S&P Global Market Intelligence Memulakan Liputan Gorilla Technology dalam Laporan Penyelidikan 451

LONDON, 7 Sept. 2023 – Gorilla Technology Group Inc. (“Gorilla”) (NASDAQ: GRRR), penyedia analitik video tepi AI global, teknologi IoT, dan penumpuan keselamatan, hari ini mengumumkan permulaan liputan oleh Analis Bandar Pintar dan IoT Zoe Roth dan Analis Keselamatan Maklumat Megan Goodwin dari 451 Research, yang merupakan sebahagian daripada S&P Global Market Intelligence.

“Kedua-dua Zoe dan Megan mempunyai reputasi yang kukuh dan dikenali kerana memberikan perspektif yang bermaklumat dan mendalam dalam industri pelaksanaan IoT yang membolehkan di bandar-bandar pintar dan keselamatan maklumat,” kata Pengerusi & CEO Gorilla Technology, Jay Chandan. “Komitmen Gorilla terhadap inovasi dan kecemerlangan telah mendorongnya ke barisan hadapan sektor penumpuan AI dan keselamatan. Permulaan liputan ini menekankan dedikasi syarikat kepada ketelusan, pendidikan, dan berkongsi perjalanannya dengan pemegang taruh, penganalisis, rakan kongsi, dan komuniti yang lebih luas.”

Mengenai Gorilla Technology Group Inc.

“Memberdayakan Esok Anda”

Gorilla, beribu pejabat di London, UK, adalah penyedia penyelesaian global dalam Kecerdasan Keselamatan, Kecerdasan Rangkaian, Kecerdasan Perniagaan dan teknologi IoT. Gorilla menyediakan pelbagai penyelesaian, termasuk Smart City, Rangkaian, Video, Penumpuan Keselamatan dan IoT merentasi vertikal terpilih Kerajaan & Perkhidmatan Awam, Pembuatan, Telekomunikasi, Runcit, Pengangkutan & Logistik, Penjagaan Kesihatan dan Pendidikan.

Visi Syarikat adalah untuk memberdayakan esok yang berhubung melalui teknologi inovatif dan transformatif. Gorilla membayangkan dunia di mana konektiviti yang lancar mengatasi sempadan, memperkayakan kehidupan, industri, dan masyarakat.

Komitmen Gorilla adalah untuk menerajui jalan dalam merintis penyelesaian pembelahan yang inovatif yang menjembatani jurang, menggalakkan kerjasama dan mengilhamkan kemajuan. Dengan tidak henti-henti mendorong sempadan teknologi, Syarikat bertujuan untuk mewujudkan ekosistem di mana individu, perniagaan dan komuniti berkembang dalam era pemberdayaan digital.

Melalui inovasi berterusan, amalan beretika dan dedikasi teguh terhadap kualiti, Gorilla berusaha untuk membentuk masa depan di mana setiap interaksi, transaksi, dan pengalaman dipertingkatkan oleh kuasa teknologi.

Untuk maklumat lanjut, layari Gorilla-Technology.com.

Kenyataan Masa Depan

Siaran akhbar ini mengandungi “kenyataan masa depan” dalam erti peruntukan “pelabuhan selamat” Akta Reformasi Litigasi Sekuriti Persendirian 1995. Keputusan sebenar Gorilla mungkin berbeza daripada jangkaan, anggaran dan unjuran, dan akibatnya, anda tidak boleh bergantung kepada kenyataan masa depan ini sebagai ramalan peristiwa masa depan. Faktor-faktor penting ini, termasuk yang diterangkan di bawah tajuk “Faktor Risiko” dalam Borang 20-F yang difailkan Gorilla dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa (SEC) pada 28 April 2023, dan yang termasuk dalam mana-mana pengemukaan masa depan Gorilla dengan SEC, kebanyakannya di luar kawalan Gorilla dan sukar diramalkan. Sekiranya satu atau lebih risiko atau ketidakpastian ini menjadi kenyataan, atau jika andaian asas terbukti tidak tepat, keputusan sebenar mungkin berbeza secara material daripada yang ditunjukkan atau dijangkakan oleh kenyataan masa depan tersebut. Para pembaca dinasihatkan untuk tidak bergantung secara tidak wajar kepada sebarang kenyataan masa depan, yang hanya dibuat pada tarikh dikeluarkan. Gorilla tidak mengambil tanggungjawab untuk mengemas kini kenyataan masa depan untuk mencerminkan peristiwa atau keadaan selepas tarikh dikeluarkan kecuali seperti yang dikehendaki oleh undang-undang atau peraturan yang berkenaan.

Media Contact:Jeff FoxThe Blueshirt Group untuk Gorilla+1 (415) 828-8298jeff@blueshirtgroup.com

Investor Relations Contacts:Gary DvorchakThe Blueshirt Group untuk Gorilla+1 (323) 240-5796gary@blueshirtgroup.com

Scott McCabeThe Blueshirt Group untuk Gorilla+1 (917) 434-3275scott@blueshirtgroup.com