Huize Holding Limited Files 2023 Annual Report on Form 20-F

(SeaPRwire) –   SHENZHEN, China, April 19, 2024 — Huize Holding Limited, (“Huize,” the “Company” or “we”) (NASDAQ: HUIZ), sebuah platform teknologi insurans terkemuka yang menghubungkan pengguna, syarikat insurans dan rakan pengedaran secara digital melalui penyelesaian berasaskan data dan berkuasa AI di China, hari ini mengumumkan bahawa ia telah memfailkan laporan tahunan pada Form 20-F untuk tahun kewangan berakhir 31 Disember 2023 dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat ( “SEC”) pada 19 April 2024.

Laporan tahunan boleh diakses di laman web SEC dan di laman web hubungan pelabur Syarikat di . Syarikat akan menyediakan salinan cetak laporan tahunan, percuma, kepada pemegang saham dan pemegang ADSnya atas permintaan. Permintaan harus dikemukakan kepada Jabatan Hubungan Pelabur Syarikat di .

Tentang Huize Holding Limited

Huize Holding Limited adalah platform insurans terkemuka yang menghubungkan pengguna, syarikat insurans dan rakan pengedaran secara digital melalui penyelesaian berasaskan data dan berkuasa AI di China. Menyasarkan pengguna berpendapatan sederhana, Huize komited untuk melayani pengguna bagi keperluan insurans sepanjang hayat mereka. Ekosistem insuransnya yang terpadu secara dalam talian dan luar talian meliputi seluruh kitaran insurans dan menawarkan pelbagai produk insurans, perkhidmatan satu alamat, dan pengalaman transaksi yang dipermudahkan di seluruh senario kepada pengguna. Dengan memanfaatkan AI, analisis data dan keupayaan digital, Huize memperkasakan rantai perkhidmatan insurans dengan penyelesaian berasaskan teknologi yang membolehkan perundingan insurans, penglibatan pengguna, pemasaran, pengurusan risiko, dan perkhidmatan tuntutan.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati .

Untuk pertanyaan pelabur dan media, sila hubungi:

Hubungan Pelabur

Harriet Hu
Pengarah Hubungan Pelabur

Hubungan Media

Christensen Advisory

Di China
Puan Crystal Lai
Telefon: +852 2117 0861
E-mel:

Di Amerika Syarikat
Puan Linda Bergkamp
Telefon: +1-480-614-3004
E-mel:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.