BTCC Exchange Mereka bentuk Semula Seni Zaman Renaissance dengan Bitcoin di Minggu Blockchain Paris

(SeaPRwire) –

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain. 

PARIS, 22 April 2024 — , salah satu pertukaran mata wang kripto terkemuka di seluruh dunia, mengejutkan pengunjung dengan booth bertema Zaman Pembaharuan di Paris Blockchain Week. Acara yang berlangsung di Carrousel du Louvre yang terkenal dari 9 hingga 11 April itu menarik lebih 9,000 peserta dari seluruh dunia, menguatkan kedudukannya sebagai sumber tahunan utama dalam industri blockchain.

Sebagai salah satu penaja utama acara itu, BTCC Exchange menganjurkan booth yang menyedut perhatian pengunjung dengan latar belakang Mona Lisa yang ceria dan rekaan semula menarik lukisan-lukisan terkenal Zaman Pembaharuan. Pengunjung juga diberi cenderahati yang menggabungkan seni klasik dengan Bitcoin, memaparkan penyatuan dinamik unsur-unsur sejarah dan moden seakan budaya meme.

“Para hadirin benar-benar suka tema booth dan cenderahati kami tahun ini,” kata Alex, Ketua Operasi di BTCC Exchange. “Sama seperti bagaimana seni mempengaruhi generasi masa depan dengan mesej mendalam dan pendekatan progresifnya, Bitcoin mewakili warisan cabaran paradigma kewangan tradisional dan membentuk semula landskap ekonomi global. Kami akan segera mengenalpastinya sebagai konsep revolusi yang mendorong had batas pemikiran konvensional, sama seperti beberapa lukisan terkenal ini yang kami beri penghormatan.”

Kehadiran BTCC di Paris Blockchain Week juga membantu menceritakan kisah sejarah Bitcoin bersama-sama warisan 13 tahun BTCC Exchange. “Sebagai salah satu pertukaran kripto tertua di dunia, kami juga mahu memaparkan sisi kreatif dan inovatif kami,” kata Alex. “Mona Lisa, Girl with a Pearl Earring – semua karya seni hebat ini benar-benar melepasi zaman mereka kerana inovasi. Kisah ini sepadan dengan jenama BTCC Exchange dan kepanjangan hayat kami dalam salah satu sektor paling persaingan dalam industri kripto.”

Apabila Bitcoin menyaksikan pengurangan empatnya bulan ini, BTCC Exchange juga akan menyaksikan pengurangan Bitcoin yang keempat dalam 13 tahun berturut-turut perkhidmatan kami.

“Acara kami di Paris berjaya dan kami berjaya memulakan beberapa perkongsian yang menjanjikan. Kami berharap untuk menyambut ulang tahun ke-13 BTCC Exchange pada Jun dan akan berkongsi berita menarik segera,” tambah Alex.

Untuk maklumat lanjut mengenai BTCC Exchange dan menyertai program afiliasinya, sila lawati .

Mengenai BTCC

Bertapak pada 2011, BTCC adalah salah satu pertukaran mata wang kripto yang beroperasi secara berterusan selama ini di dunia, dengan rekod keselamatan sifar kejadian sejak penubuhannya. Platform ini menyasarkan pemula dan pedagang berpengalaman, menawarkan ciri seperti perdagangan mengikut dan sehingga 225x leverage untuk kontrak hadapan berterusan.

Laman:

Twitter:

Hubungi:

Emel: