MomMed Perkenalkan Sikat Botol Listrik Berubah Permainan di TikTok Shop, Hadiah Valentine yang Ideal untuk Ibu Bapa

(SeaPRwire) –   NEW YORK, 7 Februari 2024 – Dalam dunia video format pendek, TikTok menonjol sebagai platform trend utama. MomMed, sebuah brand terkemuka dalam sektor ibu dan bayi, terkenal dengan ujian kehamilan dan ovulasi serta pompa payudara S21 yang revolusioner, kini memperkenalkan produk terbarunya – Set Pembersih Botol Listrik, yang akan dilancarkan di kedai TikTok. Memperluas saluran jualannya, tambahan ini memberikan pilihan hadiah yang baik untuk ibu bapa pada Hari Valentine tahun ini.

MomMed Unveils Game-Changing Electric Bottle Brush on TikTok Shop, Ideal Valentine's Day Gift for Parents

Pembersih listrik ini direka untuk mengurangkan masa membersihkan botol separuh, berfungsi sebagai penjimat masa terbaik untuk ibu sibuk. Berbeza daripada sikat manual tradisional, pembersih elektrik ini bukan sahaja meningkatkan kecekapan malah juga menjamin pembersihan yang lebih teliti, menghapuskan kesulitan menggunakan masa berharga untuk memberi makan untuk membersihkan botol.

Dengan dua mod dan tiga kepala sikat, pembersih ini berpelbagai guna, sesuai untuk pelbagai jenis botol termasuk puting susu dan sedotan, disertai dengan batang kacau. Rekabentuknya memastikan pembersihan cepat dan teliti, tidak meninggalkan sebarang sudut.

Dengan bateri tahan 15 hari untuk satu cas, pembersih ini menggunakan kepala sikat silikon antibakteria bebas-BPA untuk kelestarian dan keselamatan. Selamat dibilas dan didesterilkan, rekabentuk kompak set ini memudahkan penyimpanan.

Merayakan Hari Valentine, Set Pembersih Botol Listrik ini datang dalam pakej yang elegan, menjadikannya hadiah yang sesuai untuk pasangan. Produk ini direka untuk melegakan kesukaran membersihkan ibu bapa, memberi mereka lebih masa untuk bersantai, menghargai dan menikmati momen berharga bersama keluarga dan bayi.

Menyedari pangkalan pengguna TikTok yang semakin besar, MomMed memanfaatkan peluang unik di platform ini. Pelancaran produk selari dengan penciptaan kedai MomMed di TikTok, memberi tumpuan menawarkan produk kelas atas kepada audiens ibu bapa yang lebih meluas. Komited untuk melegakan cabaran prakonsepsi, kehamilan, menyusukan dan penjagaan kanak-kanak, MomMed bertujuan mempermudah dan memperkayakan perjalanan keibubapaan untuk kebahagiaan maksimum.

Untuk maklumat lanjut mengenai produk MomMed dan menemui Pembersih Botol Listrik inovatif MomMed, lawati kedai TikTok kami atau .

Tentang MomMed:

Kami bukan sahaja jenama bayi; kami rakan setia anda dalam keibubapaan. Produk cemerlang untuk prakonsepsi, kehamilan, menyusukan dan penjagaan kanak-kanak. Tingkatkan perjalanan luar biasa anda bersama kami.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain. 

HUBUNGI: PR Hubungan: mommedofficial@gmail.com