Melco terus mendahului resort bersepadu di Asia dengan bilangan bintang terbanyak diperoleh pada 2024 Forbes Travel Guide

(SeaPRwire) –    MACAU, Feb. 07, 2024 — Pelbagai hotel, restoran dan spa milik Melco Resorts & Entertainment di seluruh portfolio di Asia telah dihormati oleh _2024 Forbes Travel Guide_ (_FTG_), dengan Syarikat itu terus memimpin di kalangan resort bersepadu di Asia dengan bintang terbanyak yang dicapai. Perkhidmatan penarafan bintang dan panduan pelancongan dalam talian _FTG_ yang terkenal memberi Melco sejumlah 16 anugerah Lima Bintang merentas hartanah Syarikat, termasuk City of Dreams, Studio City, Altira Macau dan City of Dreams Manila. Khususnya, tahun ini menandakan tahun ke-15 berturut-turut Altira Macau mencapai anugerah _FTG_ Lima Bintang dalam kategori Hotel dan Spa.

En. Lawrence Ho, Pengerusi dan Ketua Pegawai Eksekutif Melco, berkata, “Terima kasih kepada _FTG_ atas penghormatan besar ini. Pengiktirafan ini menggariskan komitmen berterusan Melco untuk memberi tetamu pengalaman hospitaliti bertaraf dunia yang paling mengagumkan di seluruh portfolio resort bersepadu global kami. Kami akan terus membangunkan dan meningkatkan adunan curated Melco yang menggabungkan reka bentuk, hiburan dan kualiti kerana kami berhasrat untuk mengalu-alukan lebih ramai tetamu dari pasaran tempatan, serantau dan luar negara tahun ini.”

Hartanah dan kemudahan Melco yang dianugerahkan Penarafan Lima Bintang _2024 Forbes Travel Guide_ adalah seperti berikut:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain. 

Hotel Restoran Spa
Morpheus, City of Dreams Macau Alain Ducasse at Morpheus, Morpheus, City of Dreams Macau Morpheus Spa, City of Dreams Macau
Nüwa, City of Dreams Macau Yí, Morpheus, City of Dreams Macau Nüwa Spa, City of Dreams Macau
Star Tower, Studio City Jade Dragon, Nüwa, City of Dreams Macau Zensa Spa, Studio City
Altira Macau Pearl Dragon, Studio City Altira Spa, Altira Macau
Nüwa, City of Dreams Manila Tenmasa, Altira Macau Nüwa Spa, City of Dreams Manila
Ying, Altira Macau