GDS Files Laporan Tahunan 2023 pada Borang 20-F

(SeaPRwire) –   SHANGHAI, China, April 29, 2024 — GDS Holdings Limited (“GDS Holdings”, “GDS” atau “Syarikat”) (NASDAQ: GDS; HKEX: 9698), pemaju dan pengendali terkemuka pusat data berprestasi tinggi di China dan Asia Tenggara, hari ini mengumumkan bahawa ia telah mengemukakan laporan tahunan pada Form 20-F untuk tahun kewangan berakhir 31 Disember 2023 kepada Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa (the “SEC”) pada 29 April 2024, Waktu Timur Amerika Syarikat.

Laporan tahunan boleh diakses di laman web hubungan pelabur Syarikat di investors.gds-services.com dan di laman web SEC di www.sec.gov. Syarikat akan menyediakan salinan cetak laporan tahunan, tanpa caj, kepada pemegang saham dan pemegang ADSnya atas permintaan. Permintaan hendaklah dikemukakan ke .

Mengenai GDS Holdings Limited

GDS Holdings Limited (NASDAQ: GDS; HKEX: 9698) adalah pemaju dan pengendali terkemuka pusat data berprestasi tinggi di China dan Asia Tenggara. Kemudahan Syarikat terletak secara strategik di hab ekonomi utama di mana permintaan untuk perkhidmatan pusat data berprestasi tinggi tertumpu. Syarikat juga membina, mengendalikan dan memindahkan pusat data di lokasi lain yang dipilih oleh pelanggannya untuk memenuhi keperluan yang lebih luas. Pusat data Syarikat mempunyai keluasan ruang bersih, kapasiti kuasa, ketumpatan dan kecekapan yang tinggi, dan kelebihan ganda di semua sistem kritikal. GDS adalah neutral pengendali rangkaian dan awan, yang membolehkan pelanggannya mengakses rangkaian telekomunikasi utama, serta awan awam PRC dan global terbesar yang dihoskan di kebanyakan kemudahannya. Syarikat menawarkan penginapan dan suatu siri perkhidmatan nilai tambah termasuk perkhidmatan awan hibrid bersepadu melalui sambungan persendirian terus ke awan awam terkemuka, perkhidmatan rangkaian berurusan, dan di mana diperlukan, penjualan semula perkhidmatan awan awam.

Syarikat mempunyai rekod penghantaran perkhidmatan selama 23 tahun, dengan berjaya memenuhi keperluan beberapa pelanggan terbesar dan paling menuntut untuk perkhidmatan penginapan pusat data luaran di China. Pangkalan pelanggan Syarikat terdiri terutamanya daripada penyedia perkhidmatan awan skala besar, syarikat internet besar, institusi kewangan, pengendali rangkaian telekomunikasi, pembekal perkhidmatan IT, dan syarikat swasta domestik besar dan syarikat-syarikat berbilang kebangsaan.

Untuk pertanyaan pelabur dan media, sila hubungi:

GDS Holdings Limited
Laura Chen
Telefon: +86 (21) 2029-2203
E-mel: ir@gds-services.com

Piacente Financial Communications
Ross Warner
Telefon: +86 (10) 6508-0677
E-mel: GDS@tpg-ir.com

Brandi Piacente
Telefon: +1 (212) 481-2050
E-mel: GDS@tpg-ir.com

GDS Holdings Limited

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.