Wuliangye Mendalami Persidangan Puncak CEO APEC USA 2023

(SeaPRwire) –   Yiban, Sichuang, China , Nov. 17, 2023 — Masa tempatan November 14 hingga 16, Sidang Ketua Eksekutif APEC USA 2023 (Sidang) telah diadakan di San Francisco, Amerika Syarikat. , sebagai “Penaja Platinum” dan “Rakan Baijiu Eksklusif,” telah terlibat secara mendalam dalam sidang dan siri acara rasmi. Ia menubuhkan dewan pameran bertemak yang menyajikan konsep tradisional Cina “harmoni dan keindahan,” membantu pembangunan mampan. Sebagai “Syarikat Sokongan Khas,” ia mengambil bahagian dalam Dialogus Perniagaan Mampan, memberikan sumbangan ke arah pencarian pembangunan industri berkualiti tinggi dan mampan. Pada masa yang sama, sebagai “Rakan Strategik” dan “Baijiu yang Ditetapkan,” ia membuat kemunculan yang menonjol di Malam Perniagaan Asia Pasifik Mampan, menggunakan baijiu sebagai medium untuk membantu rantau Asia Pasifik mencipta masa depan yang tahan lasak dan mampan serta menyuntik lebih banyak daya hidup kepada pemulihan ekonomi global.

Sebagai mekanisma kerjasama ekonomi yang paling tinggi tahap, meluas dan berpengaruh di rantau Asia Pasifik, APEC memainkan peranan penting dalam mempromosikan pertumbuhan ekonomi serantau dan global yang mampan dan inklusif. Sidang Ketua Eksekutif APEC USA 2023 adalah sidang tertinggi untuk pemimpin ekonomi APEC membincangkan hal ehwal penting Asia Pasifik dan mempromosikan liberalisasi perdagangan dan kerjasama ekonomi. Tema sidang ini, “Mencipta Peluang Ekonomi,” memberi tumpuan kepada perbincangan isu-isu inti seperti transformasi hijau dan rendah karbon industri serta pembangunan mampan, bertujuan untuk mencadangkan penyelesaian berkualiti tinggi untuk pertumbuhan ekonomi seimbang dan mencipta masa depan yang makmur untuk Asia Pasifik dan ekonomi global.

Semasa sidang, dewan pameran tematik Wuliangye, kaya dengan pesona Cina dan mengekspresikan keindahan timur, mempamerkan kemahiran, daya tarikan kualiti dan kedalaman budaya dalam penapaian “arak berperisa kuat negara.” Ia secara menyeluruh memaparkan produk inti seperti Wuliangye Generasi Kelapan, Wuliangye Klasik, Wuliangye·Ziqi Donglai, Wuliangye Rendah Alkohol, Wuliangye·Jiulongtan(Biji Naga Sembilan) dan Wuliangye·Harmoni Sichuan, menarik perhatian tinggi dan pujian meluas daripada wakil-wakil.

Sejak 2019, Wuliangye telah terus terlibat dalam siri aktiviti di bawah rangka kerja APEC, seperti Sidang Ketua Eksekutif APEC, Forum CEO APEC Cina, dan Forum Kepimpinan Wanita APEC. Ia terus mempamerkan keyakinan jenama negara dan pesona harmoni dan keindahan kepada dunia, membantu rantau Asia Pasifik mengkukuhkan pembangunan dan mencipta masa depan makmur.

Dengan kemajuan lebih lanjut pembukaan tinggi tahap dan pembinaan dunia ekonomi terbuka yang dipercepatkan, seorang wakil Wuliangye menyatakan bahawa Wuliangye akan menerima perspektif lebih terbuka dan corak lebih luas. Dengan menggunakan platform antarabangsa berpengaruh secara global seperti APEC, Pameran Sedunia, Forum Boao untuk Asia, Forum Kewangan Antarabangsa (IFF) dan China International Import Expo (CIIE), Wuliangye akan mempercepat integrasinya ke dalam gelombang pembangunan global. Ia bertujuan untuk memimpin baijiu Cina dalam memberikan sumbangan ke arah masa depan yang lebih indah dan makmur untuk Asia Pasifik dan dunia.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa (Hong Kong: HKChacha , BuzzHongKong ; Singapore: SingdaoPR , TodayinSG , AsiaFeatured ; Thailand: THNewson , ThailandLatest ; Indonesia: SEATribune , IndonesiaFolk ; Philippines: PHNewLook , EventPH , PHBizNews ; Malaysia: BeritaPagi , SEANewswire ; Vietnam: VNFeatured , SEANewsDesk ; Arab: DubaiLite , ArabicDir , HunaTimes ; Taiwan: TWZip , TaipeiCool ; Germany: NachMedia , dePresseNow ) 

HUBUNGAN: Yuxia zhang
Sichuan Yibin Wuliangye Group Co., Ltd 
zhangyuxia-at-wuliangye.com.cn
https://www.wuliangye.com.cn/