Vivoryon Therapeutics N.V. akan melaporkan keputusan kewangan dan kemajuan operasi untuk tahun 2023 pada 24 April 2024

(SeaPRwire) –   Vivoryon Therapeutics N.V. to Report Full Year 2023 Financial Results and Operational Progress on April 24, 2024

Halle (Saale) / Munich, Germany, April 16, 2024 – Vivoryon Therapeutics N.V. (Euronext Amsterdam: VVY; NL00150002Q7) (Vivoryon), a clinical stage company focused on the discovery and development of small molecule medicines to modulate the activity and stability of pathologically altered proteins, today announced that it will publish its financial results for the full year 2023 and provide a corporate update on Wednesday, April 24, 2024. The Company will host a conference call and webcast open to the public. The report will be available for download on the Company’s website ().

Conference call details
Date: April 24, 2024
Time: 3:00 pm CEST / 9:00 am EDT

The conference call will be available via phone and webcast.
The live audio webcast of the call will be available on Vivoryon ́s website at:

To join the conference call via phone, participants may pre-register and will receive dedicated dial-in details to easily and quickly access the call via the following website:

It is suggested participants dial into the conference call 15 minutes prior to the scheduled start time to avoid any delays in attendance.

###

About Vivoryon Therapeutics N.V.
Vivoryon adalah syarikat bioteknologi klinikal yang memberi tumpuan kepada pembangunan ubat-ubatan kecil molekul inovatif. Didorong oleh semangat kami untuk sains dan inovasi yang memecahkan batasan, kami berusaha untuk mengubah kehidupan pesakit yang memerlukan penyakit yang teruk. Kami memanfaatkan kepakaran mendalam kami dalam memahami pengubahsuaian selepas penterjemahan untuk membangunkan ubat-ubatan yang memodulasi aktiviti dan kestabilan protein yang diubah suai dalam keadaan penyakit. Selain program utama kami, varoglutamstat, yang sedang dalam pembangunan Fasa 2 untuk merawat Alzheimer, kami telah menubuhkan saluran paip ubat-ubatan kecil molekul oral yang boleh didapati untuk pelbagai indikasi termasuk kanser, penyakit radang dan fibrosis. www.vivoryon.com

Vivoryon Forward Looking Statements
Kenyataan media ini termasuk kenyataan pandangan ke hadapan, termasuk, tanpa had, mengenai strategi perniagaan, rancangan pengurusan dan objektif untuk operasi masa depan Vivoryon Therapeutics N.V. (”Syarikat”), anggaran dan ramalan pasaran untuk produk Syarikat dan ramalan serta kenyataan bila produk Syarikat akan tersedia. Perkataan seperti “menjangka”, “percaya”, “anggar”, “ramal”, “merancang”, “projek”, “ramal” dan perkataan serupa berkaitan dengan Syarikat bertujuan mengenal pasti kenyataan pandangan ke hadapan tersebut. Kenyataan pandangan ke hadapan ini bukanlah jaminan prestasi masa depan; sebaliknya berdasarkan jangkaan dan anggapan Pengurusan terhadap peristiwa dan trend masa depan, ekonomi dan faktor lain seperti penilaian yang dibuat oleh Syarikat terhadap anggaran, ramalan dan data statistik lain yang dibuat oleh pihak ketiga bebas. Risiko dan ketidakpastian dan faktor lain boleh mempengaruhi secara material keputusan dan kesan kewangan rancangan dan peristiwa yang dinyatakan di sini. Keputusan, prestasi atau peristiwa sebenar mungkin berbeza secara material daripada yang dinyatakan atau tersirat dalam kenyataan pandangan ke hadapan tersebut dan jangkaan. Oleh itu, tiada ketergantungan berlebihan harus diberikan kepada kenyataan pandangan ke hadapan tersebut. Kenyataan media ini tidak mengandungi faktor risiko. Beberapa faktor risiko yang mungkin mempengaruhi keputusan kewangan masa depan Syarikat dibincangkan dalam penyata kewangan tahunan yang diterbitkan Syarikat. Kenyataan media ini, termasuk kenyataan pandangan ke hadapan, hanya berlaku pada tarikh kenyataan media ini. Syarikat tidak menanggung sebarang obligasi untuk mengemaskini sebarang maklumat atau kenyataan pandangan ke hadapan, kecuali maklumat yang perlu didedahkan mengikut undang-undang.

For more information, please contact:

Investor Contact
Stern IR
Penelope Belnap
Tel: +1 212-362-1200
Email:

Media Contact
Trophic Communications
Valeria Fisher
Tel: +49 175 8041816
Email:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.