YY Group Memperluaskan Bidang Hospitaliti dan Industri Hotel di Kemboja

(SeaPRwire) –   SINGAPURA, 10 Mei 2024 — YY Group Holding Limited (NASDAQ: YYGH) (“YY Group”, “YYGH”, atau “Syarikat”), syarikat data dan teknologi yang mengkhususkan dalam mencipta perkhidmatan pemadanan buruh pintar dan penyelesaian pembersihan pintar, dengan sukacitanya mengumumkan penembusannya ke dalam industri hospitaliti dan hotel di Kemboja.

Penembusan ini, yang mengikuti penembusan baru-baru ini Syarikat ke Vietnam dan Malaysia, dijangka akan membantu YY Group memperoleh bahagian pasaran di Kemboja. Syarikat menganggarkan industri hotel Kemboja mempunyai potensi pendapatan melebihi $106 juta menjelang 2024.

“Kami gembira dapat menyokong industri hotel yang berkembang pesat di Kemboja,” kata Mike Fu, Pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif YY Group. “Penembusan ini membina atas hubungan yang telah dibina dengan hotel-hotel utama di wilayah lain, dan merupakan langkah penting untuk merealisasikan visi kami menjadi platform pemadanan buruh atas permintaan teratas di Singapura.”

Dengan penembusannya ke Kemboja, YY Group akan menggunakan Aplikasi Lingkaran Super YY (“Aplikasi YY”) untuk menyediakan buruh bagi industri hospitaliti dan hotel negara itu. Aplikasi YY adalah platform pengurusan buruh pintar serba lengkap yang mempermudah dan mempercepatkan proses pemadanan buruh bagi pelanggan merentasi pelbagai industri, termasuk hotel mewah, gerai makanan dan minuman, kelab dan gerai runcit. Aplikasi YY telah membuktikan keberkesanannya dalam menyambungkan perniagaan dengan bakat berkelayakan.

Tentang YY Group Holding Limited

YY Group Holding Limited ialah syarikat berpangkalan di Singapura yang komited untuk mendefinisikan semula interaksi digital dan mencipta sambungan bermakna dalam landskap digital yang sentiasa berubah. Berkorban kepada inovasi dan komitmen pengalaman berasaskan pengguna, Lingkaran YY memanfaatkan teknologi canggih untuk menggalakkan penglibatan, kerjasama, dan pembinaan komuniti.

Untuk maklumat lanjut mengenai Syarikat, sila layari https://yygroupholding.com/.

Nota Berhati-hati Mengenai Pernyataan Prospektif

Kenyataan berita ini mengandungi pernyataan prospektif yang tertakluk kepada pelbagai risiko dan ketidakpastian. Kenyataan sedemikian termasuk kenyataan mengenai keupayaan Syarikat untuk membesarkan perniagaannya dan kenyataan lain yang bukan merupakan fakta sejarah, termasuk kenyataan yang mungkin disertai dengan perkataan “berniat”, “mungkin”, “akan”, “merancang”, “menjangka”, “meramalkan”, “menganggarkan”, “berharap”, “berpotensi” atau perkataan serupa. Keputusan sebenar mungkin berbeza secara material daripada yang digambarkan dalam pernyataan prospektif ini disebabkan oleh faktor tertentu, termasuk tetapi tidak terhad kepada keupayaan Syarikat untuk mencapai operasi yang menguntungkan, penerimaan pelanggan terhadap produk baharu, kesan penyebaran Coronavirus (COVID-19) dan langkah masa depan yang akan diambil oleh pihak berkuasa di negara-negara di mana Syarikat mempunyai rakan rantaian bekalan, permintaan terhadap produk Syarikat dan keadaan ekonomi pelanggan Syarikat, kesan produk bersaing dan penentuan harga, pengurusan berjaya dan keadaan ekonomi umum serta faktor risiko lain yang terperinci dalam penyataan Syarikat kepada Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat (SEC). Pernyataan prospektif yang terkandung dalam kenyataan berita ini dibuat pada tarikh kenyataan berita ini, dan Syarikat tidak menanggung sebarang tanggungjawab untuk mengemaskini pernyataan prospektif dalam pelepasan ini, kecuali mengikut undang-undang yang berkuat kuasa.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:

Singapura Hubungan Pelabur
Phua Zhi Yong, Ketua Pegawai Kewangan
YY Group
jason.phua@yygroupholding.com

Hubungan Pelabur Amerika Syarikat
Jack Perkins
KCSA Strategic Communications
YYGroup@kcsa.com

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.