iQIYI untuk melaporkan keputusan kewangan suku pertama 2024 pada 16 Mei 2024

(SeaPRwire) –   BEKASING, 12 April 2024 — iQIYI, Inc. (NASDAQ: IQ) (“iQIYI” atau “Syarikat”), pembekal utama perkhidmatan hiburan video atas talian di China, hari ini mengumumkan bahawa ia akan melaporkan keputusan kewangannya untuk suku pertama yang berakhir pada 31 Mac 2024 sebelum pasaran AS dibuka pada 16 Mei 2024.

Pengurusan iQIYI akan mengadakan persidangan keputusan kewangan pada pukul 7:00 pagi waktu Timur AS pada 16 Mei 2024, (7:00 petang waktu Beijing pada 16 Mei 2024).

Sila daftar terlebih dahulu ke persidangan dengan menggunakan pautan yang disediakan di bawah. Setelah mendaftar, anda akan diberikan nombor telefon peserta, kod laluan dan PIN akses unik melalui jemputan kalendar.

Pendaftaran Peserta Secara Dalam Talian:

Ia akan mengarahkan anda secara automatik ke halaman pendaftaran “Persidangan Panggilan Keputusan Kewangan Suku Pertama 2024 iQIYI”, di mana anda boleh mengisi butiran anda untuk RSVP.

Dalam masa 10 minit sebelum permulaan persidangan, anda boleh menggunakan maklumat capaian persidangan (termasuk nombor telefon, kod laluan dan PIN capaian unik) yang disediakan dalam jemputan kalendar yang anda terima selepas pra-pendaftaran.

Panggilan telefon semula persidangan akan tersedia selepas tamat persidangan ini sehingga 23 Mei 2024.

Nombor telefon untuk panggilan semula adalah seperti berikut:
Antarabangsa +1 855 883 1031
Kod laluan: 10038227

Webcast langsung dan arkib persidangan akan tersedia di .

Mengenai iQIYI, Inc.

iQIYI, Inc. ialah pembekal utama perkhidmatan video hiburan atas talian di China. Ia menggabungkan bakat kreatif dengan teknologi untuk mewujudkan persekitaran untuk inovasi berterusan dan penerbitan kandungan blockbuster. Ia menghasilkan, mengumpul dan mengedarkan pelbagai jenis kandungan profesional, serta spektrum luas kandungan video lain dalam pelbagai format. iQIYI membezakan diri dalam industri hiburan atas talian dengan platform teknologi terkemuka yang ditenagai oleh kecerdasan buatan maju, analisis data besar dan teknologi hak milik inti yang lain.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:

Hubungan Pelabur
iQIYI, Inc.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.