JOYY Inc. Fail Laporan Tahunan 2023 pada Borang 20-F

(SeaPRwire) –   SINGAPURA, 27 April 2024 — JOYY Inc. (NASDAQ: YY) (“JOYY” atau “Syarikat”) , sebuah syarikat teknologi global, hari ini mengumumkan bahawa ia telah memfailkan laporan tahunan dalam Borang 20-F untuk tahun kewangan berakhir 31 Disember 2023 dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat pada 26 April 2024, Masa Timur. Laporan tahunan boleh diakses di laman hubungan pelabur Syarikat di http://ir.joyy.com.

Syarikat akan menyediakan salinan cetak laporan tahunan yang mengandungi penyata kewangan disatukan yang diaudit, secara percuma, kepada pemegang saham dan pemegang ADSnya atas permintaan. Permintaan hendaklah dialamatkan kepada Jabatan Hubungan Pelabur Syarikat di .

Mengenai JOYY Inc.

JOYY ialah syarikat teknologi global yang terkemuka dengan misi untuk memeriahkan hidup melalui teknologi. JOYY kini mengendalikan beberapa produk sosial termasuk Bigo Live untuk penstriman langsung, Likee untuk video bentuk pendek, Hago untuk rangkaian sosial berbilang pemain, produk mesej segera, dan lain-lain. Syarikat telah mewujudkan komuniti pengguna yang sangat terlibat dan dinamik di seluruh dunia. SAHAM ADS JOYY telah disenaraikan di NASDAQ sejak November 2012.

Hubungan Pelabur

JOYY Inc.
Jane Xie/Maggie Yan
E-mel:

ICR, LLC.
Robin Yang
E-mel:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.