EvoTec Power Bersedia Menampilkan Penyelesaian Alternator Inovatif di Tenaga Timur Tengah 2024

(SeaPRwire) –   ANHUI, China, April 15, 2024 — EvoTec Power, sebuah pembuat generator terkemuka di China, telah menetapkan untuk mempamerkan inovasi alternator mereka di pameran tenaga Middle East dari 16 hingga 18 April 2024, di Pusat Pameran Dunia Dubai, Emiriah Arab Bersatu. Lawati EvoTec Power di Sten No. S2. F40 untuk meninjau penyelesaian terkini mereka untuk sektor tenaga.

Middle East Energy adalah pameran dan persidangan tenaga terbesar di rantau ini, menarik lebih 1,300 peserta pameran dari seluruh dunia. Acara ini memberikan platform bagi syarikat untuk mempamerkan produk dan penyelesaian mereka merentasi pelbagai sektor tenaga, termasuk kuasa kritikal dan sandaran, penyimpanan tenaga, penghantaran dan pengedaran, tenaga boleh diperbaharui dan bersih, penggunaan dan pengurusan tenaga, serta penyelesaian pintar.

EvoTec Power akan menekankan tiga produk alternator terbaru mereka:

  1. : Alternator ini mempunyai kecekapan tinggi, keluaran tinggi menyokong generator dengan voltan maksimum sehingga 13800V dan keluaran kuasa puncak 2750 kVA. Rekabentuk uniknya menawarkan kecekapan penukaran tenaga yang cemerlang, pengudaraan optimal, dan penyelenggaraan mudah.
  2. : Direka khas untuk aplikasi marin, siri TCM288 menawarkan kuasa daripada 188 hingga 281kVA. Siri alternator tahan air ini mempunyai kecekapan operasi tinggi dan kelajuan tindak balas cepat. Dengan varnis marin tambahan, ia tahan air, kalis kulat, dan anti-kabut, menjadikannya sesuai untuk kapal-kapal yang beroperasi di persekitaran lautan.
  3. : Siri alternator TCU188 menyediakan prestasi boleh dipercayai dalam persekitaran perindustrian, dengan julat kuasa 25/54kVA. Strukturnya yang pendek, rekabentuk tahan hentaman, dan varnis marin tambahan memastikan kebolehlasakan dan hayat perkhidmatan yang dipanjangkan.

Alternator EvoTec Power dilengkapi dengan ciri-ciri terkini seperti kelajuan tindak balas tinggi, permulaan cepat, dan keupayaan bebanan berlebihan yang unggul, menjadikannya pilihan utama untuk pelbagai industri termasuk tenaga, telekomunikasi, perlombongan, dan marin.

Mengenai EvoTec Power:
Ditubuhkan pada 2011, EvoTec Power memegang lebih 45 paten kebangsaan dan bertujuan untuk menjadi jenama pembuat alternator terkemuka di dunia. Dengan fokus kuat pada kualiti produk dan kebolehpercayaan, EvoTec Power memastikan kadar kelayakan produk 100% dan berusaha untuk mencapai kadar kepuasan ≧97% untuk produk dan perkhidmatannya.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai penyelesaian alternator inovatif EvoTec Power, lawati Sten No. S2. F40 di Middle East Energy 2024 atau terokai laman sesawang mereka di .

Hubungan Media
Nama Syarikat: EvoTec Power Generation Co., Ltd.
Laman Web:
Telefon: 400-880-5328
Emel:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.