmatan perubatan jarak jauhnya. Purata perkhidmatan perubatan jarak jauh yang disediakan semasa H12024 ialah kira-kira 119,000 per bulan, yang meningkat kira-kira 98.3% semasa H12024 berbanding kira-kira 60,000 perkhidmatan perubatan jarak jauh sebulan semasa enam bulan berakhir 31 Disember 2022 (“H12023“).

Selaras dengan peningkatan itu, Syarikat menjangka hasilnya akan menjadi kira-kira AS$6 juta bagi H12024, peningkatan kira-kira 100.0% berbanding H12023 kira-kira AS$3 juta.

Ketua Eksekutif Bersama kami, Dr. Rachel Teoh Pui Pui, Pakar Perubatan Keluarga, berkomen, “Berdasarkan analisis Frost & Sullivan, kadar penetrasi anggaran untuk perkhidmatan perubatan jarak jauh di Singapura hanyalah kira-kira 15% pada 2023. Di Singapura, kami menjangka pertumbuhan yang berterusan yang kuat kerana perubatan jarak jauh semakin diterima pakai, di tengah-tengah populasi yang semakin meningkat umur. Memandang ke hadapan, kami akan terus menyumbang dalam membangun keunggulan kami di pasaran ini, serta mengkaji peluasan secara geografi.”

Nota kepada Panduan

Semua panduan yang dinyatakan dalam kenyataan akhbar ini adalah panduan mengenai prestasi yang dijangka kami. Nombor akhir kami mungkin berbeza daripada panduan ini dan akan bergantung kepada faktor-faktor yang mempengaruhi prestasi. Nombor-nombor ini tidak boleh diandalkan, dan nombor akhir kami akan dilaporkan dalam Borang 6-K untuk enam bulan berakhir 31 Disember 2023, yang akan difailkan dengan SEC pada atau sebelum 30 Jun 2024.

Amaran Pelabur

Pelaburan dalam sekuriti kami melibatkan risiko tinggi. Sebelum membuat keputusan pelaburan, anda perlu mempertimbangkan dengan teliti risiko, ketidakpastian dan kenyataan prospektif masa depan yang dinyatakan dalam laporan yang difailkan oleh Syarikat dengan SEC. Sekiranya berlaku sebarang risiko ini, perniagaan, keadaan kewangan atau keputusan Syarikat mungkin mengalami kesan buruk. Dalam keadaan itu, nilai sekuriti kami mungkin akan merosot, dan anda mungkin kehilangan sebahagian atau keseluruhan pelaburan anda. Risiko dan ketidakpastian yang kami huraikan bukanlah satu-satunya yang dihadapi kami. Risiko tambahan yang tidak diketahui kini atau dianggap tidak material oleh kami juga boleh menjejaskan operasi perniagaan kami. Selain itu, prestasi kewangan masa lalu mungkin tidak menjadi petunjuk yang boleh diandalkan bagi prestasi masa depan, dan corak sejarah tidak boleh digunakan untuk meramalkan keputusan masa depan. Lihat “Kenyataan Prospektif” di bawah.

Tentang Mobile-health Network Solutions

Ditauliahkan #41 dalam senarai 500 Syarikat Berkembang Pesat Rantau Asia Pasifik Financial Times 2024, kami merupakan pembekal perkhidmatan perubatan jarak jauh pertama dari rantau Asia Pasifik yang disenaraikan di AS. Melalui platform MaNaDr kami, kami menawarkan perhatian perubatan peribadi dan boleh dipercayai kepada pengguna di seluruh dunia. Platform kami membolehkan komuniti pemberi perkhidmatan kesihatan kami mempunyai jangkauan yang lebih luas kepada pengguna melalui klinik maya tanpa sebarang kos permulaan dan keupayaan untuk menyambung dengan rangkaian global kumpulan sokongan rakan sebaya dan rakan kongsi. Jangkauan penyelesaian perubatan jarak jauh kami yang licin dan bebas kesulitan termasuk perkhidmatan teleperundingan, pemenuhan preskripsi dan perkhidmatan peribadi lain seperti program pengurusan berat badan dan penjagaan khusus jantina. Untuk maklumat lanjut, sila lawati .

KENYATAAN PROSPEKTIF

Beberapa kenyataan yang terkandung dalam kenyataan akhbar ini mengenai jangkaan, rancangan dan prospek masa depan, serta sebarang kenyataan lain mengenai perkara-perkara yang bukan merupakan sejarah faktual, mungkin merupakan “kenyataan prospektif” dalam maksud Akta Pembaharuan Litigasi Sekuriti Persendirian 1995. Kenyataan-kenyataan ini termasuk tetapi tidak terhad kepada kenyataan berkaitan tarikh permulaan perdagangan dan penutupan yang dijangka. Perkataan “menjangka”, “percaya”, “terus”, “boleh”, “menganggarkan”, “merancang”, “berpotensi”, “membayangkan”, “harus” dan ungkapan serupa bertujuan untuk mengenal pasti kenyataan prospektif, walaupun bukan semua kenyataan prospektif mengandungi perkataan pengenalpasti ini. Kenyataan prospektif bukanlah jaminan prestasi masa depan dan melibatkan risiko dan ketidakpastian yang mungkin menyebabkan keputusan sebenar Syarikat berbeza secara material daripada jangkaan yang dibincangkan dalam kenyataan prospektif. Kenyataan-kenyataan ini tertakluk kepada ketidakpastian dan risiko termasuk tetapi tidak terhad kepada berikut: keupayaan Syarikat untuk melaksanakan strategi kami, menguruskan pertumbuhan dan mengekalkan budaya korporat kami; prestasi perniagaan, keadaan kewangan dan keputusan masa depan Syarikat; jangkaan terhadap permintaan dan penerimaan pasaran terhadap produk dan perkhidmatan kami; perubahan teknologi; keadaan ekonomi; pertumbuhan industri penyelesaian perubatan jarak jauh di Singapura dan pasaran antarabangsa lain yang dirancang untuk disasarkan oleh Syarikat; reputasi dan jenama; kesan persaingan dan penentuan harga; peraturan kerajaan; perubahan secara umum dalam keadaan ekonomi dan perniagaan di Singapura dan pasaran antarabangsa yang dirancang untuk disasarkan oleh Syarikat; dan anggapan-anggapan yang mendasari atau berkaitan dengan mana-mana perkara di atas dan risiko-risiko lain yang dinyatakan dalam laporan yang difailkan oleh Syarikat dengan SEC. Untuk sebab-sebab ini, antara lain, pelabur dinasihatkan untuk tidak mengambil kenyataan prospektif dalam kenyataan akhbar ini secara berlebihan. Sebarang kenyataan prospektif dalam kenyataan akhbar ini hanya menyatakan pandangan pada tarikh tertentu, dan Mobile-health Network Solutions secara khususnya menafikan sebarang obligasi untuk mengemaskini kenyataan prospektif, sama ada disebabkan maklumat baru, peristiwa masa depan atau sebaliknya, kecuali diperlukan oleh undang-undang.

Untuk pertanyaan media, sila hubungi:

Hubungan Pelabur Mobile-health Network Solutions:

2 Venture Drive, #07-06/07 Vision Exchange
Singapura 608526
(+65) 6222 5223
Emel:

Pertanyaan Hubungan Pelabur:

Skyline Corporate Communications Group, LLC
Scott Powell, Presiden
1177 Avenue of the Americas, 5th Floor
New York, New York 10036
Pejabat: (646) 893-5835
Emel:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.