ADATA Industrial Membuat Debut di Pameran Electronica India India, Memamerkan Kemampuan Aplikasi AI yang Diperkuat

TAIPEI, Taiwan, 7 Sept. 2023 – ADATA Technology, jenama terkemuka dunia untuk penyimpanan tertanam kelas perindustrian, mengumumkan bahawa ADATA Industrial, jenama penyimpanan tertanam kelas perindustrian, akan menyertai Electronica India buat julung kalinya dari 13 hingga 15 September. Membuat penampilan sulung di pameran elektronik terbesar India, ADATA Industrial akan memberi tumpuan kepada aplikasi AI untuk mempamerkan generasi terkini siri memori kelas perindustrian DDR5 5600 dan pelbagai produk storan lapisan 112 (BiCS5).

ADATA Industrial akan mempamerkan siri produk storan 3D BiCS5 (e)TLC yang menampilkan komponen KIOXIA dan WDC dalam pelbagai bentuk faktor. Selain SSD kelas perindustrian yang sangat cekap dan tahan lama, ADATA juga akan mempamerkan penyelesaian kilat BiCS5 NAND – SSD SATA III 2.5” kapasiti besar 7.68TB peringkat enterprise dan SSD M.2 2280 PCIe Gen4x4 kelajuan ultra tinggi. SSD-SSD ini telah lulus pelbagai pengesahan, mencapai DWPD>1 untuk jangka hayat SSD yang lebih panjang.

Pasukan R&D ADATA Industrial membentangkan teknologi nilai tambah unik untuk keselamatan data, ketahanan, dan rintangan suhu tinggi, yang merupakan aspek penting bagi aplikasi vertikal yang berkaitan dengan AI. Dengan perkembangan generasi baharu industri awan dan AI, privasi data telah menjadi salah satu isu paling serius dalam perdagangan digital. Perisian penyulitan keselamatan data eksklusif ADATA Industrial A+ OPAL adalah penyelesaian kepada masalah ini dan boleh digunakan pada semua SSD NVMe dan SATA III ADATA kelas industri yang menyokong TCG OPAL. Dalam usaha untuk meningkatkan kebolehpercayaan data, ADATA Power Loss Protect dilaksanakan melalui perisian dan perkakasan serta menggunakan kapasitor polimer tantalum yang boleh dipercayai untuk mengaktifkan mekanisme perlindungan apabila sistem dimatikan secara tidak normal untuk menyimpan data pemacu keras penting. ADATA Industrial meningkatkan teknologi A+ SLC untuk mendorong Kitaran P/E produk memori kilat 3D ke 100,000 kitaran, sekali gus memanjangkan jangka hayat SSD dan meningkatkan ketahanan dengan ketara.

Untuk butiran lanjut, sila layari laman web rasmi ADATA Industrial: https://industrial.adata.com/en/edm/ElectronicaIndia2023

Selamat datang melawat booth ADATA Industrial. Maklumat pameran seperti berikut:

Tarikh: 13-15 September 2023Lokasi: Bangalore International Exhibition Centre (BIEC)No. Booth: Hall 5, EE43

Mengenai ADATA IndustrialDengan keupayaan R&D dan pembuatannya, ADATA Technology (TWSE: 3260.TWO) diletakkan Top 2 antara pengeluar DRAM dan SSD dunia pada 2022. Ia memegang lebih daripada 500 paten berkaitan memori dan menawarkan senarai penuh produk memori kelas industri, termasuk DRAM, SSD, dan kad memori, yang semuanya memenuhi piawaian pensijilan ISO 14001 dan IECQ QC080000. Untuk maklumat lanjut, sila layari industrial.adata.com.

Kontak Media GlobalADATA Technology Co., Ltd.T: +886-2-8228-0886F: +886-2-8227-1760E: PR@adata.com