FangDD Mengfailkan Laporan Tahunan 2023 dalam Borang 20-F

(SeaPRwire) –   SHENZHEN, China, April 19, 2024 — FangDD Network Group Ltd. (NASDAQ: DUO) (“FangDD” atau “Syarikat”) , sebuah syarikat teknologi hartanah berorientasikan pelanggan di China, hari ini mengumumkan bahawa ia telah memfailkan laporan tahunannya dalam Borang 20-F untuk tahun kewangan berakhir 31 Disember 2023 dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat pada 19 April 2024. Laporan tahunan boleh diakses di laman web Syarikat di http://ir.fangdd.com. Syarikat akan menyediakan salinan cetak laporan tahunan yang mengandungi penyata kewangan disatukan yang diauditnya, secara percuma, kepada pemegang sahamnya dan pemegang depositori saham Amerika atas permintaan.

Mengenai FangDD

Fangdd Network Group Ltd. (Nasdaq: DUO) ialah sebuah syarikat teknologi hartanah berorientasikan pelanggan di China, memberi tumpuan untuk menyediakan perkhidmatan digitalisasi urus niaga hartanah. Melalui penggunaan inovatif internet mudah alih, awan, data besar, kecerdasan buatan, antara lain, FangDD secara asas telah merevolusikan cara peserta urus niaga hartanah menjalankan perniagaan melalui suatu siri produk dan penyelesaian berasaskan perisian yang dikuasakan oleh alat, produk dan teknologi SaaS. Untuk maklumat lanjut, sila lawati http://ir.fangdd.com.

Kenyataan Selamat

Pengumuman ini mengandungi pernyataan prospektif. Pernyataan-pernyataan ini dibuat di bawah “selamat lelong” peruntukan Akta Pembaikan Litigasi Sekuriti Swasta Amerika Syarikat 1995. Pernyataan prospektif ini boleh dikenal pasti oleh istilah “bertujuan”, “menjangka”, “percaya”, “menganggarkan”, “berharap”, “akan datang”, “berniat”, “seharusnya”, “merancang”, “berpotensi”, “mungkin”, “boleh”, “akan”, “akan”, “seharusnya”, “cenderung” dan bentuk negatif perkataan-perkataan ini dan ungkapan serupa yang lain. Antara lain, pernyataan-pernyataan yang bukan fakta sejarah, termasuk pernyataan mengenai kepercayaan dan jangkaan Syarikat adalah atau mengandungi pernyataan prospektif. Pernyataan prospektif melibatkan risiko dan ketidakpastian dalaman. Beberapa faktor boleh menyebabkan keputusan sebenar berbeza secara material daripada apa-apa pernyataan prospektif. Semua maklumat yang diberikan dalam kenyataan akhbar ini adalah pada tarikh kenyataan akhbar ini dan berdasarkan anggapan yang Syarikat percaya menjadi munasabah pada tarikh ini, dan Syarikat tidak menanggung sebarang kewajipan untuk mengemas kini mana-mana pernyataan prospektif, kecuali diperlukan di bawah undang-undang yang berkuat kuasa.

Hubungan Pelabur:

Cik Linda Li
Pengarah, Jabatan Pasaran Modal
Telefon: +86-0755-2699-8968
E-mel:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.